Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikayetler
Arkadaşlar beni sürekli yönetime şikayet ediyormuşsunuz ,nedir sorun yazabilirmisiniz.
Sn. Dilxweş siteyi yasalar karşısında zor durumda bırakacak iletileri uyarı almanıza rağmen asmakta ısrarcısınız. Size kaçıncı uyarı gönderildi farkındamısınız? burası din içerikli bir site geldiğinizden beri sadece tek konuda iletilerinizi görmekteyiz. amacınız nedir?
Ben şikayet etmedim ama sorun belli.
en iyisi sana bir köşe versinler.
Bence, sen hep orada yaz.
Nasıl olsa hep aynı şeyleri yazacaksın.
"Dilxweş'in Köşesi" gibi.
Ama böyle forumu kirletiyorsun.
Bu forumun Apo'nun propagandası için uygun bir yer olduğuna dair nasıl bir sezinlemen oldu ki böyle rahat yazıyorsun?
Şimdi insanların neden senden şikayetçi olduğunu yazarsak dilaver abimiz gelir o konular burda açıklanmaz der kulağımızı çeker :)
Dostum Özgür Düşünce Platformundasın ama burası özgür düşünceleri tartışmak için var tartışabilirsin ,doğrusunu yanlışını karşılaştırıp bir sonuca varabilir sentezini yapabilirsin ama burda propaganda yapmamalısın.
Site tüzüğüne uyarak ve başlıklardaki konuları saptırmadığınız sürece istediğiniz gibi yazabilir tartışabilirsiniz.
İyi forumlar
Yazdığın her yazının PKK propagandası yapmasıyla bir alakası olabilir mi acaba?
Averroes
27-09-2009, 02:47
Sn. Dilxweş siteyi yasalar karşısında zor durumda bırakacak iletileri uyarı almanıza rağmen asmakta ısrarcısınız. Size kaçıncı uyarı gönderildi farkındamısınız? burası din içerikli bir site geldiğinizden beri sadece tek konuda iletilerinizi görmekteyiz. amacınız nedir?
Burası din içerikli bir site. 3 Kulhü, 1 Elham öğretiyoruz. Yanında "orucun faydaları, sabah namazına nasıl kalkılır, domuz etinin zararları" gibi konuları işliyoruz.
Sevgili pervane bence sen bu saatten sonra yatma sabah namazını kaçıracaksın sonra. Demek din içerikli bir site ha:)))
adam yasaklanmış işte daha ne konuşuyonuz arkasından:D
3 gün bekleyin gelince sorarsınız.
evet efendim şüpheniz mi var? din konulu ile din içerikli demek arasındaki farkı hatırlatıyorsunuz aklınızca uykulu gözlerle ama su uyur pervane uyumaz:)
evrensel-insan
27-09-2009, 02:53
Saygideger dilxwes;
Ben sizi; sirf sikayet almayasiniz diye; iki kere uyardim. Tuzugumuzun kuralidir. Eger tuzugu ihlal ederseniz; uyari ve ceza alirsiniz. Ben bunlardan sizi haberdar edici iki mesaj yazdim. Birine uyup; resmi degistirdiniz. Zannedersem uyarima ragmen; alintinizi kaldirmadiniz ve yonetim kaldirdi.
En iyisi, mesaj yazmadan once tuzugu okumaniz. O zaman neyin yazilip, nasil yazilmasi gerektigini bilmis olursunuz.
Kisaca sitemizde; her turlu parti, orgut, kurulus v.s. propagandasi yapmak yasaktir. Siddet/irkcilik/teror icerikli mesaj yazmak; yazilarinizda; hakaret, asagilama ve kisileri yada toplumlari kucuk dusurucu mesajlar iletmek; kisilerin lakaplarini kullanarak hakaret etmek v.s. yasaktir.
Bunun disindaki her turlu dusuncenin ifadesine yer vardir. Ayrica TC yasalari acisindan sitemizi zor duruma dusurecek ifadeler kullanmamakta; sitemizin devamliligi ve sagligi acisindan elzemdir.
Bu site hepimizin dusuncelerini mesajla ortaya koydugu bir ortamdir. Amac, bilgi, bilinc, deneyim ve gozlem paylasimi ve alis verisidir.
Saygilarimla;
evrensel-insan
siparisci
27-09-2009, 13:04
Ünlü olmak istiyordun daha 25. mesajında oldun işte neyden yakınıyorsun ? Sanki istediğin bu değilmiş gibi.
Bırakın.