PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Natanım O değil

Natan
09-12-2009, 11:29
Merhaba
Ben bir dilekçe yolladım foruma ancak kaç gundur bekliyorum ses seda çıkmadı. Forumlarda özellikle İslam dışındaki dinler bölümünde benim nickimle , aynı Pc yi kullandığımız Yehova şahidi yakınım benim hesabımı kullanarak kendi inanç savunmasını yapıyor, bense Yehova şahidi değilim. Ve yazıları ben yazmıyorum. Yazmadığım bir yazı sanki benim görüşümmüş gibi forumlarda duruluyor. Özellikle hrıstıyan karşıtı yazılar bana ait değilki !! Yahu gunlerdir bekliyorum . Bir haber verin. Benim hesabım Bir yakınım tarafından gunlerdir kullanılmakta.

Haberinizi bekliyorum.

güneşinzaptıyakın
09-12-2009, 11:35
şifrenizi değiştirmeyi düşündünüzmü yada değiştirdiğiniz haldemi bir başkası kullanıyor?
beni anımsa butonunu kaldırıp, logout yaparak çıkıp şifrenizi değiştirerek girerseniz ve beni anımsa özelliğini kullanmazsanız ve yine her çıktığınızda internet tarayıcınızdaki çerezleri temizlerseniz sanırım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız...
Diğer talebinizle ilgili yönetim en kısa zamanda size cevap verecektir eminim. Bu tip konuları yönetimden ilgili arkadaşa ÖM yolu ile iletebilirseniz tüzüğüde ihlal etmemiş olursunuz...

tensiz.denek
09-12-2009, 11:43
Burada bizim yapabileceğimiz fazla birşey yok sayın natan. Esas iş size düşüyor. Yakınınızı karşınıza alıp konuşun ve yaptığının doğru olmadığını söyleyin, kendi düşüncelerini kendi kimliğiyle paylaşması için onu forumlarımızda davet edin. Bu arada şifrenizi değiştirmeyi de ihmal etmeyin.
Saygılar,

Yergin
09-12-2009, 12:33
Burada bizim yapabileceğimiz fazla birşey yok sayın natan. Esas iş size düşüyor. Yakınınızı karşınıza alıp konuşun ve yaptığının doğru olmadığını söyleyin, kendi düşüncelerini kendi kimliğiyle paylaşması için onu forumlarımızda davet edin. Bu arada şifrenizi değiştirmeyi de ihmal etmeyin.
Saygılar,

Katılıyorum. Burada forum yönetimi birşey yapamaz ki.
Tavsiyem, aynı bilgisayarı kullanıyor iseniz, yakınınız için ayrı bir kullanıcı hesabı açmanız. Kendinizinkine de şifre koyun. Açtığınız ayrı kullanıcı hesabına da administrator özelliği vermeyin, yeterli olacaktır.

Saygılar

Natan
09-12-2009, 12:54
teşekkür ederim . ben zaten kendisiyle tartıştim bu yapılan hoş bir şey değil, kimileri bana "sen Y.şahidi mi oldun "tarzında şikayetlerde bulunuyor. Ve başka bir sitede de bu gundeme geldi. Buradaki yazılara bakarak bu sonuca varıyorlar, kendilerine göre haklılar aslında ama ben burdan tüm forum arkadaşlarına ilan etmek istiyorum ; BEN YEHOVANIN ŞAHİDİ DEĞİLİM.

sevgiler saygılar

spartacus
09-12-2009, 14:56
Sevgili Natan

Sorumluluğunuz gereği bir bildirimde bulunmuşsunuz, bu gayet normal. Yinede önemli bir noktayı atlamayalım, ortak kullanım alanlarında sadece bizim değil girdiğiniz tüm sitelerden logout(çıkış) yaparak ayrılın.
Hatta tavsiyem kayıtlı olduğunuz tüm iletişim alanlarının(mail vs) şifresini değiştirip her işiniz bittiğinde ilgili sitelerden çıkış yaparak ayrılın.

Natan
09-12-2009, 21:20
Haklısınız, Evden bağlandığım için PC yi kapatmadığım oluyor, ve kendi inancında fanatik bir akrabam aynı PC yi kullanıyor, herkes kendine özel bir hesaptan yazmalı,bunu da okusun burdan !

Ben hrıstıyan karşıtı değilim, Yehova şahidi hiç değilim, Forumda aksi yönde yazılar var benm istemediğim. Bunları editlemek istiyorum . Bu mümkün mü?

ulpian
09-12-2009, 21:24
Ben hrıstıyan karşıtı değilim, Yehova şahidi hiç değilim, Forumda aksi yönde yazılar var benm istemediğim. Bunları editlemek istiyorum . Bu mümkün mü?

sayın Natan,

sizin editlemeniz mümkün değil.

Kaç tane bu türden mesaj var, kaçına cevap verilmiş? İsterseniz bütün size ait olmayan mesajların linkini bana ö.m. ile gönderin, ben arkadaşlarla birlikte bir bakmaya çalışayım meseleye.

saygılarımla

Natan
10-12-2009, 23:02
Öm gönderdim , teşekkür ederim.

frodo
16-12-2009, 01:15
Son mesajlar hariç natan olarak görülen tüm mesajlar oluşturulan yeni bir nick üzerine alınmıştır. Daha dikkatli davranmanız dileğimizle.