Orijinalini görmek için tıklayınız : Süleyman Ates
Aranizda Süleyman Ates'in "Gercek Din bu" eserlerini okumus olan var mi.
Kendim Islamiyetin insanlar tarafindan uyduruldugunu saniyorum. Gerici bir ortamda yetistim. Cevremi aydinliga yöneltmek istedim ve kendilerinin Turan Dursun'un Din Bu kitaplarini okumalarini tavsiye ettim. Imanli olan bir insan dogal olarak inancini hemen kayip etmez. Ve bir gün arkadasimin biri elin de bir kitapla geldi. Gercek Din Bu kitabiyla. Okumaya basladim ve sok oldum. Turan Dursun'un bircok hatalarini düzeltiyor veyahut eksiklerini tamamliyor. Halen ateist birisiyim. Fakat argümanlarim artik zayif gelmeye basladi. Ilahiyatci deyilim ve arastirmaya fazla zamanim yok. Aranizda bu kitabi okuyp ta hata bulan var mi. Yoksa T.D. bunlari biliyormuydu du bizi yanlis bilgilerle asiladi.
Mutezile
30-11-2005, 23:41
Şok olacak bir şey yok; öncelikle sakin ol.
Süleyman Ateşin; Şakk-ı kamer; Garağnik hadisesi vb konularda sevgili Turan Dursun ile yaptıkları tartışmaların t a m a m ı vakıfım. Ateş'i her defasında kaynaklarla silkeleyen Turan Dursun olmuştur.
Ateşin argümanları; dayandığı kaynaklar Turan Dursun hayatta iken yaptığı tartışmalardan bellidir. Ayrıca gidip Ateşin kitabı da alınabilir tabii;
Ama ben almam.
Ateşin öne sürebilecekleri tüm argümanlar ve kaynakları çürük bir köprüden farksızdır. Üzerinde yürümek ahmaklıktır. İstersen Ateş'in aregümanlarından oluşa bir topic aç; bakalım yanıt alabilecek misin yoksa alamayacak mısın?
Ateşe gelinceye kadar Sağlam /Acarkan ekürisi de 400 sayfalık bir Reddiye yazdılar. Para verip alma hatasına düştüm. her sayfayı kıyasladım
Koskoca bir laf salatası ve islam güzellemesi..
Turan Dursun senin bildiğin Takıyye ve Mümaşattan v e b a giibi kaçan onurlu bir ilim adamıdır.
Yazının bence arkasında dur ve Ateş'in argümanlarından topicler aç; cevabını al..
Suffiyun
06-12-2005, 20:11
Eh Mutezile nin de farklı bir şey diyeceği beklenmezdi,şu an eskiden olduğundan daha gerici bir ortamdasın arkadaşım,önceden serbestmişsin ki bak dinini dahi bırakabilmişsin,şimdi Allah(c.c) vardır desen seni gerici,yobaz ilan ederler.Arayan Mevla(c.c)'yı muhakkak ki bulur,aramayı istemek lazım...
Selametle kalınız...
--Sayın Suffiyun--; Daha önce bahsettiğim gibi İslam propogandasını (sen tebliğ dersin ) Resimlerle yapman; site yönetim kuralları ile çelişir vaziyettedir. Turan Dursun sitesinin kurulma amacı da her köşe başının Kabe, Cami ve Secde anılarını yansıtan resimler ile bezenmesi değildir..
Astığın tüm resimleri siliyorum. ''Tebliğ görevini'' yazılı olarak yapmakta özgürsün - eğer bunda bir yarar görüyor isen - geceleri yastığa başını koyduğunda daha rahat uyuyabilecek isen; buyur yap.
Ama resimlerle burayı Tekke'ye çevirme çaban sadece ikimize de boşa zaman kaybettiriyor. İslami sitelerin forumlarında da geziyorum. Oralarda dahi tek tük rastladığım resimlerle sen siteyi resmen bombardımana tutuyorsun.
Çok beğendiğin resimleri Mü'min dostlarına msn-PM vasıtası ile de iletebi-
lirsin, değil mi?