Orijinalini görmek için tıklayınız : site yöneticileri ve üyeleri
dogruluk
20-09-2009, 10:37
site içinde alınan kararlar biz site üyelerine duyrulması rica edilir.sorun demokratik bir şekilde sorunları çözmeliyiz.örnegin dilaver in site den ayrılışı site yöneticiler hariç kimse bilmiyor bu gibi sorunların .paylaşılmasını istiyoruz.
sevgi ve saygılar :confused:
dogruluk
20-09-2009, 11:01
sevgili site meclis ve üyeleri cevap yazarsanız seviniriz
sitede kısa bir süredir bulunmaktayım ama böylesine ciddi bir sitede olması gerekenden fazla olduğunu düşündüğüm disiplin ve yönetim şikayetleri gördüm...sitede daha demokratik bir ortam olabilir diye düşünüyorum..gizli saklı olmamamsı gereken şeylerinden devlet sırrı gibi saklanmasının bir manası yok bana göre....
dilaver in site den ayrılışı site yöneticiler hariç kimse bilmiyor bu gibi sorunların .paylaşılmasını istiyoruz.
sevgi ve saygılar :confused:
Dilaver siteden ayrılmadı. Sadece Meclis başkanlığından istifa etti. Bu istifasını da olması gereken yere verdi, yani Meclis'e.
dogruluk
21-09-2009, 13:40
Dilaver siteden ayrılmadı. Sadece Meclis başkanlığından istifa etti. Bu istifasını da olması gereken yere verdi, yani Meclis'e.
peki niye dilaver geri dönsün diye neden başlık asıldı?:fish:
O başlığın neden asıldığı hakkında açıklama yapmıştım fakat anlaşılan birçok kişinin gözünden kaçtı.
Şu başlıktaki dilaver hakkında başka başlıklarda yazılan ve taşınan iletilere;
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=571&page=221
ve neden başlık açıldığına dair aşağıdaki satırların bir daha okunması yeterli olacakatır. verdiğim linkteki daha önceki sayfaların da incelenmesinin yerinde olacağını düşünüyorum.
"dilaverin gitmediğini benim gibi sen de biliyorsun. sadece yazmama kararı aldı. Site üyeliği meclis üyeliği de yerinde duruyor. Kimse kendi kendine yine yeni hayallere kapılmasın. iki gündür her başlıkta dal veren ilgisiz iletileri taşımak yerine dilavere diyeceği olanlar burdan kurdunu döksün diye açtım başlığı. ben dilaver ile görüşüyorum dikkat et dön demiyorum. "
Sn.doğruluk; yazdıklarım sorularınıza cevap olabildiyse ve müsade ederseniz bu başlığı da cafe'deki başlığa taşınması gerektiği düşüncesindeyim.
Saygılar..
dogruluk
21-09-2009, 14:39
şunu da söylemek istiyorum. bi yazı asıyosunuz işte şu kişiler siteden iki gün uzaklaştırma aldı ........vb neden altlarında hangi sabeple ceza aldıklarıyla ilgili yok siz den başka da galiba sitenin sorumlusu yok. yazmadıklarına göre. kalemleri mi kırıldı? bende çenemi kapatsam iyi olur ceza gelir melir dimi ama canım
bi yazı asıyosunuz işte şu kişiler siteden iki gün uzaklaştırma aldı ........vb neden altlarında hangi sabeple ceza aldıklarıyla ilgili yok
O başlıktaki cezaların gerekçeleri genellikle yazılıdır ama, siz hangilerinden bahsediyorsunuz?
dogruluk
21-09-2009, 14:52
bence anladınız.
Cezalarin nedenini acikliyoruz, ama kim kime hakaret etmis, kim kimi asagilamis vb. yazmiyoruz. Kimsenin bu tür bilgilere ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum. Olayin icindeki kisiler zaten ne oldugunu biliyorlar.
Bunun disinda, son zamanlarda, yeni Disiplin Yönetmeligimizin ilgili maddelerini de yaziyorum ki, üyeler de Disiplin Yönetmeliginde neler oldugunu zamanla ögrensinler. Tabii bu islemi sürekli yapmamiz gerekmez. Sadece bir süreligine bunu yapmanin yararli olacagini düsünüyorum. Tüzük, yönetmelik gibi seyler, kuru kuruya okuyarak pek kolay anlasilmiyor cünkü.
Mutezile
25-09-2009, 07:32
sargondan:
Cezalarin nedenini acikliyoruz, ama kim kime hakaret etmis, kim kimi asagilamis vb. yazmiyoruz. Kimsenin bu tür bilgilere ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum. Olayin icindeki kisiler zaten ne oldugunu biliyorlar.
Mesele bu değil tabii ki. Mesele hangi kelimeler kişisel hakaret alınıp, hangileri alınmıyor; örneğin ''ahlaksız'' kişisel hakaretin en beteri olduğu halde neden siteden uzaklaştırmaya sebep olamıyor da, 'yılışık yazı tarzı' nitelemesi 5 günlük uzaklaştrımaya sebep oluyor..
Somut üzerinden gidersen üyenin sorduğuna yaklaşma ihtimalin kendiliğinden doğar.
Mutezile, karsindaki kisiye ortada ciddi bir tahrik yokken, muhatabin senin ortadan kayboldugunu, cevap veremedigini söylemisken saldiriya gecmissin. Karsisindaki kisiye yilisik, kibir dolu, seviyesiz, alik, düzeysiz diye saldirmissin. Sonra da cevap olarak ahlaksiz denilmis sana.
5 hakaretten, hakaretler agir olmadigi icin birer günden toplam 5 gün ceza aldin. Muhatabin da uyari aldi. Ayni sekilde karsilik vermis olsaydi, ikiniz de ceza almayabilir yada daha az alabilirdiniz.
Hakaretlere genellikle 3 gün ceza veriyoruz. Yönetmelige göre 1 gün ile 7 gün arasi bir ceza verilebilir.
bu sözlerinize dayanarak konuşayım, artık 'Dinde Zorlama Var mıdır?' başlığında başka yazara 'hayasız pislik' diyerek asabi davranmaya devam eden yucemanitu'ya ceza verirsiniz. silinen mesajlar arasında bulabilirsiniz.