aspartam
28-10-2005, 09:18
Madde ezelimidir adlı foruma cevap yazmam cem tarafından engellenmektedir.Bu durumu şiddetle protesto ediyorum.
Mutezile
28-10-2005, 11:54
Sevgili aspartam.
Bazı yazılarındaki Hakaret içerikli sözcükleri ayıklamak - temizlemek zorunda kaldığımı anımsıyorum. Yazılarının çoğunun son derece düzgün ve dikkate değer olduğunu teslim ediyorum. Fakat bazı yazılarda da kantarın topuzunu fena kaçıdığını lütfen anımsa. Küfür, hakaret ve bel altına vuran kötü sözlerle ilgili kurallar h e r k e s için geçerli. Benim, Cem'in, ya da başka birinin çirkin sözlerine muhatap olduğun vakit lütfen derhal site yönetiminin dikkatini çek. Forumda senin görüşlerine de başka herkesin görüşlerine olduğu kadar saygı duyulmaktadır. Fakat medeni bir lisandan 'itizal eden' (ayrılan) arkadaşlar da ne yazık ki kendilerine saygı duyulmasını zorlaştırmaktadır. Bahsettiğin topic altında yazmanın engel
lenmesi hususunda Özel bir topic açmak yerine;Cem'e özel mesaj atmanı öneririm.
Güzel, verimli, öğretici, aydınlatıcı sohbetlere sevgili dostum.
aspartam daha öncede uyarmamıza rağmen çok uzun copy-pasteler yapmıştın. bu duruma müsade edemeyiz. copy yaptığın sayfanın (sanırım harun yahyadan) linkini vermen gerekiyordu.