Orijinalini görmek için tıklayınız : Burada yazanların çoğu çocuk
Materyalist
11-12-2005, 01:39
Kesinlikle karar verdim. Burada yazanların çoğu çocuk. Buna bütün kalbimle inanıyorum. İnsanların saçma sapan, mantıksız olan yalanlara inanması için çocuk olması lazım. Hani şeker verirsiniz de kandırırsınız ya, işte öyle bir şey. Bunlara vermişler kuran diye bir saçmalık, avunup duruyorlar. Önlerinde de fethullah, said, süleyman gibi bir ton salak. Zaman geçirip duruyorlar. Sonları iyi olur İNŞALLAH. :D :D
Suffiyun
11-12-2005, 01:45
ne acı ki biz de sizin için bunu düşünüyorduk,
Selametle kalınız.
salağın vede salatalığın daniskası olarak ben burada senden başkasını görmüyorum. ki materyalist felsefeyi 5 yaşındaki çocuğa yutturmaya kalk mıçı ile güler sana.madem çoluk çocuk buradakiler o zaman seviyen emsali kimselerle tartış tv.lere çık açık oturumlara katıl .öt ol gel.
Aliminyum
11-12-2005, 13:11
İyi de çocuk diye dalga geçmen mantıksız olmuş. Üstelik materyalist felsefeyle de tezat halindesin. Çünkü materyalist felsefeye göre insan ruhu doğuşta bir tabula rasa yani bomboş bir levha gibidir. Çevresinde gördükleriyle, büyüdükçe edindiği deneyimlerle gelişir. İnsanın algısı, gerçeklik sezgileri de bu şekilde çeşitlilik arzeder. O halde çocukların gerçeklik algıları yetişkinlerden daha gelişmiştir. Psikoloji de destekler bunu. Keşke çocuk kalaydık he?
materyalist sana biraz ilim konustugumuz zaman aklin almiyor bu yüzden senin cevap verecegin kapasitede yaziyoruzki cevap veresin diye bu yüzden sana çocukca soru ve cevap vermek gerekiyor ...
ilim mi anlattın acaba???
yoksa ilimin ırzına mı geçtin???