Orijinalini görmek için tıklayınız : site bize mı kaldı ne:)
eğer terkedeceksenız soyleyın de adını degıstırelım sıtenın
gameover
01-11-2005, 20:11
boş yere konu kalabalıklığı yapıyorsun dostum.
yıne mı sen:)
allam ya
bak yazamıyorsan soyle
yazacaksan da konu gayet güzel
din karsıtlarının kazandırdıkları????????
gameover
01-11-2005, 20:17
site bize mi kaldı ne diye bir topic açıldığında buna din karşıtlarının bize kazandırdıkları nedir konulu birşeyler mi yazıyoruz ?
ARAGON KARDES SEN ISLAMI SAVUNANSIN ÖYLE DEGILMI MÜSLÜMANSIN ? BIRAZ ISLAMA UYGUN HAREKET ETMENI TAVSIYE EDIYORUM ... CIDDI BIR KONU VEYA TARTISMA ORTAMI YARATIRSAN SENIDE CIDIYE ALIP CEVAP YAZARLAR ... KENDINI DÜZELTMEK SURETIYLE GELISTIR SEVGILI KARDESIM ...
tamam burkay kardeş bılmeden yanlıs bırsey yazdıysam ozur dılerım
ARAGON KARDES ISLAM DININI YASAYAN BIZLER SABRI ÖN PLANDA TUTMALIYIZ HAKARETLER FESATLIKLAR YALANLAR HERZAMAN VAR OLUCAK BUNLARI GÜZEL USLUP ILE TARTISALIM BURDA HERKEZ KENDINE GÖRE BILGILI AMAÇ BU BILGILERDEN FAYDALANMAK ... ATEIST ARKADASLARIN BAZILARI KURANIN ÇELISKILERINI BULMAK IÇIN YOGUN BIR ÇABA IÇINDELER VE INAN BAZI MÜSLÜMANLARDAN KURANI KERIMI DAHA IYI BILIYORLAR ... ONLARIN YAZILARINDAN DA ÖGRENECEGIMIZ YAZILAR VAR ... TARTISALIM AMA KAVGA KISISEL KAVGALARA MANEVI DEGERLERE HAKARETLERE VARMAMAMSI DÜZEYINDE OLMALI ...
Burkay haklısın ama uslupsuzlugu onlar baslatıyor.
ben daha once de dedıgım gıbı sevıyelerı kadar sevıye
kımsenın lafının altında kalmam
Tuzbaykucbars
01-11-2005, 21:19
HADI BENI BIR ATEIST OLDUGUM ICIN MÜSLÜMANLIGA INANDIRIN BAK BÖYLE OLURSA CENNETE GIRERSINIZ UNUTMAYIN :D :D
senın bu dusuncende samımı olduguna ınanabılsem emın ol elımden gelen herseyı yapardım
Tuzbaykucbars : BIZIM ÖYLE BIR LÜKSÜMÜZ YOK BE KARDES SENI MÜSLÜMANLIGA INANDIRACAK, KALBINE HIDAYET VERICEK ALLAH, BIZ ANCAK VE ANCAK VESILE OLABILIRIZ ...
BİR KERE ŞU ANA KADAR, ATEİSTLER BİZLERE CEVAP VERMEKTE ACİZ KALDILAR.TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.
ÖZELLİKLE HZ.MUHAMMED'İN PEK ÇOK KUTSAL KİTAPTA BİNLERCE YIL ÖNCESİNDEN, HABER VERİLDİĞİNİ İSPATLAYAN DELİLLERİMİZE HİÇ ATEİST CEVAP VEREMEMİŞTİR.ÇÜNKÜ BİZ MESNETSİZ DEĞİL, BİZZAT KEYNAKLAR SUNARAK BU KONUDA YAZIMIZI SUNDUK.ONLARADA BU KONUDA DÜŞEN SUSMAK!
ANCAK İŞTE DİĞER FORUM KONULARINDA AZ ÇOK ATIP TUTUYORLAR!