PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İSLAMİYETİN GERÇEKLERİ

haci
17-12-2004, 18:50
http://islamiyetgercekleri.cjb.net/

Korkunç gerçekler......... Korkunç
Ve iğrenç....
Önce geneline bir göz atalım...
Sonra istenen konuyu neşter altına alalım..
Yakından inceleyelim..

HACI

ngcoskun
17-12-2004, 18:58
bu siteyi daha önceden okudum daha doğrusu bazı yerlerini.siteyi pas etmedim ama bazı konularda başlıklar açtım.inananlar yine her zaman olduğu gibi ,inkar edecekler burdaki gerçekleri de

haci
17-12-2004, 19:04
Sevgili ngcoskun:
Benim üzerinde durmak istediğim ve durduğum sorunların hemen tümü bu sitede çok güzel açıklanmış.. Onlardan istediğimiz bir konuyu alıp, burada yayınlayabilir ve içeriğini tartışabiliriz..
Buna mecburuz.. Halkımıza bunu borçluyuz.
İslam yalanına bir yerde dur demek zorundayız..
Şimdiye kadar açıkca gösterdiğimiz gibi, bu dinde ne en ufak değerli bir ilke vardır ne de üzerinde konuşulacak bir ahlak..
Bu din insanın Allah’a köleliğidir..
İnsan yaşamına, onur ve şerefine indirilen kaba bir darbedir..
Durdurulmalıdır..

Selamlar

HACI

ngcoskun
17-12-2004, 19:10
sevgili hacı

evet hadi başlayalım.kollarımı çoktan sıvadım ben.yıllardır sıvanmış kollarla mücade ediyorum zaten.DUR demek gerekiyor artık bu cehalete.

izninizle gündemdeki konumuz olan islam dini ve kadını ele alalım derim ben.

ngcoskun
17-12-2004, 19:15
buraya konu ettiğim allahın kelamı yazısına neden hiçbir inanır HAYIR öyle değil böyle demedi.bakın isterseniz bir inanır bile yazmamıştır.o kadar meydan okumama rağmen görmezden gelinmiştir.

tekrarlanmaması için yılmamalıyız.sündürülmeye çalışanlara engel olmalıyız.ısrarlarıma devam edeceğim konuyla ilgili özellikle de RES allahın kelamı ile ilgili birsürü şey yazıyor başka başlıklar altında ama benim yazıma cevap veremiyor.NEDEN