PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SELAM

ngcoskun
21-12-2004, 09:49
aaa açılmış bile. ne güzel bir rahatlama ortamı. burda dinleri bir yere bırakıp - geçici olarak tabi- kişisel ayrılıkları da bir kenara bırakıp herşeyden konuşalım çok güzel olucak

hberent
21-12-2004, 11:09
evet.bencede çok iyi birşey yapılmış..bu formda farklı bir sayfanın olması kendini inançlarının dışında başka konulardan bahsederekte ifade edebilme rahatlığını verecektir..yapanların eline sağlık..

21-12-2004, 11:09
Cem''e tesekkurler.Ben bile bu cafe fikrini dusunemezdim.(saka saka)

Yanliz kahve icme isi nasil olacak.Belki bununla ilgili bir program vardir. :lol:

ngcoskun
21-12-2004, 11:16
arkadaşlar biraz ukalalık olacak ama fikir babası pardon fikir ana sı benim bu formun.ehe ehe.bu fikrimi değerlendirip bize bu ortamı sağladığı için CEM''e teşekkürler.

ngcoskun
21-12-2004, 11:19
dün canım çok sıkkındı.bir konu üzerinde çok üzgündüm.ama burdan da ayrılamıyordum.fakat yazılara verecek cevap bulmak sıkıntı verdi bana ve belirli bir zaman off oldum.sonra aklıma geldi şurda biraz başka şeylerden bahsetsek mesela benim kafamı rahatlatmam için bir şeyler yazsam arkadaşlar da katılsa diye düşünürken bunu forumlarla ilgili yerde CEM''e bildirdim.bugün bir baktım ki aaaaaa açılmış.Ne güzel değil mi.?

oguz
21-12-2004, 20:06
Cafe''niz hayirli olsun...

Umarim diger forumlardan fisrat bulur ve ara sira ugrarim...

ngcoskun
21-12-2004, 20:15
evet ya biraz bizimle de ilgilensen iyi olur oğuz.
biz burdayız ama ....