PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 Yaşında Anne oldu fakat o hala çocuk

ugorur
28-12-2009, 19:30
İZMİR - 1997 doğumlu olduğu bildirilen Y.Ç., Torbalı Devlet Hastanesi’nde sezaryan yöntemiyle doğum yaptı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25037688/

naper
28-12-2009, 19:40
rezillik!
sözde imam nikahlı evliymiş

güneşinzaptıyakın
28-12-2009, 20:29
Sübyancılık yapıyorsunuz denildimi topu taca atanlarla sübyancılığa sahip çıkanlar için ne azap verici bir durumdur bu şimdi, konu bir an önce unutulsada kurtulsak diye saklanacak bir kum yığını ararlar herhalde...

Not:Konu feyk çıkarsa kesin Çengelköy hıyarı olduk desene :D

breymin
28-12-2009, 21:23
imam bu kiza nikah kiydiginda, bu kizin on yaslarinda veya onbir yaslarinda olmasi gerekiyor,bana sahsen inandirici gelmedi,izmir arabistan deyil,genede hersey ilerde belli olur.saygilar sevgiler

sinner
28-12-2009, 22:40
Her ne kadar kanunlarımız ve vicdanımız küçük yaşta evliliğe razı gelmese de dinin bunda sakınca görmediği ve hatta onayladığı açık. Ortada bir imam nikahı var...

evrensel-insan
28-12-2009, 22:46
Saygideger papillion;

izmir arabistan deyil,-papillion-

Inancsal uygulamalarin mekani yoktur. O inancsal uygulamayi tasiyan herkes icin, her mekan uygundur. Dolayisiyle, inancsal uygulamalar, mekanlardan degil; zihinlerden temizlenmelidir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

güneşinzaptıyakın
29-12-2009, 10:12
imam bu kiza nikah kiydiginda, bu kizin on yaslarinda veya onbir yaslarinda olmasi gerekiyor,bana sahsen inandirici gelmedi,izmir arabistan deyil,genede hersey ilerde belli olur.saygilar sevgiler Türkiye'nin ilk İslam gettosu 70'lerin ortalarında İzmir'de kurulmuştur, meşhur Beyazevler semtinin hikayesi uzundur ama kökeninde şimdiki cumhurun eniştesi ve milli görüş vardır, İzmir'de bir diğer semtin adı ''Akıncılar'dır'' adından anlaşılacağı gibi meşhur İslami terör örgütünede adını veren akımın taraftarları tarafından kurulmuştur. Görüldüğü gibi semt kuracak kadar çoğunluktadırlar İzmir'de. Son yıllarda Torbalı büyük göç alan bir yer, özellikle güney ve güneydoğudan göç alıyor ana orta Anadoludan da göç alıyor son 10 yıldır, tarım ve sanayide çalışacak niteliksiz işçi ihtiyacını sağlıyorlar bu göçmenler. Büyük bir ihtimalle başlık parası felan gibi ekonomik nedenlerde vardır işin ucunda ama bu tip vakalar genelde maddidir, sorun ise din kurumunun bu tip vakalara izin verecek yapıda olmasıdır...

Unbeliever
30-12-2009, 10:20
Bu olay -eğer gerçekse-, mide bulandırıcı, irrite edici, rahatsızlık veren bir olaydır.:yell: Ve bence o 12 yaşındaki kızla evlenen, evlendiren, doğumunu gerçekleştiren her kişi insanoğlunun 2 ayaklı bir HAYVAN olduğunun ve hayvansal içgüdülerle hareket ettiğinin kanıtıdır.

Geçenlerde balkonda sigara içerken, yetikin bir siyah kedinin yavruluktan yeni çıkmış olduğu her halinden belli olan diğer bir kediye tecavüz edişine tanık oldum. Bu tiksindirici haberi okuyunca aklıma direkt bu olay geldi. Sonuçta kedi bir hayvan ve içgüdüsel olarak seks yapıyor. Hangi hayvanın zevk için seks yaptığını biliyoruz? Ben bilmiyorum bilen varsa söylesin. Haa pardon ya insanı unutmuşum.....

sevgiler...

milomanara
30-12-2009, 13:29
Not:Konu feyk çıkarsa kesin Çengelköy hıyarı olduk desene :D
Burada en kötü tekzip olur sevgili Güneş :D

Bu haber için Çengelköy Altın Badem Festivali birincisi müslümanlar olacak gibi :D

güneşinzaptıyakın
30-12-2009, 14:13
sevgili milomanara; keşke böyle bir gerçeklik olmasada başka dallarda ödüller dağıtılsa ne güzel olur ama...

Konu Muhammedin uçkuru olmayınca konuların semtine uğramaz bu dinci arkadaşlarımız...

UlulElbab
31-12-2009, 04:38
Bu olay -eğer gerçekse-, mide bulandırıcı, irrite edici, rahatsızlık veren bir olaydır.:yell: Ve bence o 12 yaşındaki kızla evlenen, evlendiren, doğumunu gerçekleştiren her kişi insanoğlunun 2 ayaklı bir HAYVAN olduğunun ve hayvansal içgüdülerle hareket ettiğinin kanıtıdır.

Geçenlerde balkonda sigara içerken, yetikin bir siyah kedinin yavruluktan yeni çıkmış olduğu her halinden belli olan diğer bir kediye tecavüz edişine tanık oldum. Bu tiksindirici haberi okuyunca aklıma direkt bu olay geldi. Sonuçta kedi bir hayvan ve içgüdüsel olarak seks yapıyor. Hangi hayvanın zevk için seks yaptığını biliyoruz? Ben bilmiyorum bilen varsa söylesin. Haa pardon ya insanı unutmuşum.....

sevgiler...

Kedilerin Tecavüzü ? :doh:

Sevgili Unbeliever,

"yetişkin bir siyah kedinin yavruluktan yeni çıkmış olduğu her halinden belli olan diğer bir kediye tecavüz edişine tanık oldum"

Kediler hakkında ne kadar Bilgiye sahipsiniz bilmiyorum ama inanın gecenin bu Saatinde

gülmekten karnıma ağrılar girdi:)

Umarım yanlış anlamazsınız..ben Olaya gülüyorum..yada Doğaya diyelim...

Kedilerin Ahlak anlayışına...ne derseniz artık ama Size..şahsınıza gülmüyorum..bunu bilin

Lütfen...Bu arada Kedilerin "mahrem" hayatlarını gözlemliyorsunuz,Cinsel yaşantılarını ve

davranışlarını daha iyi araştırmanızı öneririm...Genel kanı Mart ayını bekledikleridir ama bu da doğru değil...ayrıca bize "Tecavüz" gibi görünen sahnenin arka planı çok farklı olabilir:)

Sevgiler...

Unbeliever
31-12-2009, 17:52
Sayın UluElbab,

Sizi güldürebildiysem ne mutlu. Ancak bahsettiğiniz gibi kedilerin cinsel yaşamını takip etmiyorum. Sadece balkonda sigara içerken denk geldi. Tam da bahçe de cereyan ettiği için olay birebir şahit oldum. Tecavüz diye adlandırdım çünkü kedilerin biri gerçekten de boyut olarak çok ufaktı. Tabiiki de olayın boyutu farklı olabilir. Neyse konumuz kedilerin mahrem hayatından ziyade 12 yaşındaki bir kız çocuğunun hamile kalması ve doğurması. Gerçektende çok iğrenç bir durum bu. Benim 12 yaşında yeğenim var ve hala bebekleri ile oynuyor. Düşünemiyorum....düşünmek bile istemiyorum...lanet olsun.....off sinirlendim gene yaa...neyse bu akşam yılbaşı..bi içiyim de kendime geleyim...

sevgiler...iyi yıllar....

güneşinzaptıyakın
01-01-2010, 22:25
Kedilerin Tecavüzü ? :doh:

......................... Evet konu içinde biraz traji komik durmuş gibi görünüyor kediler...

Sizlerin 12 yaşında anne olan bir kız çocuğu ve bunu evlendiren din adamı ve buna izin veren din kurumu hakkında ki yorumlarınızıda bekleriz aynı duyarlılıkla...

UlulElbab
02-01-2010, 21:50
Sayın UluElbab,

Sizi güldürebildiysem ne mutlu. Ancak bahsettiğiniz gibi kedilerin cinsel yaşamını takip etmiyorum. Sadece balkonda sigara içerken denk geldi. Tam da bahçe de cereyan ettiği için olay birebir şahit oldum. Tecavüz diye adlandırdım çünkü kedilerin biri gerçekten de boyut olarak çok ufaktı. Tabiiki de olayın boyutu farklı olabilir. Neyse konumuz kedilerin mahrem hayatından ziyade 12 yaşındaki bir kız çocuğunun hamile kalması ve doğurması. Gerçektende çok iğrenç bir durum bu. Benim 12 yaşında yeğenim var ve hala bebekleri ile oynuyor. Düşünemiyorum....düşünmek bile istemiyorum...lanet olsun.....off sinirlendim gene yaa...neyse bu akşam yılbaşı..bi içiyim de kendime geleyim...

sevgiler...iyi yıllar....

selam,

Öncelikle 2010 sizlere mutluluk ve sağlık getirmesini

Evrenlerin Efendisi ve yüce Programlayıcı olan Rabbimden diliyorum,

Umarım başağrısı ile kalkmamışsınızdır...Ben artık çok AZ kullanıyorum:D

Henüz cinsel olgunluğa erişmemiş bir "çocuk" konumunda olan bir insana

iştahla bakan benimle aynı Din/Sistem üzerinde olamaz!

Olsa olsa zavallı bir yaratıktır...

Lütfen bana tarihten bir takım rivayetler getirmeyiniz...

peygamberiniz de ...v.s.

Ben Rivayetlere göre inanmayı bırakalı oldukca uzun zaman oldu...

Bu hem "iyi" hem de "kötü" Rivayetler için geçerli...

Tutarlılık ilkesi gereği son derece "işime yarayan" Rivayetleri de tek kalem de silmiş bulunuyorum.

Bunun ardında + ve - ler gittikten sonra İNANCIMI tarttım ve Terazi

Allahtan yana ağır bastı...

O gün bugündür Mutlu,iç huzuru yakalmış ve huzurlu bir Ruh hali içindeyim.

Bunları size Empoze etmek amacı ile yazmıyorum..sevgili Tanrıtanımaz kardeşlerim...

Hiç kimse Teslim olmuş halde doğmuyor...Akciğerlerine ilk nefesi çekip

Çığlığı basmakla kum saati işlemeye başlıyor...

Ana-Babası müşlüman olanlar maça 1-0 önde başlamıyorlar...

Benim iddiam şudur...Hayatında en az 1 kez "kafir" olmayan asla Tanrıyı bulamaz!!!

Hanif düşünceye katılmak...Doğrudan müslüman olanlar açısından mümkün

görünmüyor!!!

Ah bunun bir anlayabilselerdi...keşke anlasalardı...

Sevgi ile...

Esenlikler dilerim.

vartor
06-01-2010, 17:18
Ben dogustan kafir oldugum halde hic bulamadim o dedigini:)
Sevgili Ululelbeb, dogmalardan kendini siyirabilen birisi icin zaten yoktur oyle birsey; Var olabilir diyen agnostikler icin bile, kafalarinda tasarladiklari gucle, senin, iradesiyle tum kainati ve seni yaratan tanrinin ilgiisi yok. Hele hele, iyi ahlakla, iyi ruhluluk halinin ne dinle, ne de herhangi bir tanriyla iliskisi hic yok. Olmadik ahlaksizliklari, inandigi kitabina uydurup yapan milyonlarca ahlaksiz olabildigi gibi, hicbir ceza ve mukaafat beklemeden, insan gibi yasamanin guzelligini bilen, anlayan, uygulayan, milyonlarca humanist-ateist de var. Hatta benim iddiam, tum insanligi kardes goren, din iman, tanri manri sahipleri degil, oran yonunden buyuk cogunluk ateistlerdedir: Ateistler tek yasam, tek sans oldugunu bildiklerinden, insana, genel olarak, eziyetten de kacinirlar

Honolulu
17-01-2010, 14:25
9 yaşında bir kızla gerdeğe giren peygamberin dininin hüküm sürdüğü topraklar buralar. alışın...

Levent114
22-01-2010, 17:39
imam bu kiza nikah kiydiginda, bu kizin on yaslarinda veya onbir yaslarinda olmasi gerekiyor,bana sahsen inandirici gelmedi,izmir arabistan deyil,genede hersey ilerde belli olur.....

Bence, imam nikah filan kiymiyor bu durumlarda...

Evlilik disi yasayan herkes icin kullanilan bir deyim bu.

Eger imam, 12 yasinda bir cocugu gorurse, nikah kiymaz. Kanunu bilir ve korkar.

Aklima geldi, gecenlerde 7 polis memuru, sadece kisilikli konustu diye 19 yasinda bir universite ogrencisini feci sekilde dovdu, ogrencinin ayagi kirildi ve kafatasi catladi.

Bu olay bizim ulkede siradan bir olaydir.

Ama bu olayin beni sarsan yonu, hastanede bu gence saglam raporu veren doktorun ahlak yapisi.

Iki insan.

Biri imam, biri doktor.

Bu topraklarin cocuklari.

Naparsiniz.

güneşinzaptıyakın
22-01-2010, 17:44
Bence, imam nikah filan kiymiyor bu durumlarda...

Evlilik disi yasayan herkes icin kullanilan bir deyim bu.

Eger imam, 12 yasinda bir cocugu gorurse, nikah kiymaz. Kanunu bilir ve korkar.

................................. Devletin imamı kıymamış olabilir ama İslam'ın imamı kıymıştır, sosyetede bu terim kullanılmaktadır doğrudur ama toplumun geri kalanında bu işlerde bir İmam vardır muhakkak...

rostube
22-01-2010, 22:23
bu evliliklere naısl izin veriliyor hem yasak hemde yaşları büyütülürek izin verilmemeli böyle evliliklere

Yergin
22-01-2010, 23:22
Devletin imamı kıymamış olabilir ama İslam'ın imamı kıymıştır, sosyetede bu terim kullanılmaktadır doğrudur ama toplumun geri kalanında bu işlerde bir İmam vardır muhakkak...

İslam'da gizli nikah yoktur.

Peygamberimiz, yaptığınız nikahları ilan edin diye öğütlemiştir.
Haber doğru mu bilmiyorum ama bu tür nikah yapanlar sadece çıkar için yapanlardır ve son derece yanlıştır.

Saygılar

güneşinzaptıyakın
22-01-2010, 23:50
İslam'da gizli nikah yoktur.

............................. Bende gizli yaptılar demiyorum ki...

ism@
29-01-2010, 22:52
12 Yaş ne Ki 6 Yaş Nikah İçin 9 ise cima için Uygundur =)=)

ism@
29-01-2010, 22:55
haa bi de Beşik kertmesi Var =)=) böyle Olunca yaş epeyce düşüyor :)

aa_
19-10-2010, 00:20
Allahınız belanızı versin :)
İçler acısı bir durum bu fake olsa ne olmasa ne bunun gibi bir sürü haber duymuyor muyuz?
Hem küçük demeyin abileri memeleri tomurcuklanınca(!) veriyorlar kocaya yallah!
Ohh mis gibi imam nikahı

ozgur_beyin
19-10-2010, 00:39
bunda kötü niyet arayan münafıklara şaşarım. adam sünneti seniyyeye uymuş.
dua edin bu işi 9 yaşında bir çocukla yapmamış.

result
06-11-2010, 17:14
Bunu bende yanlış buluyorum. Arap kültüründen gelmiş nede olsa.

walla
28-01-2011, 02:31
O nikahı kıyan İmamı dikeceksin çuvaldız ile.

semum
13-02-2011, 00:13
Peki soruyorum bu gibi olaylar neden dine bağlanmaya çalışılıyor...Kuran`ı okurken art niyetle okursanız elbetteki zıt sonuçlar çıkartırsınız.. HHeee bide hep Hz.peygamberin eşlerinden bahsedersiniz Hz.Peygamberin birçok kadını vardır fakat bunların yalnızca biri onun gerçek hanımıdır ve eşidir diğerleri ise onun himayesine aldıklarıdır yani sokakta kalmış veya kötü yola sapacak olan kadınlardır Hz.Peygamber onları himayesine almıştır..
Ve Hz.Peygambere böyle iftiralar atanlarda önce kendilerine baksınlar sex partileri, gay barlar, evlenmeden genç bir kız çocuğun gidip barlarda o erkekle bu erkekle yatıp kalkması bütün bunları İslama ve müslümanlara cinsel içerikli iftiralar atanlar yapıyor.. Eşcinselliğin en yaygın olduğu toplum avrupadır.. İğrençliklerin sapık ruhluların çoğu avrupa, amerika gibi yerlerdedir neden onları görmüyorsunuzz...!!!

dark planet
13-02-2011, 03:07
semum
tüm bunların tek sebebi var ilkellik ... bunu besleyen de dinlerdir.
neden avrupayıı görmüyorum..
çünkü banane .. beni barış gelinine tecavüz edip öldüren belki de kahveye gittiğinde selamıın aleyküm diyen insanlar ilgilendiriyo kardeş..

arslanik
14-02-2011, 13:06
işte islamiyetin bize kazandırdıkları !! İnanan arkadaşlar hiç tepki göstermesin çünkü islamiyete tamamen uygundur bu durum.9 yaşındaki sübyanla evlenen peygamberler varken......