Orijinalini görmek için tıklayınız : Chat Odasında Ölü Toprağı
kafasikarisik
16-08-2009, 02:29
Foruma ilk üye olduğumda chat odası civil civil olurdu.
Hele hafta sonları kapının önünde ayakkabı koyacak yer bulunmazdı.
Son zamanlarda kimsenin olmadığını görüyorum.
Bu sevdaya Nikimi bile tr karakterlerden temizlettirip, türkçe okunuş olarak garabet hale getirdim.
1980 li yılların ortası.
PC daha icad olmamış.
Telsiz kanunu değişince.
Amatör telsiz pek yaygınlaşmış o dönemler.
Herhalde bir telsiz şimdiki sony vio parasıdır.
Öğrencilik yıllarım, cihaz alacak para yok, ama merak var.
Kendi yaptığım alıcı ile kanalları dinliyorum.
Bir hanımefendi!! o zamanların meşhur "arkadaş arıyorum, arkadaş" anonsunu yaptı, 3-5 sefer. Karşıdan ses yok. (bende de verici yok cevap veremiyorum :doh:)
Neyse en sonunda sinirli bir tonla;
"Ülen erkek milleti öldünüz mü be" diye seslendi.
bende sesleniyorum ülen chat milleti öldünüz mü be?
zamanımız olmuyor yaw.ondan.
Galba ölmüşler evet evet ölmüş olmalılar :D
Merhabaaa
Ne zaman sohbet odasına girsem,kimseler olmuyor...
Birsüre bekliyorum,birileri gelir diye
Aradan bazen saatler geçiyor gelen giden yok...
Bugün balkan gecesi bence dolmalı sohbet odası
Anlatacağımız çok şey var yüce T.D.
Hadi muhabbete
Chat odasın belli buluşma saatleri duyurulursa daha etkili olabilir. Örneğin her gün 12.30 ve 21.00 gibi buluşma saatleri belirlenebilir. Diğerlerinin ne zaman geleceğini bilen kişi de o saatte sohbet odasında bulunmaya çalışabilir.
Mutezile
07-09-2009, 14:11
Akşamları 10dan sonra sohbet odasında genelde oluyorum. Başka gelenler de oluyor. Son günlerde ben mecburiyetten biraz aksattım. Ama genelde akşamları ordayız. Fazla hayıflanacak bir şey yok. Ben sohbet odasına aylardır uğramayan site müdavimlerini (epey çok bir rakam) biliyorum:)
Herkes kendisi sahip çıkacak..
Ben sohbet odasına aylardır uğramayan site müdavimlerini (epey çok bir rakam) biliyorum:)
Mutezile gene saldırı pozisyonundasın. Yukarıdaki mesajlardan bile saldırı malzemesi buldun. Bu konuda meziyetlisin.
Site müdavimleri sohbet odasına da takılmak mecburiyetinde değil. Herkesin zevki, tercihi farklı. Kimi radyo dinlemeyi sever kimi sevmez. Kimi videolarımızı izler kimi izlemez. Kimi sohbet odasını sever kimi sevmez. Mesela pante sohbet odalarını hiç hazzetmez. Ama sitenin en sıkı müdavimlerindendir. Panteye bu konuda ısrarcı olamayız.
Ben bir yönetici olarak sohbet odası sunucusunun çalışmasından sorumluyum. Çeşitli düzenlemelerini yapabilirim ihtiyaca göre örneğin üye olmayanlar da girsin veya giremesin vb. Ama sohbet odası girme gerekliliğim yok. Bunlar kişisel tercihler. Ayırt etmek gerekli.
Bir üyemiz yukarıda sohbet odasına giriyorum ama kimseyi bulamıyorum demiş. Benim yönetici olarak görevim oraya girerek üyemize birisini göstermek değil sistemsel çözümler bulmaya çalışmaktır.
Sohbet odasi belki uyelerin dikkatini cekmiyor; forumlar acildiginda odayi da yukarda gosterebilirsek belki daha cok uye girebilir.
evrensel-insan
07-09-2009, 19:00
Saygideger vartor;
Su anda hem sitenin ana basliklarinda var. Yeni mesajlar'in solunda; hem de en ustte, dikdortgen olarak; radyo ile donusmeli olarak var. Oyuzden, gozden kacmasi, zor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
arada sırada yeni üye görünce girip radyonun tanıtımını yapıyorum fakat bunun dışında çok ta vaktim olmuyor muhabbete.....
özgür_düşünce
20-01-2010, 04:02
ben hep giriyorum chat odasına bakıyorum her akşam kimse yok cidden.ben yinede girerim açık kalsın gelmek istiyen arkadaşlarda gelsin daha çok sohbet imkanı doğar.
yapacağız chat odasında bir ara hepimiz olacağız buna inanıyorum :)
güneşinzaptıyakın
20-01-2010, 15:27
yapacağız chat odasında bir ara hepimiz olacağız buna inanıyorum :) dostum rakı balık'ta bir ara olduk gibi oldu ama sonrasında olmadı, fakat bu cumartesi rakı balıkta hepimiz bir arada olabiliriz...