Orijinalini görmek için tıklayınız : Güneşinzaptıyakın Forum Yönetiminde..
GUNESINZAPTIYAKIN Forum Yöneticilerimiz arasına katıldı.Arkadaşımıza, almış olduğu sorumluluktan dolayı teşekkür eder,başarılar dileriz..
Y.K.
hoşgeldin sevgili GUNESINZAPTIYAKIN,
tebrik, ve yükü omuzladığın için teşekkür ederim.
saygılarımla
yoldaşım hoşgeldin aramıza :) başarılar dilerim sana kolay gelsin....
evrensel-insan
01-12-2009, 23:36
Saygideger GUNESINZAPTIYAKIN;
Yeni gorevinden basarilar ve akil sagligi dilerim. Artik, site ile ilgili sikayet yok. Sikayet edecegin konulari sen cozeceksin.:whoo::boink::washing:
Saygilarimla;
evrensel-insan
Tebrikler,hoş geldiniz..
mod işlerine dalıp rakı balık keyfinden dinleyicilerinizi mahrum bırakmazsınız umarım.
spartacus
01-12-2009, 23:51
Tebrik ederim. (bu arada en çok sevinenler arasındayım, nedenini söyleyemem* : )
Bakalım altıüstü kapalı ifademi kim doğru biçimde anlayacak.
tensiz.denek
01-12-2009, 23:53
Tebrikler GUNESINZAPTIYAKIN, sende kervana katıldın demek, gidilecek çok yolumuz daha ve seni de aramızda görmek güzel. Kolaylıklar dilerim.
Saygılar,
güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 00:00
Herkeze ayrı ayrı teşekkürler, bu işlerin gönülle ve gönüllülükle olduğunu biliyorum, umarım beklenenleri veririm, rakı balık devam :tea:
Azizim Acil şifalar dilerim! Bakalım konuların yaz boz tahtasına dönmesini önleyebilecek misiniz? Zurnada peşrev olmazken davulu çalmanızda sizinle beraberdim. Şimdi Saz elinizde. Bam teline basmanızı bekliyorum!
sayın GZY
yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını dilerim:)
güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 00:35
Tüm dost ve arkadaşlara teşekkür ederim, bu vesile ile hariçten gazel okumak yerine tahtayı düzenli tutmak konusunda, bütün arkadaşları göreve beklerim...
Basarilar günesinzaptiyakin. Hosgeldin.. Laf aramizda artik eskilerin de gitme zamani geldi galiba. Ben de epey yorulmustum. Meclisin tekrar toplanmasini bekliyorum.
Basarilar günesinzaptiyakin. Hosgeldin.. Laf aramizda artik eskilerin de gitme zamani geldi galiba. Ben de epey yorulmustum. Meclisin tekrar toplanmasini bekliyorum.
Ne alaka yahu. Bizlerin gelmesini kendi görevlerini bırakmaya bahane edemezsin sevgili sargon. :)
Zaten ideal olan bence şu anki eski-yeni karışımı.
saygılarımla
güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 00:39
Teşekkürler sargon, ama gitmek doğru olmaz, deneyim herşeydir çoğu zaman...
Tüm dost ve arkadaşlara teşekkür ederim, bu vesile ile hariçten gazel okumak yerine tahtayı düzenli tutmak konusunda, bütün arkadaşları göreve beklerim...
Azizim Göreve davetinize icabet edenlere madalya verilecek mi? Bir öpücükle yetinmeyi düşünüyorsanız avucunuzu yalarsınız.
güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 00:46
Bu işler gönül işidir, gönüllülük işidir...
Bu işler gönül işidir, gönüllülük işidir...
Azizim "Serde ve sinede devrimcilik var" diyorsunuz. "Biz kavgaya yüreğimizi koyarız" diyorsunuz. Alkış ister misiniz? İstiyorsanız, hazırda alkışımız kalmadı. Bir koşu sipariş etmek elzem olacaktır.
Gzy yi yeni görevinden dolayı tebrik ediyorum.
Daha fazla sayıda arkadaşın, ne yaptıklarını bilerek taşın altına ellerini uzatmalarını kıvançla karşılıyorum.
Site çok emin adımlarla ilerliyor. Bunun için de YK yı kutluyorum.
Muhterem Evrensel insanı ise kınıyorum. :boxing:
Neden kınadıgımı soran olursa şeytan azapta gerek diyorum. :flypig:
saygılarımla
evrensel-insan
02-12-2009, 01:20
Saygideger dilaver;
Muhterem Evrensel insanı ise kınıyorum.-dilaver-
Ya satasma zamanin geldi.
Ya dil haplarini ozledin.:high5:
Hangisi?:decision:
Tamamen iyilesmediysen, dil haplarini henuz ozleme.:evil:
Beni, durup dururken, neden kiniyorsun, yaw!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Azizim ve Üstad İnatçı huysuz ihtiyarlar gibi atışmaya başlamasanız olmaz mıydı? Dil hapı koleksiyonunu çıkmartırmayın!
Beni, durup dururken, neden kiniyorsun, yaw!
Muhterem
Nasrettin Hoca hikayesini bilir misin ?
Hoca oglunu bir temiz döver. Sebebini de soranlara su testisini kırmaması için der.
Hoca testiyi kırmadı ki, neden dövdün diye soranlara; testiyi kırdıktan sonra dövmenin bir faydası yok der.
Ben eşşegimi saglam kazıga baglayayım da ne olıur ne olmaz. Testi kırıldıktan sonra dövmenin faydası yok.
Hem son satırda kınama nedenimi anlatmıştım . :spit:
saygılarımla
güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 01:36
Teşekkürler dilaver...
evrensel-insan
02-12-2009, 01:40
Saygideger dilaver;
Hem son satırda kınama nedenimi anlatmıştım .-dilaver-
Eger seytan sensen ve azap istiyorsan, senin icin en iyi azap "evrensel-in Kosesi" olur. Uzun zamandir X ve Y ler yok ama, senin okumani bekleyen 700 mesaj var. Okumadikca da artiyor, ona gore!:rockon::hail: sanda bu isin caresi yok. o yuzden hic kimse sana:help: edemez.:typing::pop2:
Nasrettin Hoca fikrasi da gec kaldi, o yuzden
Ben eşşegimi saglam kazıga baglayayım da ne olıur ne olmaz.-dilaver-
gec kaldin, "ati alan, Uskudar'i gecti" bile.
Saygilarimla;
evrensel-insan
evrensel-insan
02-12-2009, 01:51
Saygideger tyd13;
Azizim ve Üstad İnatçı huysuz ihtiyarlar gibi atışmaya başlamasanız olmaz mıydı? Dil hapı koleksiyonunu çıkmartırmayın! -tyd13-
Sen dilaver'i bilmezsin. Arasira satasma zamani gelir, aslinda alistigi dil hapi zamani gelmistir. Bende, ne yapayim, istedigini de vermezsem olmaz!
Seytan olmus, azap cekiyormus. Yani, "seytan olup azap cekecegim, aldir bana su dil haplarini" diyor. Eeee, ne de olsa, bir irtibatimiz var. O yuzden bende "kiramiyorum" ve istedigini "yeter" diyene kadar veriyorum.
Yoksa, geceleri kabus goruyor. Anlatabildim mi?
Saygilarimla;
evrensel-insan
Saygideger tyd13;
Azizim ve Üstad İnatçı huysuz ihtiyarlar gibi atışmaya başlamasanız olmaz mıydı? Dil hapı koleksiyonunu çıkmartırmayın! -tyd13-
Sen dilaver'i bilmezsin. Arasira satasma zamani gelir, aslinda alistigi dil hapi zamani gelmistir. Bende, ne yapayim, istedigini de vermezsem olmaz!
Seytan olmus, azap cekiyormus. Yani, "seytan olup azap cekecegim, aldir bana su dil haplarini" diyor. Eeee, ne de olsa, bir irtibatimiz var. O yuzden bende "kiramiyorum" ve istedigini "yeter" diyene kadar veriyorum.
Yoksa, geceleri kabus goruyor. Anlatabildim mi?
Saygilarimla;
evrensel-insan
Üstad Anlatabildiniz. Fakat Üyemiz Dilaver mazoist mi? Dil altını alana kadar azap çekmeyi neden istiyor?
evrensel-insan
02-12-2009, 02:02
Saygideger tdy13;
Fakat Üyemiz Dilaver mazoist mi? Dil altını alana kadar azap çekmeyi neden istiyor? -tdy13
Anladigim kadariyla, XYfobiasi ve evrensel'in kosesi" kabusu var. Simdi boyle olunca da, hani "hem onunla, hem onsuz yapamazsin" hesabi, ve de alistigindan, dilaltihapikolik te olmus olabilir.
Aslinda, bu soruna cevabi, hele bir de hapini aldiysa, dilaver verir. Verilen cevap, soruna uyar mi?, senin icin "yeterli" olur mu, orasini bilemem.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Üstad Bu alışkanlık ve/veya müptelalık olarak görebilir miyiz? Üyemiz dilaver sayenizde uyuşturucu müptelası olmuş diyebilir miyiz?
evrensel-insan
02-12-2009, 02:11
Saygideger tyd13;
Üstad Bu alışkanlık ve/veya müptelalık olarak görebilir miyiz? Üyemiz dilaver sayenizde uyuşturucu müptelası olmuş diyebilir miyiz?-tyd13-
Sorunun cevabi, asagidaki alintida yeteri kadar acik/net degil mi?
Muhterem Evrensel insanı ise kınıyorum.
Neden kınadıgımı soran olursa şeytan azapta gerek diyorum-dilaver-
Eger degil diyorsan; ya siteyi gecmise dogru arayip; daha once hangi kosulda ve neden dilalti hapini istedigini bulabilirsin. Ya da, malesef, bir dahaki seferi beklemen gerekecek.
Eger sartlar olusmamissa; uzun zaman ihtiyacta duymuyabiliyor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Sevgili GZY,
Kutlarım ve başarılar dilerim. Kolay gelsin.
Saygideger tyd13;
Üstad Bu alışkanlık ve/veya müptelalık olarak görebilir miyiz? Üyemiz dilaver sayenizde uyuşturucu müptelası olmuş diyebilir miyiz?-tyd13-
Sorunun cevabi, asagidaki alintida yeteri kadar acik/net degil mi?
Muhterem Evrensel insanı ise kınıyorum.
Neden kınadıgımı soran olursa şeytan azapta gerek diyorum-dilaver-
Eger degil diyorsan; ya siteyi gecmise dogru arayip; daha once hangi kosulda ve neden dilalti hapini istedigini bulabilirsin. Ya da, malesef, bir dahaki seferi beklemen gerekecek.
Eger sartlar olusmamissa; uzun zaman ihtiyacta duymuyabiliyor.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Üstad Anladım. Sanırım her konuya evrensel-insanca bakışınızla yanıt yazmanızdan kaynaklanıyor.
güneşinzaptıyakın
02-12-2009, 02:25
teşekkürler ahbap...
evrensel-insan
02-12-2009, 02:30
Saygideger tyd13;
Sanırım her konuya evrensel-insanca bakışınızla yanıt yazmanızdan kaynaklanıyor. -tyd13-
Umarim, oyledir. Oyle ise, zaten bu is surekli suregelen bir surec.:attention:
Saygilarimla;
evrensel-insan
Üstad Umarım öyle değildir! İşin sürekli sürmesi bireye azap geliyorsa bir sorun görürüm.
evrensel-insan
02-12-2009, 02:39
Saygideger tyd13;
İşin sürekli sürmesi bireye azap geliyorsa bir sorun görürüm. -tyd13-
Eger ortada dusunceden gelen bir "azap" varsa; bunu dusunceyi ortaya koyanda degil; ortaya konan dusunceyi kendine alanda aramak lazim.
Sonucta bir dusunce azap veriyorsa; demekki, o kisinin o dusunce ile sorunu var demektir. Eee, bu sorunuda, ancak sorunu olan cozer. Tabi, azap cekmek istemiyorsa!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Saygideger tyd13;
İşin sürekli sürmesi bireye azap geliyorsa bir sorun görürüm. -tyd13-
Eger ortada dusunceden gelen bir "azap" varsa; bunu dusunceyi ortaya koyanda degil; ortaya konan dusunceyi kendine alanda aramak lazim.
Sonucta bir dusunce azap veriyorsa; demekki, o kisinin o dusunce ile sorunu var demektir. Eee, bu sorunuda, ancak sorunu olan cozer. Tabi, azap cekmek istemiyorsa!
Saygilarimla;
evrensel-insan
Üstad Sizde sorun olduğunu söylemedim. Yanlış anlaşılma olmasın. Sizin saygı temelli düşüncelerinizi iletmenize karşı tahammülsüz olanlarda sorun olduğunu düşünüyorsunuz. Doğru mu anladım?
evrensel-insan
02-12-2009, 02:48
Saygideger tyd13;
Sizin saygı temelli düşüncelerinizi iletmenize karşı tahammülsüz olanlarda sorun olduğunu düşünüyorsunuz. Doğru mu anladım? -tyd13-
Ben dusunmuyorum, onlar mesajlariyla/dil haplariyla v.s. kendileri iletiyorlar.Bu basliktaki sekilde, ya da sitedeki yazilari arastirirsan, oralarda goruldugu, gibi.
Ustelik onlari ve herkesi "ne kendine, ne de baskasina; dusunsel/fiziksel zarar vermeme" temelli uyardigim halde.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Üstad Açıklamalarınız için teşekkür ederim.
evrensel-insan
02-12-2009, 03:05
Saygideger tyd13;
Üstad Açıklamalarınız için teşekkür ederim. -tyd13-
Rica ederim. Sorulan sorulari aciklamak, vazifemiz. Bak sana bir link vereyim, oraya bir goz at.
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5958&page=67
Mesaj 663
Saygilarimla;
evrensel-insan