Orijinalini görmek için tıklayınız : ulpian Forum Yöneticisi Oldu.
Arkadaşımızı kutlarız. Bu sorumluluğun altından da hakkıyla kalkacağına inanıyoruz.
Y.K
Tebrikler ve başarılar Ulpian.
Basarilar Ulpian. Sikintili bir sürecte elini tasin altina sokman cok sevindirici.
Soğukkanlı ve akılcı duruşu ve geniş bilgi birikimi ile pek çoğumuzun beğenisini kazanan ulpian'a ben de yönetim kademelerinde başarılar diliyorum.
Ulpian almış olduğun sorumluluktan dolayı teşekkür eder, başarı ve kolaylıklar dilerim..
Ulpian
Siteye girdigin günden bu yana takdir edilecek bir seviye ve uslup gösterdin. Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
saygılarımla
tebrik ederim ve başarılar dilerim...
ugurce82
08-10-2009, 15:02
Sevgili Ulpian;
Kutlar ve başarılarının devamını dilerim.
tensiz.denek
08-10-2009, 15:10
Üzerine aldığın sorumluluktan dolayı teşekkür ve tebrik ederim sayın ulpian. Başarılar dilerim.
Saygılar,
Sevgili ulpian tebrik eder, başarılar ve sabırlar dilerim.
evrensel-insan
08-10-2009, 15:35
Saygideger ulpian;
Yeni gorev ve sorumlulugunda, basarilar dilerim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Yargan Kam
08-10-2009, 16:10
Siteye girdiğimden beri, belli başlı kaliteli yazarlar arasında gördüm sizi.
Diğer kaliteli arkadaşlar ile sizin çalışmalarınızın devamlılığınızı diler, yeni makamınızdan dolayı sizi kutlarım.
Tebrikler ve iyi çalışmalar olsun.
Sevgi ile...
Tebrik ederim sayın ulpian ve başarılarınızın devamını dilerim...
Saygılarımla...
ozgur_beyin
08-10-2009, 17:19
Sevgili ulpian tebrik eder, başarılar ve sabırlar dilerim.
aynen katılıyorum
Pante ile takış, yönetime yakın ol....eh yöneticinin kurduğu grubunda aşılmaz savunucusu, yenilmez şövalyesi ol...hali ile yönetimde yer kapmandan doğal ne var....pehhhhh....devir bu devir...forumdada, Türkiyedede....
ozgur_beyin
08-10-2009, 17:26
Pante ile takış, yönetime yakın ol....eh yöneticinin kurduğu grubunda aşılmaz savunucusu, yenilmez şövalyesi ol...hali ile yönetimde yer kapmandan doğal ne var....pehhhhh....devir bu devir...forumdada, Türkiyedede....
:fencing::blah::blah::blah:
Güneş balçıkla sıvanmaz derler..:croc:
Sevgili ulpian;
Tebrik ederim ve basarilar dilerim.
no_panik
08-10-2009, 18:15
Tebrik ederim sayın ulpian, üslubunu beğendiğim yazarlardan birisin, bu görevi layıkıyla yerine getirebileceğini düşünüyorum, başarılarının devamını diliyorum.
Saygılar
başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Ulpian,
Forum yoneticiligi gibi sorumluluk isteyen bir gorevi, sabriniz , azminiz ve aklinizla en iyi sekilde yerine getireceginize inaniyorum.
Tebrikler.
oldschool
08-10-2009, 21:06
hayırlı uğurlu olsun sayın ulpian.
Sevgili ulpian kutluyorum. Hoş geldiniz...
Tebrikler ulpian, sanırım seviyel ve uzlaşmacı uslubunun siteye çok faydası olacaktır.
Tebrikler ulpian başarılar dilerim.
Kutlarım ulpian, aramıza; ayrıca hoşgeldin:D
Daha ilk iletilerinden beri, uslubuyla, mantigiyla, deger yargilariyla dikkatimi ceken ulpian'dan, boyle bir sorumluluk almasi dogal ve kendinden beklenecek bir harekettir. Sitemize verdigin ve verecegim emekler icin simdiden tesekkur eder, tebriklerimi sunarim.
Tebrik ederim sevgili ulpian.
Saygılar
Sevgili ulpian, yazılarını keyifle okuyorum. son derece seviyeli bir üslupla, birikimlerini, en saldırgan üslupla yazan, tahammül ötesi üyelere karşı bile sabırtaşı sinirlerinle yanıt verebiliyorsun. Titiz bir çalışma ile araştırmaya dayalı, birikimli yazılarının devamını diliyorum.
Sitemizde çok sayıda sabırlı birikimli seviyeli üyemiz var, ama hepsi ulpian kadar zaman ve emek harcamıyor. Tüm bunların üzerine birde sorumluluk alarak kocaman bir alkışı hakediyorsun.
Saygılarımla.
ulpianın moderatörlüğü beklenen bir gelişmeydi.
Kendisine kolaylıklar dilerim ...
Sevgili ulpian ;
En içten duygularımla kutlar,
bol bol sabır dilerim.