PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konuların yaz boz tahtası olarak kullanılması

güneşinzaptıyakın
20-11-2009, 13:24
Daha önce de bu sorun hakkında yazmıştım, konuların bir çoğu ilgisiz ve açılan konudan uzak mesajlarla dolmakta hatta bazı konularda taşmaktadır, bu durum hem okuyanları hemde konuyu takip edenleri zor durumda bırakmaktadır. Bazen ise sadece yaz boz tahtası gibi kullanılarak konuya mesaj yazanlar başta olmak üzere okuyana ve diğer taraf olanlara saygısızlık yapılmaktadır. Bu sorun uzun zamandır sürmektedir, eğer moderatör yada benzeri nedenlerle sorun giderilemiyorsa bunun çaresini yönetim bir an önce bulmak zorundadır, aksi durum söz konusu ise ki bu noktada yakında tüm konular yaz boz tahtasına dönecektir unutmayalım...

Esas önemli nokta ise sanat bölümünde yaşanmaktadır, konu sadece sanat üzerine olması gerekirken bazen geyiğe dönmektedir, bir sanatçının yaşamı ve eserleri hakkında bilgi alıpr vermek olan ve ayrıca bu tip forumlarda sevenlerinin buluşma ve paylaşma noktası olarak kullanılmasına rağmen, bazı konular şirazesinden çıkmıştır...

Yönetim bu soruna bir an önce eğilmelidir, konuların yaz boz tahtası olmaktan çıkarılması gerekmektedir...

güneşinzaptıyakın
21-11-2009, 03:32
değerli yönetim, daha önce yazdığım mesajlarıma cevap alamadım, açtığım bu konuyada bir cevap alamadım, cevap almak için ne yapmam lazım???
aslında site için geliştirmeye yönelik bir konuda sizlerin, bizlerin arkasından koşması lazım değilmi???
Aylardır takipteyim, bu foruma yazılanlara pek titibar yok yönetim tarafından, sadece bazen cem yazıyor oda çok ısrar olursa...
madem abesle iştigal edecektiniz bizleri neden bulatırmak istiyorsunuz???
bu saygısızlığın temelinde yatan nedir???

tyd13
21-11-2009, 18:11
Azizim Form Sistemi'ni ve/veya Özel Mesaj Sistemini kullanarak yöneticilerle irtibata geçebilirsiniz.
http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=forms
http://www.turandursun.com/forumlar/misc.php?do=form&fid=3
Ayriyeten Dinlerden Özgürlük Grubu'nun forumunda konu açarak dikkati istediğiniz konuya çekebilirsiniz.
Belirttiklerimi yaptıysanız işinizi Allah'a havale edin. Belki o çözer.

evrensel-insan
21-11-2009, 18:38
Saygideger yoneticiler;

"Yeni Mesajlar" a basinca, soyle bir uyari cikiyor.

Her 5 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 20 Saniye beklemelisiniz.

Bu uyari ve ifade celiskisini bildirmek istedim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

prozac
21-11-2009, 18:38
Sevgili güneşinzaptıyakın, başlıklar sürekli güncelleniyor an be an her konunun takibi mümkün değil konuların dağılmaması için iş birazda yazarlarımıza düşüyor, bu tür iletileri denk geldikçe raporlamaya ne dersin?

güneşinzaptıyakın
21-11-2009, 23:29
hangi birini raporlayacağız?
konulara bakılacak olursa sorunun büyüklüğü görülebilir. sorun bir yada iki yerde değil...

tyd13
24-11-2009, 15:32
hangi birini raporlayacağız?
konulara bakılacak olursa sorunun büyüklüğü görülebilir. sorun bir yada iki yerde değil...
Azizim Dinlerden Özgürlük Grubu üyesisiniz. Grubun forumunda konu açıp orada tartışmanızı önermiştim. Anladığım kadarıyla Yönetim ve Dinlerden Özgürlük Grubu ile yetinmeyip konuyu her üyenin göremesini istiyorsunuz. Bir nevi "Kızım sana diyorum. Gelinim sen anla." mı diyorsunuz?

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 17:22
Azizim Dinlerden Özgürlük Grubu üyesisiniz. Grubun forumunda konu açıp orada tartışmanızı önermiştim. Anladığım kadarıyla Yönetim ve Dinlerden Özgürlük Grubu ile yetinmeyip konuyu her üyenin göremesini istiyorsunuz. Bir nevi "Kızım sana diyorum. Gelinim sen anla." mı diyorsunuz? Elbette gelin kaynana ayrımı yapmadan görümceyide işin içine katarak bir durum saptaması ve site adına düşünceler başlığı altında tartışmanın faydalı olacağını düşündüm. Durumu anlamana sevindim...

tyd13
25-11-2009, 19:40
Elbette gelin kaynana ayrımı yapmadan görümceyide işin içine katarak bir durum saptaması ve site adına düşünceler başlığı altında tartışmanın faydalı olacağını düşündüm. Durumu anlamana sevindim...
Azizim Terazinin bir kefesinde Yöneticiler diğer kefesinde üyeler oluncu tartışılmıyor. Tartışmanın anlamı da kalmıyor. İnsanlık görevinizi yapıp istediğiniz istikamette bir sonuçlanacağını ummadan yazarsanız sizin için yararlı olur. Sonucun istediğiniz istikamette gerçekleşmesini beklerseniz hüsrana uğrayabilirsiniz.

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 22:02
Geçelim benim tercihlerimi yada düşüncemi veyahut eylemimin sonucunu istersen...
Konuların yaz boz tahtasına dönüşmesi hakkında bir fikrin, bilgin yada yorumun varmı???

Özellikle konuların saptırılmak için kirletildiği durumlar var. Her şey kişisel kontrol ve karşındakilere olan saygı ile başlar, tüm bunlar olmazsa söz biter saygısızlık sınırları kayıkçı kavgasına yada hakarete varır...

tyd13
25-11-2009, 22:21
Azizim Konuların yaz boz tahtasına dönüşmesini ben de tasvip etmiyorum. Konunun bilinç, saygı ve sorumluluk ilişkili olduğunu düşünüyorum. Bu konuda hem üyelerin hem de Yöneticiler'in istikrarlı davranması gerekiyor. Her üye konuyu saptıran ve şahsi nitelikteki yazıları dikkate almayıp konuyla alakalı yazılara cevap verirse sorun çözülür. Yöneticiler de konuları takip ederek anında müdahale ederse sorun çözülür.
Sitedeki çok eski, eski ve yeni konuları incelediğimizde konuların çok eskiden, eskiden ve şimdi yap boz tahtasına dönüştüğünü görüyoruz. Forumlarda karşılaşılan doğal bir sorun. Fakat karşılaşılan sorunun sorun olması kalması gerektiği anlamına gelmiyor. Ancak çözülmesi zor bir sorun.

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 22:26
Şu anda İnsanlık olarak çözemediğimiz tek sorun ölümdür, yeterki toplum istesin her türlü sorun çözülür....

tyd13
25-11-2009, 22:34
Azizim Konuyu saptıracak bir konuyu parmak basıyorsunuz. Toplum ne istediğini biliyor mu? Toplum ne istiyor? Toplum bencilliğin bataklığına sağlanmışken sizce sorunu çözmek ister mi? Hiç düşündünüz mü? Belki konuların yaz boz tahtasına dönüşmesinin kendiisi için yararlı ve/veya kullanılabilir bir sorun olduğunu düşünen üyelerimiz ve Yöneticiler'imiz çoğunluktadır. Dikkat ederseniz bir üye konuları yaz boz tahtasına çevirdiği ve şahsi yanaşımda bulunduğu için ceza alabilmektedir. Başka bir üyeye bu nedenle ceza almamaktadır. E bu durumda Yöneticiler bu sorunu lehlerine kullandıkları için çözmek istemiyor olabilirler mi? Verdiğim örnekte ceza almayan üye için kullanılabilir olmakta mıdır? Tekrar sorayım: Toplum ne istediğini biliyor mu? Toplum ne istiyor?

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 22:41
............... Dikkat ederseniz bir üye konuları yaz boz tahtasına çevirdiği ve şahsi yanaşımda bulunduğu için ceza alabilmektedir. Başka bir üyeye bu nedenle ceza almamaktadır. ................? sanırım zurnanın zırt ettiği yer burası olabilir...
Aslında sorunun basit bir çözümü var, yeterki isteyelim bizler...
yönetim gerekeni yapacaktır elbet...

tyd13
25-11-2009, 22:50
Azizim "Bilnç, Saygı ve Sorumluluk" ile biraz da İstek ekleyerek harika bir tatlı yapabiliriz. Tadından da yenmez. Anlatabildim mi? Fakat üyelerden ve Yöneticiler'den bu sorun ve diğer sorunlarla ilgili beklentiniz olmasın. Yanlış anlamayın. Beklentinizi gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceklerini kimse bilemez.

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 22:55
Mücadele, mücadele, mücadele...

tyd13
25-11-2009, 23:13
Azizim Boşa mücadele boşa harcanmış emek demektir, değil mi?

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 23:17
Yahu birader mücadelenin sonunu görmeden sen her şeyi boşa çıkardın...
Kişiler elbet direnecektir istenenlere ve yapılanlara, bir yerden sonra değişim kaçınılmazdır, aslında zaten sitede bir değişim yaşanıyor...

tyd13
25-11-2009, 23:23
Azizim Ayrılsak da Beraberiz dizisini bilir misini? Orada sürekli yatırım yapıp batıran ve kıyısından da dolandırıcı bir karakter vardı. Onun şu sözü hep aklımdadır: "Biz bir şey biliyoruz da konuşuyoruz abiciim." Umarım anlaşılmıştır. Anlaşılmadıysa günü gelir anlarsınız. Bu konuya son mesajımdı. Fikirlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim.

güneşinzaptıyakın
25-11-2009, 23:25
reca ederim ben teşekkür ederim...
benim adamım teo dur aslında :D

prozac
01-12-2009, 23:31
Yönetim bu soruna bir an önce eğilmelidir, konuların yaz boz tahtası olmaktan çıkarılması gerekmektedir... Kolay gelsin ... :lol:

güneşinzaptıyakın
01-12-2009, 23:34
Hay benim tutamadığım dilim, rakı haddinden dolayı bir gün olacağı buydu :washing:

ulpian
02-12-2009, 00:29
Hay benim tutamadığım dilim, rakı haddinden dolayı bir gün olacağı buydu :washing:

:pound:ve ayrıca :p

güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 00:32
Arkadaşlar konuyu yaz boz tahtasına çevirmeyelim :D

evrensel-insan
02-12-2009, 00:35
Saygideger GUNESINZAPTIYAKIN;

Arkadaşlar konuyu yaz boz tahtasına çevirmeyelim-GZY-

Sen yazacaksin, biz bozacagiz. Ona gore hazirlikli ol!:frog::decision::nod::target:

Saygilarimla;
evrensel-insan

güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 00:38
Eyvallah evrensel İnsan...