Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden Sadece İslamla İlgili Görüşler Var Burada Adminler
bence çok yozlamış olan hristiyanlık hakkıunda da yorum yapılmalı burada.neden sadece islam.insanlarda ters düşüğncelere sebep verior ilsamı sabote etmeey çalışan dış mihrakların yarattığı bir şey ibi gorunuor.hristiyanlığın da yozlaşmasını gosterirseniz çok ii olur
Tuzbaykucbars
01-11-2005, 20:33
Cem söyle.
Kac kere dedim Türkiyede tehlikeli gelismeler mevcut gencleri böyle igrenc dine girmeden ateist olmalarinin önermeliyiz diye. Tabii onun icin hiristiyanlik sacmaligini kökünden cürüten tezlerin bu sayfada islenmesi. Hiristiyanligi cökerten konular beraberinde islamia cökerttigini bilen müslümanlar kesinlikle arastirmaya girmezler.
islam zaten hristiyanlığın bozulmasıyal Allah tarafından gönderilmş bir din ve bir de size sorum olacak cem kardeşim sen namusunu gözeten bir insansın değil mi lütfen yanlış anlama cevap ver
exclusive
02-02-2006, 10:33
Bakın sitenin adı üstünde "Turan Dursun Sitesi" Bildiğiniz gibi Turan Dursun islamiyet üzerine ihtisas yapmış bir kişiydi ve bizlere de bu dinin saçmalıklarını gösterdi. Bu sitede ağırlıklı konunun islamiyet olması sonderece doğaldır.
Ayrıca çoğunluğu müslüman bir ülkenin evlatlarıyız, islamiyet bizi etkiliyor ama hristiyanlık çok uzakta... Eğer Türkiye hristiyan bir ülke olsaydı o zaman bu sitede en ağırlıklı şekilde eleştirilen konu da o olurdu.
Bu sitenin misyoner bir faaliyet maksadıyla kurulduğunu düşünüyorsanız kendinize "acaba ben bir müslüman olarak, hristiyanlığın ağırlıklı olarak eleştirildiği fakat aynı zamanda islamiyetin de yüceltilmediği ve hatta daha az miktarda da olsa, yine eleştirilere maruz kaldığı bir site açarmıydım" diye sorun.