Orijinalini görmek için tıklayınız : Turan Dursun 19 yıldır içimizde...
Turan Dursun'u aramızdan alınışının 19. Yılında SAYGI İLE anıyorum.
Turan Dursun'u aramızdan alan karanlık zihinlileri bir kez daha kınıyorum.Dinin gerçek yüzünü gösteren kitaplara attığı imzalar, özgür düşünceler adına verdiği mücadeleler ve aydınlattığı zihinlerle gurur duyuyor, bu cesur insanı saygı ile anıyorum..
Din denen beladan kurtulmama büyük ölçüde ön ayak olmuş büyük üstadı saygıyla anıyorum..
Portakaloglu
03-09-2009, 22:04
Bazı şeylerin gerçek yüzünü gösterdiği ve hiçbir insanın düşünce nedeniyle öldürülmesini doğru bulmadığım için;
Turan Dursun'u saygıyla anıyorum.Toprağı bol olsun.
Turan Dursun'u saygıyla anıyorum.. 19 yıldır içimizdesin ve hep olacaksın !
Bugün ona çok ihtiyaç duydum.
Yaratılışçıların çarpıtmalarını, yalanlarını, sahtekarlıklarını dinledikçe TD'un kitaplarının değil, bizzat kendisinin onların karşısında olmasını hiç bu günkü kadar istememiştim.
İnandıkları Allah, Turan Dursun'u katledenleri kahretsin.
Geberesiceler, alçaklar, hayvanlar, sapıklar... (bu kelimeler inandıkları Allah'ın çeşitli ayetlerde geçen kelimeleridir.)
İnandıkları Allah, Turan Dursun'u katledenleri kahretsin.
Geberesiceler, alçaklar, hayvanlar, sapıklar... (bu kelimeler inandıkları Allah'ın çeşitli ayetlerde geçen kelimeleridir.)
Inandiklari allah olmadigi icin, onlari kahredecek de kimsecikler yok.
Bagimisiz yargi yok ! Hukuk yok!
Dinlerden özgür beyinlerin cogalmalari ve haykirmalari; bu alcaklari, yobazlari kahredecek.
oldschool
04-09-2009, 13:29
nice 19 yıllara...
saygılar...
(19'u görünce ister istemez insanın aklına başka şeyler de geliyor. :) )
spartaküs68
04-09-2009, 14:11
Ben Turan Dursunun ölümünün 19.yılını kutlamıyor çünkü Turan Dursun içimizde yaşıyor.
Ben,müslümanların korkaklığının 19. yılını kutluyorum çünkü Turan Dursuna söyleyecek söz bulamayanların zavallı sığınağı şiddettir;şiddetin kaynağı da korkaklıktır
güya bir de kısasa kısas varmış islamiyetde.
O zaman kaleme kalem ile cevap verseler ya;yoo korkak oldukları için kaleme silahla karşılık verdiler neden?Turan Dursunla tartışmaktan korkuyorlar.
Tabii ki Turan Dursun'un ölümü ile Tanrının kutsal asalakları olan din adamlarıda doğal olarak 19.yılı bayram olarak kutluyorlar ölüm ve kan bayramı olarak.
dogruluk
04-09-2009, 18:34
turan dursunu sevgi ve saygıyla anıyorum.
sözün bittiği yer.....O'nu kalbimizde yaşatmaya devam ediyoruz....ölüm onu aramızdan aldı ama o hep yaşayacak....
Ben Turan Dursunun ölümünün 19.yılını kutlamıyor çünkü Turan Dursun içimizde yaşıyor.
Arkadaşlarda kutlamıyorlar sanırım,anıyor olmaları gerek...
evrensel-insan
05-09-2009, 02:40
Saygideger nogada;
Turan Dursun fiziksel olarak; yasamiyor olabilir, ama; onun dusuncelerinin yasadiginin en guzel kaniti, sitemiz degil mi?
Hele, hele bu sitenin; onun onsozunde acikladigi gibi; insanoglunu insan olmaktan alikoyan tum tabu ve inanclarin yikilmasi adina, sitemizin aldigi " Her turlu dusunceyi ifade ozgurlugu" sitemizin de; onun yolundan gittigini ve bu tabu yikma konusunu, sadece din ile sinirli tutmuyarak; tum inanclara ve tabulara yonlendirdigini gorebilmek Turan Dursunu, yasattigimiz anlamina gelmiyor mu?
Saygilarimla;
evrensel-insan
Baskiyla yok edilebilseydi dusunce, dunyanin kaderine imzasini atan cesur insanlari hic tanimiyacaktik. Bir TD oldu, binlercesi geldi yerine; Buyuk insanin hatirasini saygiyla aniyorum.
saygıyla anıyorum.. minnetlerimi sunuyorum..
Eserlerini okumadım, sadece adını ve ölüm haberini duydum, "ışıklar içinde yatsın". (şerafettin81'den alıntı:D)
güneşinzaptıyakın
06-09-2009, 00:51
Anısı önünde saygı ile eğiliyorum...
spartaküs68
07-09-2009, 16:40
Arkadaşlarda kutlamıyorlar sanırım,anıyor olmaları gerek...
basit ama önemli bir hata hatırlattığınız için teşekkürler bir o kadar da özür diliyorum.
Oluyo böyle şeyler forumlarda,heycendan olsa gerek :D
Bu arada bi şey değil :D
dogankaynak
27-09-2009, 03:15
milliyet gazetesi'nin yeni hizmete giren arsivinden:
http://img27.imageshack.us/img27/2648/turandursun.png
dogankaynak
28-09-2009, 09:51
http://img38.imageshack.us/img38/2596/tdbutun2.th.jpg (http://img38.imageshack.us/i/tdbutun2.jpg/)