PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu

mert_1
29-10-2005, 22:20
Ya siz islamiyeti kötülicem diye öyle saçma abuk subuk şeyler sölüyosunuz ki 5 yaşındaki çocuk bile güler bunlara.
Burda kocaman bir makale yayınlıyosun ve makalede efendim Türkler in öldürülmesi islamiyette sevaptı hatta onları öldürün derilerini soyun filan denmiştir filan ve daha hatırlayamadığım bir sürü şey daha sonra başka bir makale bunda da Türkleri nası müslüman yaptılar ya hem kuran da türkleri öldürün kesin doğrayın yazacak daha sonrada araplar(müslümanlar) türkleri müslüman yapacak(nası yaptıkları önemli değil eğer böle bişe yazssa niye müslüman yapsınlarki türkleri).
Bir kere siz kendi kendinizle çelişiyosunuz.:):):):)

Tuzbaykucbars
29-10-2005, 22:22
Bir defa kafese girdimmi cikmak o kadari kolay degil !!

mert_1
29-10-2005, 22:27
Tuzbaykucbars ben sana türkler neden müslüman oldu demiyorum madem kuranda türk öldürmek sevaptır yada onların derilerini soyun yazıyosa araplar neden türkleri müslüman yapsınki.ZORLA VEYA GÜZELLİKLE.FARKETMEZ

Tuzbaykucbars
29-10-2005, 22:35
Uzun lafin kisasi Türkleri kontrol edebilmek icin.
Sence Fas a kadari ve Suriyeye kadari insanlar zamaninda arabmiydi bir düsünsene? Türkler ve Farslilari denisik sebebler sonucu TAM arab yapamamislar ama arab harflerini kutsal saymalarini pek ala becerebilmisler.

PS:
Asik Mahsuni Serifin - Softalar Türküsünü dinlemeni tavsiye ederim.

mert_1
01-11-2005, 20:33
Sizde zerre kadar mantık olsa;
adamlar türklerin derisini yüzecekler ölülerini üstüste koyacaklar kanlarından ekmek filan yapacaklar BİR İNSAN BUKADAR NEFRET KİN BESLEDİĞİ VE HATTA ÖLDÜRÜLMESİNİN SEVAP OLDUĞU(diyosunuz ya) insanlara kimi yanımıza çeksek iyidir dicek vaybe ne mantıklı yaklaşmışsınız.
Hitlerin yahudilerden nefret ettiği kadar araplar bizden nefret ediyolar ya(size göre) hitler yahudilerden sabun yapcak kadar nefret ediyo araplarda kanlarını değirmene götürüp ekmek yapcak kadar nefret ediyo ikiside aynı derecede o zaman Hitlerde ben bu yahudileri kendi safıma alim deseydi ya.
Ya tamam iftira çamur filan atıcaksınızda bare bi attığınız bi attığınızı tutsa kıskançlıktan fesatlıktan daha ne yalanlar uydurucağnızı şaşırmışsınız.

Tuzbaykucbars
01-11-2005, 20:47
Bugün pek fazla ilgimi ceken SABIILIK dinini arastirmaya koyuldum.
Sabiilik sanki Islama temel olarak görünüyor.
Her üc dinde birbirinden alinti yapildi deniyor ama SABIILIk dininden az yer bahs ediliyor. Kuranda var ama benim merak ettigim gercek nedir sabiilik dininde.

Yazdiklarindan ne anlamami istiyorsun, hic bir sey ifade etmiyor yazin, kusura bakma, saygilar

aragonn
01-11-2005, 20:55
tuzbaykucbars
ilk önce nıckının anlamını erak ettığimi soylemek ıstıyorum ve benden bır tavsıye değistir okurken bıle adamın cevap yazma ıstegını azaltıyor ,çok zor.
ve diğer bir konu daha öncede dediğim gibi ben dün bu siteye üye olurken gercekten bırseylerı arastırmıs ınsanlarla karsılasacagımı ve acıkcası cok zorlanacagımı sandım.
ve ben bu konuları çoktan arastırdıgına emınım
ama biraz daha samımı olun lutfen bu sıtedekılerın bırcogusu (basta cem)
yaptıkları alıntıları okumadan dırek yazıyorlar buraya
hanı bız Kuranı okuyoruz da sız dıyorsunuz ya bır kıtaba koru korune baglanıyorsunuz dıye
siz yazarın ısmıne gore ınanıyorsunuz hiç okumadan
Allaha şükür diniminde emrettiği gibi herseyı okuyorum arastırıyorum ama her seyı sagı solu orta yı
edebıyatı,felsefeyı ama benı hepsi sonucta aynı durakta bırakıyor

n0thing
01-11-2005, 20:57
Kuranda Türkleri öldürün diye bir şey mi yazıyor? Ben görememişim, gösterebilir misin? Söylenenler nereye dayandırıldı iyice bak kaynağına. Arapların Türklere yaptığı katliamları iyice oku. Mesela Talkan katliamından başlayabilirsin.