PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başarı Ödülü : Cem

frodo
15-12-2009, 10:34
Sitemiz kurucusu ve "ağır işçisi" Cem arkadaşımızın sitemize kurulmasından
itibaren verdiği emeğin karşılığı olmasa da aşağıdaki başlıklarla ilgili 3 başarı
ödülü verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir:

1-Sitemizin kurulması ve bu günlere getirilmesinde verdiği çaba,
2-Evrim Teorisi sitemizin fikir babalığı ve organizasyonun başarılması
3-Çağrı Filminin video eleştirisi için kişisel uğraşları.

Arkadaşımızı kutluyor ve çalışmalarına yılmadan devam edeceğine inanıyoruz.

YK.

sargon
15-12-2009, 11:03
Cem, 3 ödülü de coktan haketmistin. Bu site icin, siteye gelenleri projelere yönlendirdigin icin ve düzeyli durusun icin bircogumuz sana cok sey borcluyuz. Ellerine saglik. Basarilar ve tebrikler.

KızıL
15-12-2009, 11:46
kutlarım cem başarılarının ve öğretilerinin devamını dilerim..

tensiz.denek
15-12-2009, 13:23
Cem, sana bu su siteyi kurmakta aldığın inisyatiften ve yıllardan beri yorulamdan siteyi buralara getirmek için savaşmaktan hiç vazgeçmediğin için teşekkür ederim. Bu ödüller sanal alemde oldukları için değerleri de sanal sanılmasın. Bizim için elle tutulan ve duvara asılan ödüller kadar değerliler.
En içten saygılarımla,

thunderpoint
15-12-2009, 13:29
Cem çok uzun bir süredir ağır bir yükü sırtlıyor ve zorlukları göğüslüyor.. Başarılı uğraşının devam edeceğini biliyorum.. Tebrikler...

ulpian
15-12-2009, 13:53
Herşeyden önce, biz Türkiye non-teistlerine böylesi sıcak bir çatı ve verimli bir zemin sunmuş olduğu için sitemizin kurucusu Cem'e şahsım adına ne kadar teşekkür etsem azdır. Üstlendiği bir ton somut görev ve işleri, taşıdığı ağır yük, göğüs gerdiği zorluklar için ise ''teşekkür'' kelimesi kifayetsiz kalır. İyi ki varsın Cem.

saygılarımla

güneşinzaptıyakın
15-12-2009, 14:04
Tebrikler, çıktığın yolda çoğalarak ilerlediğin için, ilerlediğin yolda ödün vermediğin için, herşeyden önce İnsanlara düşüncelerini ifade edecekleri bir ortam sağladığın için...

saroz
15-12-2009, 15:09
Sevgili Cem, binbir emekle biriktirdiğin bilgi, erdem ve öğretilerini bu sitenin akan damarlarına yönelttiğin için teşekkür ederim.

Kanatları giderek genişleyen, canlı renkleri ile muhteşem bir kelebek yaratmışsın.

Katıldığımdan bu yana, yaşamıma son derece olumlu katkılar sunan sitenin mimarısın.

İyi ki varsın:)

vartor
15-12-2009, 16:27
Insanlik yolunda mucadele icin harcadigin cabalara uc degil uc yuz odul bile azdir; En zor zamanlarimizda, yilmadan, hur dusunce adina, isinden, ailenden kistigin zamanlarini biz ikinci ailene harcadin. Tesekkurlerimizi 3 odulle ifade etmek zor ama, sarilip optugumuzu de hayal et bari....

Cem
15-12-2009, 18:43
Hem ödülleri veren Yönetim Kurulumuza hem de burada beni kutlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Turan Dursun'dan aldığımız bayrağı elden ele vererek büyüyoruz. Bir ölür bin doğarız buna denir herhalde. Bunda payımın olduğunu sizlerden duymak güzel. Ben de sizlerden pek çok şey öğreniyorum.

Biri uzun vadede biri orta vadede iki arzum daha var. Bunlar da bir gün gerçekleştirse çok mutlu olacağım.

Uzun vadeli olan, birgün gerçek bir sivil toplum örgütü olabilmek.

Orta vadeli olan ise bu sitedeki bilgi birikimlerimizin özetini bir görsel anlatıya dönüştürebilmek.

Hepinize sevgi ve saygılarımla.

ozgur_beyin
15-12-2009, 20:20
cem , tebrik ederim ''marifet iltifata tabidir'' deyimine çok inanırım. o yüzden bunu gerçekten hak etmiştin

evrensel-insan
15-12-2009, 23:44
Saygideger cem;

Uc basari odulunde, ayri ayri kutlu olsun.

Saygilarimla;
evrensel-insan

milomanara
16-12-2009, 03:04
Bu kadar uzun soluklu koşabilmek her babayiğidin harcı değil. İçten tebrikler...

K.C.
16-12-2009, 11:13
Yoktan Yaratmak / var etmek sadece Allah'a mahsus değil. Bu sitenin yaratılmış olması, yokken bir olması, çoğalması...

Sitenin ilk dönemlerini bilmiyorum ama "yokluğu", "eksikliği" tahmin edebiliyorum. O günlerden bu günlere gelmek olağanüstü bir sabır ve azmin sonucu olsa gerek.

Tüm çabaların için, en çok da "yok"ken "bir" olmayı göze aldığın ve çoğaltabildiğin için teşekkürler Cem.

matillda
16-12-2009, 15:47
Değerli Cem

Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

AhbAp
16-12-2009, 20:39
Sayın Cem,

Tebrik eder, başarılarınızın ve öncü katkılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla...