Orijinalini görmek için tıklayınız : DIN ADAMLARI
dindeki yanlisliklari bizim din adamlari gormuyor mu??? gormuyorsa bu ihtimal imkansiz cunku karsinda ki kisi bir prof yada din adami, yani sari cizmeli mehmet aga degil neden bu insanlar bir yanlislik varsa bunu dile getirmiyorlar, maddi menfaat deseniz hic zannetmem, nedir sizce ???
i
ste bu sebebten daha onceki baslikta belirttigim gibi televizyon ekranlarinda bir tartisma yapilmiyor bir site yoneticisi arkadasimiz cikipta sor sorabildigin kadar demiyor bu insanlara.........neden onlar ekranlarda kendi dusuncelerini saatlerce dile getirirken bizim forum yonetici arkadaslarimiz sadece internet yoluyla bilgi aktarimi yapiyorlar ???? benim dusuncem bu ateizm konusu ekranlara bir an once cikartilmali.....
saygilar-ZeUs
exclusive
31-01-2006, 01:40
Zeus, ateizm konusunda televizyon programı yapabilecek, hele ki çıkıp dobra dobra "muhammedin ve diğer peygamberlerin yalan söylediğini düşünüyorum" diyip bu düşüncenin dayanaklarını bir bir izah edecek bir adamı hiç sansürlemeden saatlerce konuşturabilecek bir televizyon kanalı bulmak bence zor iş.
Tabi televizyonda ismini cismini verip ateizmi ya da din karşıtı bir görüşü savunmak da kolay iş değil. Turan Dursun'u sadece fikir beyan etti diye kalleşçe öldüren yobaz zihniyet bunu başkasına da yapar. En azından yapmayı dener...
Ama bana teklif gelirse çıkar anlatırım, hemde damarına basa basa anlatırım çünkü Turan Dursun'u öldürenlerin bu cinayet sayesinde Turan Dursun gibi insanlara gözdağı vererek susturması ve amacına ulaşması beni fena rahatsız ediyor.
Dindeki yanlışlıkları bizim din adamlarının büyük kısmı görmüyor çünkü görmek istemiyor, görse bile görmezden geliyor, inkar ediyor, düşünmemeye çalışıyor, düşünmekten kurtulamazsa bi dua okuyor, yine geçmezse 80 dua okuyor, bu düşünceler daha da geçmezse bütün kuranı ezberden okuyor. Ne biliim bi şekilde bastırıyor işte, insan istedikten sonra zor değil...
Tabi yaşar nuri gibi 94 senesinde yayımladığı kuran mealinde "kadınları dövün" ifadesini aynen çeviren, 4-5 sene sonraki mealinde ise bu hükmü resmen dinden çıkaran adamlar da yok değil. Bence böyle adamlar yanlışları gayet iyi görüyor, aksi takdirde allahın sözünü kendi keyfine göre değiştirmeye cesaret edemezlerdi. Bu adamların cesaret edemediği ise dinin külliyen yalan olduğunu açık açık söylemek.
Bu gerçeği kendilerine ve yakınlarına açık açık söyleyen insanlar bile çıkıp televizyonda söylemeye çekindikten sonra, gerçekleri din adamlarının yani yaşamlarını bu yalana adamış kişilerin, bu yalan sayesinde ekmeklerini kazanan kişilerin çıkıp gerçekleri açıklamasını beklemek ne kadar gerçekçi bir beklenti olabilir ki?
Tamamda nereye kadar surecek bu suskunluk, sen bunu gorsel bicimde ekrana sunmassan, ve bir gun dogu illerinde yasayan internetten,bilgisardan habersiz bir genc senin karsina cikar, der ki biliyordun da neden anlatmadin televizyonda derse o zaman bir uzuntu yasamiyacamisin ?? benim istedigim sadece bir bilgi aktarimi ? ne bir kitap var nede bir peygamber...... hadi durmayalim arkadaslar herkes televizyon basinadiyelim ister kabul et ister etme ama bir kez olsun bizi izle diyelim