PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onur Üyesi Dilaver

Cem
17-09-2009, 10:39
Yönetim Kurulumuz, Dilaver adlı üyemizi Onur Üyesi ünvanı verilmeye layık bulmuştur. Karar oybirliği ile alınmıştır.

2006 yılından itibaren uzun bir süre Yönetim Kurulumuzda görev alması, Yayım Grubu'nda uzun bir süre e-bülten çalışmalarını başarıyla yürütmesi, forumlarda moderatörlük, sitemizin mahkemece erişime engellenmesinde avukatlık işlerini bizzat takip etmesi, Yazar Köşemizde aylık makaleler yazması, Evrim Teorisi savunusu üzerine kitap kampanyası başlatması, sitemizin İletişim Masası'na gelen yüzlerce ziyaretçi mesajıyla ilgilenmesi, sitemizin bir Site Meclisi tarafından yürütülmesi fikrinin yaratıcılarından ve uygulayıcılarından olması ve son olarak Site Meclisi Başkanlığı gibi sayısız görev ve sorumluluklar alması bu yöndeki kararımızın temelini oluşturmuştur.

Bunun yanında dokuzbinden fazla ve çoğu içerik olarak dolu, üslup olarak iyi forum mesajlarıyla forumumuza kattığı zenginlik ve renk, kararı vermemizde destekleyici unsur olmuştur.

Kendisini kutluyor, sitemize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulu

K.C.
17-09-2009, 11:26
Dilaver'in Onur Üyeliğini çoktan hak ettiğini düşünüyor, kendisini kutluyorum.

aydoe
17-09-2009, 11:38
Geç kalmış bir karar ,Dilaver arkadaşımız site için yaptığı çalışmalar ve emekle bunu çoktan hak etmişti.
Tebrik eder ,katkıları ve emeği önünde saygı ile eğilirim.

saroz
17-09-2009, 11:52
Değerli Dilaver arkadaşı, üretken ve başarılı emeğinden dolayı kutluyorum:)

yidemir
17-09-2009, 12:28
Önceki çalışmalarını tebrik eder, gelecek çalışmalarında başarılar dilerim.

unbe
17-09-2009, 12:34
kendisini kutluyorum.çoktan haketmişti......

Ayejj
17-09-2009, 13:53
Kendisini kutluyorum.

evrensel-insan
17-09-2009, 13:57
Saygideger dilaver;

Onur uyeligini kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum.

Saygilarimla;
evrensel-insan

pante
17-09-2009, 15:49
Bir üyenin onur üyeliğini hakedebilmesi için, üyelik sıfatlarını da hakkıyla yerine getirmesi gerekir.
Sitede yazmama kararı alan, artık köşe yazısı da yazmayacağını bildiren, meclisin aldığı karara karşı çıkıp siteyi terkeden kişi onur üyeliğini hakedemez.
Önce dönsün, tavır aldıklarından özür dilesin ve yazmaya başlasın ki ödülü hakedebilsin.

Kutlamıyorum, hakedince kutlarım.

sinner
17-09-2009, 16:01
dilaverin geçmişte siteye yaptığı katkılar elbette yadsınamaz ancak onun meclis kararına tepki olarak başkanlığı bırakıp siteyi terketmesi üzerine YK tarafından verilen onur üyeliğini oldukça anlamlı buldum.
adeta bu son tavrını ödüllendirir gibiler...

Cem
17-09-2009, 16:47
Bir üyenin onur üyeliğini hakedebilmesi için, üyelik sıfatlarını da hakkıyla yerine getirmesi gerekir.
Sitede yazmama kararı alan, artık köşe yazısı da yazmayacağını bildiren, meclisin aldığı karara karşı çıkıp siteyi terkeden kişi onur üyeliğini hakedemez.

Dilaveri'in son ayrılık kararının doğru olup olmadığı tartışılabilir tabiki. Ben de doğru bulmayanlardanım. Mücadeleye devam etmeliydi. Ancak bu kararının doğru olmadığını kabul etsek bile bu bugüne dek yaptığı onca görev ve sorumluluğu yüklenmesinden ve genel olarak başarılı olmasından dolayı Onur Ödülü almamaya gerekçe olamaz.

Son ayrılığı negatif bir puan olarak yorumlansa bile artı puanları bunu telafi edip kat kat üstüne bile çıkmıştır.

evrensel-insan
17-09-2009, 16:57
Saygideger cem;

Biz hep boyleyiz galiba. Hep "gec kaliriz" Sanatcilarimizi, sagken "yerer, gale almaz, onemsemez" oldukten sonra da; "kahraman, essiz"ilan eder ve "overiz.

Dilaver konusunda da; bugune kadar beklenmesinin bir mantigi yoktu. Bence odul, aninda verilerek taktir edilmeli.

Gerci, dilaver'in; site D.O.G. olmayan uyelerini "adam yerine koymayarak" bir gidis gerekcesi ile haberdar etmemesi bile; degil; halkin, halka "guya" yol gostermek icin, yola cikmislarin; daha "cok firin ekmek yemeleri" gerektigini gosteriyor.

Aslinda, birey bilinci alamayanin; bunlari algilayabilmesi ve gorebilmesi de, bir yerde olanakli degil. Cunku sonucta, kendini "tanimayan", kendine "deger vermeyen" bir toplumsal kisiligin; kendi disindakilere de "deger vermesi" ve onlari "tanimasi" beklenemez.

Ne yapalim, buda; ulke yetistirimimizin, cilesi. Sonucta, hersey; bir yukumluluk ve sorumlulukta baglanir. Tabi ki, once birey olarak; kendi yukumlulugunu ve sorumlulugunu almak kaydiyla; baskasinin sirasinin gelmesi, bu bilincin alinmasina baglidir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Cem
17-09-2009, 17:54
Biz hep boyleyiz galiba. Hep "gec kaliriz" Sanatcilarimizi, sagken "yerer, gale almaz, onemsemez" oldukten sonra da; "kahraman, essiz"ilan eder ve "overiz.

Mayıs 2009'a kadar dilaver yönetimdeydi ve YK kendi aktif üyesine bu ödülü veremez, etik olmazdı. Haziran-temmuz aylarında bizden önceki YK başta idi. Ben o dönem sadece Video Grubu'nun sorumlusuydum.

Benim de olduğum yeni YK 7 ağustosta göreve başladı ama 5 üyeden sadece 3'ü ortada idi. 3 üyeden ikisi ise özel hayatlarındaki yoğunlukları bildiğimden çok sık giremiyorlardı. Dolayısıyla kararlar almak çok uzun sürdü. Dilaver muhaliflerinden pek çoğunun bile saygı duyduğu bir şahsiyettir. Onun düşmanları olsa da pek çok seveninin, beğeneninin olduğunu biliyorum.

Titan
17-09-2009, 18:12
Ne olursa olsun dilaver'in tekrar geri dönmesi umuduyla onur üyeliğini kutlarım.

Squall
17-09-2009, 18:55
Beni bilen bilir..Dilaveri günahım kadar sevmem ama çok saygı duyduğum bi kişiliktir...

Gece sohpetlerinde elimde bira onunla atışmayı hayli özledim..

Forumun olmazsa olmazı ,yangında en önce kurturalıcak demirbaş gibidir bu forum için kanımca..

Onur üyeliğini hakettiğini düşünüyorum.

ozgur_
17-09-2009, 21:25
Yakın bir zamanda bu siteye üye olmama rağmen, üye olmadan önce uzun süredir bu siteyi uzaktan takip ettim. Sayın Dilaverin bu siteye verdiği emek taa uzaklardan bile görnuyordu. Bu ödülü çoktan hakettiğin düşünüyorum. Umarım sorunlar bir an önce çözülür eskisi gibi bizlere örnek olmay devam eder.

breymin
17-09-2009, 22:18
Dilavere onur üyeliyi yetmez aylik rakisinin site tarafindanda karsilanmasi gerekir o bunu cokdan haketdi,iyki varsin dilaver iyki sitemizin demirbasisin.saygilar

frodo
18-09-2009, 00:33
Zorunlu bir açıklama:

Dilaver'e hak ettiği Onur Üyeliği verilmesi YK gündemine 18.08.09 tarihinde girmiş ancak sitede sürdürülen ve dilaver'in de aktörlerinden olduğu tartışmalarda YK olarak "taraf görünme" kaygısı nedeniyle ertelenmiştir.

placebo
18-09-2009, 00:36
Dilaveri rötarlı verilen onur üyeliği payesinden dolayı tebrik ediyorum.TD için yaptığı fedakarlıklar çoktur ve o bir emektardır..Keşke daha önce verilseydi.Şu an verilmesi çok ironik olmuş..Geri dönüp işlerinin başına dönmesini diliyorum..

sevgiler

Averroes
18-09-2009, 01:16
Dilaver'in ayrılık kararını yeni öğrendim. Umarım kararını bir kez daha gözden geçirir. Kendisi bir ateistti gerçi, ama benim onu sevmeme engel değildi bu durum. Çünkü Dilaver site içindeki kişiliğiyle, yapmak istedikleriyle salt bir tek kesimin sözcüsü değildi. Fikirlerine katılmayıp, ama sevebileceğiniz türden biriydi.

Gitme kararını tahmin edebiliyorum. Dilaver, evrensel tanımı yapılmamış, ve algısı kişiden kişiye değişen tanımlamaların dayatılmasının karşısındaydı, tıpkı benim karşısında olduğum gibi. Ama öyle anlaşılıyor ki, dayatılan olmaktansa, çekip giden olmayı tercih etti. Onurlu duruşundan dolayı tebrik ederim, ama mücadeleyi bırakmamasını da dilerim.

vartor
18-09-2009, 01:59
Dilaver gitmedi arkadaslar, gorevlerini birakti, her zaman dusmanlarinin bile saygisini kazandi ortaya cikardigi islerle. kim ne derse desin, onun kadar caliskanini gormedi bu site. Onur uyeligi degil, sanal olmasak, madalya takmamiz gerekirdi diyecegim.

parmis
18-09-2009, 02:56
sayın Dilaver,
site için çalışmalarınızdan ve katkılarınızdan dolayı gerçekten teşekkürü ve Onur üyeliğini hak ediyorsunuz bundan sonraki yazın. ve özel yaşamınızda mutluluk ve huzur diliyorum..

saygılar

parmis Güneşin_kızı

nogada
18-09-2009, 03:54
Tebrikler sayın Dilaver,bir çok görüşte farklılıklarımız olduğu halde,mantık ve karşılıklı saygı çerçevesinde tartışmalarınızla herkeze örnek olmanızdan dolayı da fazladan tebriklerimi sunuyorum...

ugurce82
18-09-2009, 09:54
Pek çok konuda anlaşamasakta sayın Dilaver in site için çok emeğinin geçtiği bellidir.

Bu anlamda kendisine verilen ödülü hak ettiğini düşünüyorum fakat evrensel insanın dediklerine de katılmadan edemeyeceğim, zamanlama çok yanlış olmuş gibi.

bayraktaro
18-09-2009, 13:35
Konulara çok mutabık olmasam da; Dilaver'in onur üyeliğini şimdiden tebrik ederim.

Psiko
18-09-2009, 14:26
"Çeşitlilik içinde birlik" kavramının,
yaşam yansımalarını özümseyebilme,
"Demokrasi"nin vazgeçilemezi olmalı değil midir ?

Bu site,
Tek adam,
tek düşünce devrini,
yeni yapılanması ile,
geride bıraktı diye düşünüyorum.
Bu oluşumun sitede oluşabilmesi adına,
-Mutlak adalet-in oluşabilmesi için,
fesat verici,
ortalık bulandırıcı postlar yerine,
bilgisini,zamanını büyük bir özveri ve azimle siteye vererek,
şahsıma göre muhteşem bir emeği olan,
sevgili dilaver'in "Onur üyesi" olması,
Tıpkı unbe'nin radyoya verdiği emek ve zaman sonucu aldığı ödül gibi,
anasının ak sütü gibi "Helal üstü helal" bir ödüldür.

Tanrı konusunda aynı düzleme ayak basamasam da,
hayata bakışı ve duruşu açısından hayran olduğum değerli dostumun "Onur üyeliğini" cuş-u huruşa gelmiş duygularımla kutlarım.

prozac
18-09-2009, 15:53
Dilaver'i onur üyeliğinden dolayı kutlarım..

toli
18-09-2009, 15:53
Kutlarım Dilaver..

mücerred
19-09-2009, 21:31
tebrikler Dilaver,

dinle neyden hikayet kilmada
ayriliklardan sikayet kilmada
Mesnevi`den

dilaver
23-09-2009, 23:01
Beni bu onura layık gören YK ya teşekkürlerimi arz ederim. Bu başlıkta hakkımda görüşlerini belirten tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Ben bu sitenin emekçisiyim ve her zaman da öyle kalacagım. Siteye her zaman emek vermeye devam edecegim ama elbette kendi kimligimi de koruyarak.

Ben komünistim, komünist oldugum için de ateistim. Ben bilimden yanayım, yani Marksizm'den. Bana göre Marksizm bilimin ta kendisidir. Pratikler sizi yanıltmasın.

Bir Marksistin en temel düsturu düşünceye ifade özgürlügüdür. Düşüncenin asla kıstlanamayacagıdır, çünkü bunun en çok zararını gene Marksistler görmüş ve yaşamları pahasına mücadele vermişlerdir.

Marksistlerin yaşamları pahasına verdigi özgürlük mücadelesi olmasaydı sizlerin hiç biri bugün düşüncelerinizi dile getiremezdiniz.

Yoldaşlarımız bunun için idam sehpalarında can verdiler. Sadece daha özgür, daha serbest bir Türkiye için. Bu Nazım'dan bu yana, Boz Mehmet'ten bu yana, Denizler'den bu yana, Erdal Erenler'den bu yana süregelen bir sınıf savaşımıdır. Ve sizler şu anda bu sınıf savaşımının meyvelerini yiyorsunuz.

Bu site hepimizin, ama farklı kimliklerimizle, farklı deger yargılarımızla ve ayrılıklarımızla. Bunlardan utanmayalım. Bunları kısıtlamayalım. Her şeyi konuşup, uslubu dogrultusunda tartışabilelim ve düşüncelerimize saygı duyalım.

Hakkımda bazı dedikodular olmuş, ciddiye almıyorum. Meyve veren agaç her zaman taşlanır. Ben de onur üyesi payesi aldıgıma göre demek ki ham da olsa meyve vermişim. Bundan sonra hep beraber daha olgun meyve vermemiz dilegiyle. Ama bunun tek yolu herkesin düşüncesini serbestçe dile getirebilmesinden geçmektedir.

Bu site çok başarılı oldu, neden mi. Dinlerle ugraştıgı için degil sadece. Her düşünceye seviyeyi korumak kaydıyla serbestçe ifade hakkı tanıdıgı için. Ve de asla düzeyi düşürmedigi için.

Bu sitenin temel düsturu budur ve hep bu oldu. Şimdi bazıları sitenin bu misyonunu ortadan kaldırmaya çalışıyorlar ama zerre kadar başarı şansları da yok.

Haa sahi bir de bu kişiler kendilerine müslüman diyorlar. Agnostik müslüman. İroni midir nedir, bilemem ama degerlendirme sizlere kalmış.

saygılarımla

negri
24-09-2009, 00:20
hoşgeldin. sen geldiğne göre görevimi tamamlamış bulunuyorum. kızıl bayrağı sana teslim ediyorum. hoşçakal, hoşçakalın. : )

evrensel-insan
24-09-2009, 01:39
Saygideger negri;

Nasil yani; siteden mi, ayriliyorsun? Nedenini sorabilirmiyim?

Saygilarimla;
evrensel-insan

negri
24-09-2009, 01:42
Saygideger negri;

Nasil yani; siteden mi, ayriliyorsun? Nedenini sorabilirmiyim?

Saygilarimla;
evrensel-insan
gitmiyorum. bazı yazarların ne düşüneceğini anlamak için yazdım. ayrıca pante'nin ne düşüneceğini merak ediyordum, hemen de atladı. düşündüğüm gibi davrandı.

evrensel-insan
24-09-2009, 01:47
Saygideger negri;

Evrensel-insan olarak; kim gitmek isterse, sorar ve caydirmaya ugrasirim. Cunku her bir kisi, bu siteye farkli bir renk katiyor. Bence, bu farkli renkler; birer zenginlik ve mozaiktir.

Oyuzden, gitmenin bir "blof" olmasina, sevindim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

negri
24-09-2009, 02:00
blöf blöf. sağol.

placebo
24-09-2009, 02:24
hoşgeldin. sen geldiğne göre görevimi tamamlamış bulunuyorum. kızıl bayrağı sana teslim ediyorum. hoşçakal, hoşçakalın. : )

Kızıl bayrağı kime teslim ediyorsun?.Devir teslim töreni mi yapılıyor anlayamadım?..Yahu kızıllar seni napsın?..Ben marksistleri seviyeli,kültürlü bilirim..Cıkk sen olsan olsan başka bişeysindir de kızıllardan nasiplenmeye çalışıyorsundur..

negri
24-09-2009, 02:30
Kızıl bayrağı kime teslim ediyorsun?.Devir teslim töreni mi yapılıyor anlayamadım?..Yahu kızıllar seni napsın?..Ben marksistleri seviyeli,kültürlü bilirim..Cıkk sen olsan olsan başka bişeysindir de kızıllardan nasiplenmeye çalışıyorsundur..
: ) olsam olsam insan olurum. senle daha fazla atışıp durumu çirkinleştirecek ve seviyesizleştirecek yöne gitmek istemiyorum. boşuna uğraşıyorsun. baban pante'nin intikamını bu şekilde alamazsın. o özel mesaj gönderdiğin ve özel mesaj ladığın kişiler kulağına ne fısıldıyorsa kulak asma. anı yaşa. yaşayamıyorsan, bırak ta yaşayayım.

placebo
24-09-2009, 02:36
: ) olsam olsam insan olurum. senle daha fazla atışıp durumu çirkinleştirecek ve seviyesizleştirecek yöne gitmek istemiyorum. boşuna uğraşıyorsun. baban pante'nin intikamını bu şekilde alamazsın. o özel mesaj gönderdiğin ve özel mesaj ladığın kişiler kulağına ne fısıldıyorsa kulak asma. anı yaşa. yaşayamıyorsan, bırak ta yaşayayım.

Senin amca kızların,eniştelerin kim acaba??Hiç belli etmiyorsun..Bu derece ser verip sır vermemekte olmazki yani.:D.

Babam diye diye pante yi babam yapmak ve beni de gruplaşmaya itmek amaç...Profesyonel bölücüsün,aferin sana.. Başın göğe ermiştir..Ama ben çıkartmayı bölmeden daha çok seviyorum.Seni önce çarpıp sonra çıkartacağım..

evrensel-insan
24-09-2009, 02:39
Saygideger placebo;

Her turlu dilaver'i "elden kacirdiysan" pante de olabilemezmi?

Cunku dilaver bir yazisinda "pante benim" diye belirtmisti. Belki isim degisikligi de "hayirli olur" :target:

Saygilarimla;
evrensel-insan

negri
24-09-2009, 02:47
Senin amca kızın kim acaba??Hiç belli etmiyorsun..Bu derece ser verip sır vermemekte olmazki yani.:).
Babam diye diye pante yi babam yapmak ve beni de gruplaşmaya itmek amaç...Profesyonel bölücüsün,aferin sana başın göğe ermiştir..Ama ben çıkartmayı bölmeden daha çok seviyorum.Seni önce çarpıp sonra çıkartacağım..
amca olsa söylerdim. maalesef amca olmadı. sır vermektense sırra kadem basmayı tercih ederim.
gruplaşmayı yaratan sizlersiniz. sizler derken forumdaki konuya müdahil olan herkes. evrensel-insan, psikolog olduğunu söylüyor. birilerinin bir yere itilmesi için kişiliğinin oturmamış olması gerekir. kişiliği oturmamış bir insansan gruplaşmanın içine itebilirim. bölücüsün diyerek hakeret ediyorsun. bu konuda seni şikayet edip ceza almana neden olabilecekken sana cevap yazıyorum. biraz anlayış bekliyorum. çarp, çıkart, böl. izin verdiğim kadar ne istersen yap.

placebo
24-09-2009, 02:50
amca olsa söylerdim. maalesef amca olmadı. sır vermektense sırra kadem basmayı tercih ederim.
gruplaşmayı yaratan sizlersiniz. sizler derken forumdaki konuya müdahil olan herkes. evrensel-insan, psikolog olduğunu söylüyor. birilerinin bir yere itilmesi için kişiliğinin oturmamış olması gerekir. kişiliği oturmamış bir insansan gruplaşmanın içine itebilirim. bölücüsün diyerek hakeret ediyorsun. bu konuda seni şikayet edip ceza almana neden olabilecekken sana cevap yazıyorum. biraz anlayış bekliyorum. çarp, çıkart, böl. izin verdiğim kadar ne istersen yap.

Sen zaten ne olduğumu biliyorsundur.Bu kadar şeyi bilen benim ne olduğumu mu bilmeyecek.Pehh..Zeka dolu iletilerinin gözlerimi kamaştırdığını belirtmek isterim bu arada..

negri
24-09-2009, 03:00
seni bilmiyorum. dikkatimi çeken yazarlardan değilsin.

Zeka dolu iletilerinin gözlerimi kamaştırdığını belirtmek isterim bu arada..
ciddi misin? ironi mi? : )

evrensel-insan
24-09-2009, 03:03
Saygideger negri;

ciddi misin? ironi mi? : )-negri-

Gordunmu bak; sana psikolojik bir cevap verdi?, sence hangisi?

Saygilarimla;
evrensel-insan

placebo
24-09-2009, 03:05
seni bilmiyorum. dikkatimi çeken yazarlardan değilsin.

ciddi misin? ironi mi? : )

Ciddi.....

negri
24-09-2009, 03:06
övgün için teşekkür ederim.

negri
24-09-2009, 03:10
Saygideger negri;

ciddi misin? ironi mi? : )-negri-

Gordunmu bak; sana psikolojik bir cevap verdi?, sence hangisi?

Saygilarimla;
evrensel-insan
hangisi olduğunu cevapladı. cevaplamasaydı sorun olmazdı. kendimi biliyorum. onun tavrını merak ettim. kafamda kurup ona inanmamaktansa sormak daha iyi.

pante
24-09-2009, 03:11
Sn. Placebo;

2 yıl boyunca siteyi izleyip tek bir mesaj dahi yazmamış, ama 2 günlük üyeyken 80 küsur mesajla birdenbire boşalmaya başlamış bir psikolojik vakayı nasıl değerlendirirsiniz?
Ya da psikolojik vaka demekle yanlış kullanmış olabilirim, argoda uygun sözcükleri mevcut ama "kişiliği" diyelim. Mümkünse sadece birkaç cümleyle bilgilendirirseniz memnun oluruz.

3.yol
24-09-2009, 06:39
Yaa arkadaslar, dostlar.....

Lutfen bir birimizi bosu bosuna bir hic ugruna kirmayalim ...

Negri, Placebo, pante .....

Hepimiz birer insaniz ....

Yanlislarimizla .... dogrularimizla .....

Biraz anlayis lutfen ......

Ideolojiler degisir .... bazen tarih sayfalarina gomulur ....

Ama insanlik bakidir .... tektir ..... ve sonsuzdur ....

Beni kaale almiyorsaniz .... lutfen Mevlana'yi dinleyin ya da Marx'i ya da Nazim Hikmet'i ya da onlar gibi yuzlerce
erdemli insanlari dinleyin ... mesaj aynidir .....

Once insan olmak lazim ....

Her hucresinde hissetmek lazim insanligini

Sefkatla ... anlayisla yaklasmali digerine ....

Hatasi ne olsa bile .....

Lutfen biribirinizi laf cambazligi yapacam ben ustun gelecegim diye kirmayin ....
gerekirse alttan alin buyukluk sizde kalsin .....

Bakiyorum polemik pek bir moda .... herkes bel altindan giydiriyor birbirine ....

Arkadaslar , dostlar .... artik devir degisiyor .....
Demokrasiyi ozumsememiz gerekiyor ....
Demokrasi degildirki dusunceni ortaya atarken bel altindan vuracaksin rakibine ...

Demokrasi olgunluk gerektirir ... en azindan su bilgi caginda ....
Demokrasi lafta olmaz .... ifade ozgurlugu lafta olmaz .....

bu ozgurluk bir iliskidir .....
muhattab aldigin kisi ile saygi cercevesinde kalacaksin....
Kanun ile degil .... ozunle .... bunu iclestirerek yasayacaksin .....
Ne kadar da zit olsa da fikirlerini ....

Demokrasi ... demokratlik saldiri sebestligi degildir .....
ifadeler ozgurlugudur ....AMA
Karsidaki sana saygiduymasini istiyorsan sen de karsidaki saygi duy ... diye dusunmek ve ona gore ifade etmek gerektirir ....

Cem
24-09-2009, 10:18
Konu dilaverin onur üyeliği konusunun dışına çıktığı için kilitliyorum.