Orijinalini görmek için tıklayınız : Imza
Merhaba,
Profilime yeni bir imza koydum ancak eski yazılarımda imza görünmüyor. Acaba bu imza olayını geriye yönelik değiştirecek bir değişim mümkün mü?
Bir de...
1. Ana forumda "forumları okundu kabul et" opsiyonu var ama tek tek forumlarda aynı opsiyon yok. Mesela sadece Islam forumuna girip oradaki yeni yazıları "okundu kabul et" seçeneği yok, forumda navigasyonu biraz zorlaştırıyor
2. Yeni mesajlar geldiği zaman her bir forumu temsil eden kağıt simgesi koyu maviye dönüyor. Ancak foruma girip yeni yazıları okuduktan sonra tekrar ana sayfaya dönüldüğünde kağıt ikonu hala mavi kalıyor. Bu epey kafa karıştırıcı ve hangi forumu ne zaman okuduğumu takip etmekte zorlanıyorum.
Düşüncelerimi paylaşayım dedim...
Sevgili Molloch
Alt yaziniz degistiyse tum iletilerinizde ayni alt yazi olur , olmazsa bana yeni imzanizi ozel mesajla gonderiniz ben degistireyim
sevgiler
Aydoe,
Yeni imzam bu başlıkta yazıların altında görünmekte, blog'a verilmiş bir link. Ancak daha eski yazılarıma baktığım zaman aynı imzayı onların altında göremiyorum.
yucemanitu
28-07-2009, 18:50
Molloch'un yaşadığı sorumların bire bir aynını ben de yaşıyorum.
Sorunlar devam ediyor... bir şey yapmalı hey... bir şey yapmalı...
Walla bisey yapamadim ve yonetimden caresizlikten istifa ettim
Insallah duzelir kardesim :lol:
evrensel-insan
30-07-2009, 01:42
Saygideger aydoe;
Neyse artik, sirtinda yuk kufesi olmadan yazabilirsin. Fikirler herhalde birikmistir. Ah bir de su inanclar olmassa!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Ya ama harbiden bahsettiğim şeylerin çözümü yok mudur?
evrensel-insan
30-07-2009, 02:26
Saygideger Molloch;
Imzani, eski yazilarinin altina c/p yap, olmaz mi?:D
Saygilarimla;
evrensel-insan
Evrenselcim,
Tek sorun imza değil kardeş. Şunlara da değinmiştim:
1. Ana forumda "forumları okundu kabul et" opsiyonu var ama tek tek forumlarda aynı opsiyon yok. Mesela sadece Islam forumuna girip oradaki yeni yazıları "okundu kabul et" seçeneği yok, forumda navigasyonu biraz zorlaştırıyor
2. Yeni mesajlar geldiği zaman her bir forumu temsil eden kağıt simgesi koyu maviye dönüyor. Ancak foruma girip yeni yazıları okuduktan sonra tekrar ana sayfaya dönüldüğünde kağıt ikonu hala mavi kalıyor. Bu epey kafa karıştırıcı ve hangi forumu ne zaman okuduğumu takip etmekte zorlanıyorum.
evrensel-insan
30-07-2009, 02:38
Saygideger Molloch;
Kayitli degilken; "Bugunku Mesajlar", kayitli iken, "Yeni Mesajlar" basligindan; senin en son okudugun veya tikladigin mesaj sonrasi olanlar; koyu mavi, senin okuduklarin; o da sadece kayitli degilken; silik mavi olarak beliriyor. Bu isleyisle, son siteye girisinden, yeni girisine kadar olan suredeki; mesajlara ulasabiliyorsun. Ben oyle yapiyorum.
Yeni bir teknik gelistirene kadar da; baska bir cozum yok.
Sana bir ipucu; en son yazi sayin ne ise; her tikladiginda; eski mesajlarinda ayni sayiya donusuyor. Yani guncellesiyor. O yuzden imzanin cikmasi lazim. Istersen, eski mesajlarindaki; mesaj sayisinin, guncellesip, guncellesmedigini bir kontrol et.
Saygilarimla;
evrensel-insan