Orijinalini görmek için tıklayınız : sesli sohbet
vezir3000
21-07-2009, 15:19
MHBLAR...
arkadaslar benim bir önerim var ...
canli sohbet daha dogrusu sesli sohbete ne dersiniz...
icerde bir cok arkadas görüyorum bilgi ve düsüncesi bakiminda topluma baya faydali olabilecek düsündümkü bu arkadaslar sesli sohbette daha cok insan kendini duyurabilir ..
eger bu konumda ilgi olursa paltalk veya buna benzer bir sesli chat odasinda b öyle bir muhabet ortami yaratilabilir ..
ben 3 yildir paltalk sesli chet sisteminde sohbette bulundugumdan bu sistemde biraz bilgim var .. bu konuda ilgi olursa bir calisma yapmak isterim
saygilar....
Hakkım olmayarak şunu söylemek isterim. İlgi varsa muhakkak yapılmalı. Buradaki bazı kişileri sesli fikirlerini söyler iken dinlemek isterim. Çünkü yazı ile insan bazen her düşüncesini dile getiremiyor.
Ama sanırım altyapısı iyi olan birisi bunu yapabilir. Bilgisayar sistemi, internet bağlantısı, program bilgisi gibi vs..
Birde ekleme yapmak istiyorum. Sayın unbe'nin emeklerini de hiçe saymamak lazım. Şu an için bence emeğinin tam karşılığını alamıyor. Dinleyici sayısının artması gerekiyor.
Hakkım olmayarak şunu söylemek isterim.Sn. EnvyMe tüzüğe uygun olduğu sürece bu sitede dilediğinizi söyleme hakkınız vardır .
Dinleyici sayısı görüsünüze katılıyorum..
Online olan tüm arkadaslarımızı
Hafta içi her aksam 22.00 da Unbe ile ''Gecenin rengi '' programına bekleriz.
vezir3000
21-07-2009, 18:43
sakin yanlis anlasilmasin maksatim burdaki üyleri baska paltforma cekmek degil tam aksine bu platform ve burdaki fikir sahibi insanlari daha genis kitlelere iletebilmek..
zaten mümkün oldukca sitenizi chet ortamlarinda tanirmaya calsiyorum....
teşekkürler Envyme
dinleyici konusu benimde moralimi bozan bir konu gerçekten
ama diğer konuya gelirsek
açık oturum çağrımız var biliyorsunuz bu geceki programda da duyurusunu yapıcam tekrar
ilgilenirseniz dilaver hala bekliyor....
Sn. EnvyMe tüzüğe uygun olduğu sürece bu sitede dilediğinizi söyleme hakkınız vardır .
Dinleyici sayısı görüsünüze katılıyorum..
Online olan tüm arkadaslarımızı
Hafta içi her aksam 22.00 da Unbe ile ''Gecenin rengi '' programına bekleriz.
Sayın prozac02, onu yazmamın sebebi, iğneyi başkasına batırır iken çuvaldızı da kendimi batırmaktı aslında :)
Rica ederim sayın unbe,
Açık oturum sayın dilaver ile mi yapılacak? Kaçırmamak lazım öyle ise.
Saygılar
evet Envyme
dilaver karşısına çıkacak rakip bekliyor:D
şayet bulabilir ve kayıt olayını da çözersek olacak bu oturum....
bu arada bu gece placebo sizin için şarkı istedi 11,00civarlarında çalıcam.
mehmetsalih
21-07-2009, 20:24
Selam,
Kisisel isteğe bağlı karşılıklı sesli/görüntülü sohbet yapılabilir. Bilmem yinde çünkü sohbet ve yazılarda yeterli diyenlerde olabilir. Bir sakınca yok tabi... Özelikler bazı arkadaşlarımız ''din karşıtı'' veya bazı düşünceleri bazılarına ters olan arkadaşlarımız açısından ne kadar isabetli olur bilmem. Yinde isteğe bağlı olsa bu kişinin iradesi ile olsa sorun olmaz...
ve selam...