PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YALAN YANLISLA YASAMAK

20-12-2004, 00:44
Turan Dursunun en buyuk hatasi yalan soylemek olmusdur, ayeleri vede hadisleri carpitmak olmusdur.

Cok kisa vede net bir orenk ise ayin ikiye bolunmesi ile ilgili hadisleri nasil carpittigidir.

Hadis ayin ikiye bolundugunu, birinin saga birinin sola ayrildigini ve aralarinda hira daginin gorundugunu belirtmesine ragmen, Turan Dursun ayin iki parcasinin yer yuzune vede hira daginin iki tarafina dustugunu soyleyerek hadistde olmayan bir sozu yazmis vede resmen carpitmisdir. Hira daginin ayin iki parcasinin ortasinda gorunmesinin tek yolu bu iki parcanin hira daginin sagina vede soluna dusmesi anlamina gelmez. yere dusmedende bu mumkundur. Parmaklarinizi acin vede aya bakin, ay iki parmaginizin arasinda gorulur, simdi bu demekmidirki ay benim parmalarimin arasina sigacak kadar kucuktur.

Iste ateistler herseyi, ama herseyi boyle ahlaksizca carpitip bunlara insanlara anlatmaktadirlar vede bundan zerre kadar rahatsizlik duymamaktadirlar, sonrada iyi insan olmakdan bahsederler.

Kisaca arkadaslar sizler dogru yol uzerinde olsanizda amaciniz sadece o yolu tikamak olacakdir, yoksa o yolsa yurumek degil. Biz eskidende hakliyduk, simdide hakliyoz ve ilerdede hakli olacagiz. Allahi inkar edenler ise asla kazananlar olamayacak, tarihdede hicbir zaman inancsizler galip olamadilar, bu bile Allahin varligina delil olamaya yeterlidir.

GORMESINI BECERENE O KADAR ACIK VEDE COK DELIL VARDIRKI, BU YUZDEN INANANLAR INKARCILARA HEP ACIRLAR, ACIMAMAK GERKETIGI HALDE.

UMULURKI ALLAH KALPLERINIZE SERINLIK BEYINLERINIZE DERINLIK VERIR.

SIZINTI

ngcoskun
20-12-2004, 09:34
UMULURKI ALLAH KALPLERINIZE SERINLIK BEYINLERINIZE DERINLIK VERIR.

SIZINTI

allah olsa verecek ama yok işte ben ne yapayım:):) :lol:

siz şimdi bunu da alır çeker çeker durursunuz baştan söyleyeyim dalga geçiyorum.

ReS
20-12-2004, 14:49
zaten anlayamamanin sebeplerinden biride hep dalga gecmen?

haci
20-12-2004, 16:17
Hadis ayin ikiye bolundugunu, birinin saga birinin sola ayrildigini ve aralarinda hira daginin gorundugunu belirtmesine ragmen, Turan Dursun ayin iki parcasinin yer yuzune vede hira daginin iki tarafina dustugunu soyleyerek hadistde olmayan bir sozu yazmis vede resmen carpitmisdir. Hira daginin ayin iki parcasinin ortasinda gorunmesinin tek yolu bu iki parcanin hira daginin sagina vede soluna dusmesi anlamina gelmez. yere dusmedende bu mumkundur. Parmaklarinizi acin vede aya bakin, ay iki parmaginizin arasinda gorulur, simdi bu demekmidirki ay benim parmalarimin arasina sigacak kadar kucuktur.

Iste ateistler herseyi, ama herseyi boyle ahlaksizca carpitip bunlara insanlara anlatmaktadirlar vede bundan zerre kadar rahatsizlik duymamaktadirlar, sonrada iyi insan olmakdan bahsederler.

Bunu Turan Dursun’un yanlış yorumladığını kabul edelim.. Demek ayın yarılmasını bu şekilde yorumlamak bir olayı ahlaksızca çarpıtmak... Ayın parçaları yere düşmemişmiş.. Bu iş ay yere düşmeden de mümkünmüş..

Bu ne büyük bir yalan böyle!..
Bu ne ahlaksızlık!

Ah benim zavallı Müslüman kardeşlerim.

Turan Dursun’un tamamı ahlaksız olsaydı, ahlaksızlığı sizin yanınızda bir incir çekirdeğini dolduramazdı..

Keeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhh

HACI

explorer
20-12-2004, 16:29

sana şunu soruyorum.
Sence ay iki bölünse...

Aynı boylam üzerinde başka medeniyetlerde yaşayan insanlarda buna tanıklık etmezlermiydi? onların tarihinde neden böyle bir olay yazılı çizili değildir.

saygılar sızıntı.

quixsoul
20-12-2004, 17:15
mesajın özrü kabahatinden de beter.

Ayrıca görmek marifetse , isteyene oğuz kağan destan(lar)ı da var.

21-12-2004, 01:11
Kisacasi Turan Dursun siradan basit bir insandir, onu budenli meshur eden seyse, onun oldurulmus olmasidir. Keske bunu yapmasalrdida hep oyle siradan basit biri olarak kalsaydi.

Supurgeyle duvara su serpipde Allahin olmadigini ispatlamak ha.

hahahahahahahahahaaaaahahahahahhahaahhaha

SIZINTI

haci
21-12-2004, 02:30
Turan Dursun elbette basit bir insandır. Anadolunun bağrından çıkmış kendi halinde, mütevazi bir yaşam sürdüren, aşırıya kaçmayan, iyi niyetli ve belki de saf bir Türk imamıdır. Ama asla sıradan biri değildir. Bir İslam bilim adamı kabul edilebilirdi.. İslam’dan ayrılmasa idi. Çekirdekten yetişmiş bir imamdır. Her şeyi büyük zorluklarla kazanmış ve çok zor ve sıkıntılı bir yaşam sürdürmüştür. Kötülüklerin içinde büyümüştür. Yine de çocuklarını iyi yetiştirmiş ve iyi bir aile babası olabilmiştir. Bütün kabahati İslam’la ilgili yalanı diğerlerinden daha iyi görebilmiş olmasıdır. Ben Turan Dursun’un onları gören tek imam olduğunu sanmıyorum. Türkiye’de mutlaka durum muhakemesi yapan ve İslam’daki şarlatanlıklarla ahlaksızlıkları gören imamlar, hocalar mevcuttur. Ama onlarda Turan Dursun cesareti yoktur..

Ne acı..
HACI

ngcoskun
21-12-2004, 10:48
Turan Dursu''nun hayatını önyargısız okumanızı öneriyorum.sizlerden olmayanı herseferinde kınadığınız gibi değil ama.beğendiklerinizin hayatlarından daha dürüst olduğunu sadece dinden çıktı diye niye kabul etmiyorsunuz.Turan Dursun herşeyden önce doğru dürüst bir insandı.hakkında önce bu yönden bakın.biraz tarafsız kalabilirseniz tabi.