Orijinalini görmek için tıklayınız : zorro yahudiymiş parator hristiyanmış
gameover
06-01-2006, 21:14
zorro yahudi, parator ise hristiyan olduğunu söyledikleri halde ikiside islam çağrışımı yaptıran sözcükler kullanıyorlar ve yahudi ve hristiyanlıktan çok müslümanlığı sevmeyenlere küfrediyorlar.bu bir çelişki ve burda bir tuzak kokusu hissediyorum.sabote amaçlı topiclere karşıyım.saygılar.
gameover.
anneni ziksinler pic kurusu... leylekten dusme...
Sevgili Gameover,
Bence en iyisi bunun gibilere Prim vermemek.
Başka konulara yazalım, yöneticiler gelene kadar en azından göz önünden kaybolur bunların safsataları...
gameover
06-01-2006, 21:19
ayrıca bu iki insanın sanki birbirlerini tanıyormuş gibi birbirlerini destekler gibi konuşmaları ve birinin hristiyan diğerinin yahudiyken ikisininde aynı safta bulunup birbirlerine hak vermeleri bence gerçekten ilginç.saygılar.
gameover.
Belki, ikisi de aynı insan, ya da arkadaş.
Yani sonuç itibariyle canları sıkılan bir takım kendini bilmez kimseler, burada dikkat çekmeye çalışıyor ve bundan da sadistçe zevk alıyorlar. Evet başardılar.
Ama başarmalarına da ne yazık ki biz müsade ettik onlara prim vererek.
hasan ben anneni istiyorum. ateist ammi zikecem ben...
gameover
06-01-2006, 21:26
hasan_ kardeşim sen rahat ol. bu tarz adamlara asgari ücret kadar bile prim verilmeyecektir.öyle gelirleeer giderler :) saygılar.
ngcoskun
06-01-2006, 23:20
arkadaşlar merak etmeyin geldikleri gibi gittiler.
bu kişiler büyük ihtimalle sitmizde banlanan biri yada birileri.herhangi başka bir intten giriş yapmış olabilirler.kayıt tarihleri bugündü zaten.üstünde durmaya değmez.kendileri tekrar banlanmıştır.ve başka ıpden tekrar gelmeye cesaret ederlerse tekrar "geldikleri gibi giderler"
:)