Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok acil bir yöneticinin benimle görüşmesi gerekiyor
Sarapsever
30-10-2005, 17:02
Yoldaşlar ben bir şekilde Cyber Warrior adlı hack grubuna sızdım. Site yöneticilerinden Afacannnn diye bir adam Turandursun.com'un açığını bulmuş. Şu anda exploit yazıyor. Açık hemen kapatılmazsa Nuke'in Ex-space'i çökebilir. Bu da siteyi ddos ataklara açık hale getirir. Ayrıca cookie açıkları oluşabilir.
Ben bunu duyunca hemen buraya üye oldum. CyberJihat'la beraber. Siteyi yöneticileri açığı derhal kapatsınlar. Eğer kapatamıyorlarsa yardım edebiliriz. ö.m ile ulaşsınlar.
Bu sitenin hacklenmesini istemem. ilhanarsel.org da benzer bir yöntemle hacklendi. Ona engel olamadım. Beni dinlemediler.
Sarapsever
30-10-2005, 17:05
Lütfen beni küçümsemeyin. Açığı kapatmayı biliyorum. Böyle giderse bir kaç gün içinde burası da hacklenebilir. Bütün Müslüman hackerlar lamerlar crackerlar saldırıyorlar.
Sarapsever adlı sitemizi pek seven (!) yeni üyemiz (sanki biz dinlere karşıyız diye şarabı da çok sevmemiz gerekiyormuş gibi nik almış beğenimizi kazanmak için) ile cyberjihad adlı arkadaşı beraber bize yardım etmek istiyorlarmış :D Bakın tam bu sırada mailime sanki şifremi yenileme başvurusu yapmışım gibi onay kodu gönderildi aşağıdaki gibi, belliki birisi yönetici kaydımı ele geçirmek istiyor, IP numarasına dikkat edin:
http://turandursun.com/images/tartismalar/cyberjihad2.jpg
Bu IP numarası kime ait diye araştıdığımda bakın kimi buldum:
http://turandursun.com/images/tartismalar/cyberjihad1.jpg
Sarapsever
30-10-2005, 21:53
Niye kızdın anlamadım. Sadece açığı kapa dedik. Ne haliniz varsa görün o zaman. Ama bu sitenin kapanmasını istemem.
müslüman aklı bu kadar işte, dikkat edersen bizden kimse cevap yazmadı onlara. hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz demekki :D
bir de nick çok etiket olmuş, hiçbir ateist şarapsever diye nick almaz:)
kimse şarap sevdiği için ateist olmaz çünkü.
Materyalist
31-10-2005, 00:24
İman gücüyle yalan bu kadar olur. Akıl ve mantığı kullanmayı unutursan, başına bu gelir ancak. Allah yardım etmedi mi? :D
MÜSLÜMAN OLDUGUNUN TESBITINI HEMEN YAPTINIZ ... BRAVO ISLAMIN DÜSÜNCE TARZI BU ZATEN SIZIN AKLINIZLA ... BRAVO SIZE ... ÇOK AYDINLATDINIZ INSANLARI ...
Sarapsever
31-10-2005, 02:24
Ben anlamadım ki site çökmesin diyorum; Müslümanlar savunuyor ateistler dalga geçiyo.
anlaşılan hackerlar artık yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar.bundan sonra daha dikkatli olunmalı.
bir ara bir kaçıyla ben de msn de konuşmuştum.hepsi bu siteyi ve bilinen bazı dinkarşıtı siteleri hackleyeceğini söyleyip duruyorlar.çoğu belli bir siteyi hackle dediğiniz zaman hiçbir şey yapamayan tipler.yaptıkları şey bir program yardımıyla açığı bulunan bütün siteleri bir arada görmek ve hepasine toplu halde saldırmak.ama bu kafasızlar hackledikleri sitenin ne sitesi olduğunu dahi bilmeden bunu yapıyorlar.sonrasında da şu kadar yabancı site ekledim diye takıldıkları hack forumuna başlık açıyorlar.
hacker geçinenlerin çoğu bu yöntemle bilip bilmediği yerleri amaçsızca hackleyip kendini tatmin ediyor.yoksa bunun nasıl yapıldığını tam anlamıyla bilen fazla hacker yok.genelde özenti tipler var bu işlerle uğraşan.
Sarapsever
31-10-2005, 16:21
Evet tolga'nın dediği gibi çoğu öyle bunların ama başka türlüleri de var. Bazıları google'da aratıyor açıkları. Ama bazı yeteneklileri aylarca açık araştırıyor, exploit yazıyor, akla hayale gelmeyecek programlar yazıyorlar.
Sarapsever adlı sitemizi pek seven (!) yeni üyemiz (sanki biz dinlere karşıyız diye şarabı da çok sevmemiz gerekiyormuş gibi nik almış beğenimizi kazanmak için) ile cyberjihad adlı arkadaşı beraber bize yardım etmek istiyorlarmış :D Bakın tam bu sırada mailime sanki şifremi yenileme başvurusu yapmışım gibi onay kodu gönderildi aşağıdaki gibi, belliki birisi yönetici kaydımı ele geçirmek istiyor, IP numarasına dikkat edin:
http://turandursun.com/images/tartismalar/cyberjihad2.jpg
Bu IP numarası kime ait diye araştıdığımda bakın kimi buldum:
http://turandursun.com/images/tartismalar/cyberjihad1.jpg
bilmiyorum ama birisinin ip adresini aciklamak bence yasaldegil
çok güldüm ya...bir de yoldaşlar diye mesaj yazmış...sen beni güldürdün allah da seni güldürsün...
Sarapsever
01-11-2005, 03:03
Sarapsever adlı sitemizi pek seven (!) yeni üyemiz (sanki biz dinlere karşıyız diye şarabı da çok sevmemiz gerekiyormuş gibi nik almış beğenimizi kazanmak için) ile cyberjihad adlı arkadaşı beraber bize yardım etmek istiyorlarmış :D Bakın tam bu sırada mailime sanki şifremi yenileme başvurusu yapmışım gibi onay kodu gönderildi aşağıdaki gibi, belliki birisi yönetici kaydımı ele geçirmek istiyor, IP numarasına dikkat edin:
http://turandursun.com/images/tartismalar/cyberjihad2.jpg
Bu IP numarası kime ait diye araştıdığımda bakın kimi buldum:
http://turandursun.com/images/tartismalar/cyberjihad1.jpg
bilmiyorum ama birisinin ip adresini aciklamak bence yasaldegil
YAINLASIN HİÇ SORUN DEĞİL BİZ DE GERÇEK IP'mizi GÖSTERECEK KADAR SALAK DEĞİLİZ. YETER Kİ SİTEYİ KURTARSIN. HAYRET YA KİMSE TAKMIYO BENİ.