Orijinalini görmek için tıklayınız : Aralık 2009 En İyi İleti Ödülü
Sitemizin Aralık 2009 En İyi İleti Ödülü'nü GUNESINZAPTIYAKIN adlı üyemiz aşağıdaki mesaj dizisiyle almıştır. Ödül DÖG forumlarında yapılan oylama sonucu verilmiştir. GUNESINZAPTIYAKIN'ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum:
Bakara 29/33: bozguncunun yaradılışı yada çelişkiler yumağı (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=15017)
Tebrikler sevgili Güneşinzaptıyakın:)
Radyo, Moderasyon ve içerikli, emek dolu makale birarada.
Başarı ile yürüttüğün güzel işler için teşekkürler:)
evrensel-insan
20-01-2010, 21:26
Saygideger GUNESINZAPTIYAKIN;
Cani gonulden emegin ve dusuncen icin, tebrikler.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Sevgili GZY,
Kutlarım. Başarılı ve içerikli başlıklarının devamını bekliyoruz.
Kutlarım güneş , yeni çalışmalarını beklemedeyiz..
güneşinzaptıyakın
20-01-2010, 22:42
Cümleten eyvallah, ilginiz ve inceliğiniz için teşekkür ederim hepinize teker teker...
Umalım yakında bu tip konular çoğalır ve bizler seçmekte zorlanırız ve bir kaç arkadaşımıza teşekkür etmek zorunda kalırız...
Tebrik ve teşekkür ederim sevgili Güneş. Çalışmalarının ve değerli katkılarının devamını dileriz.
sevgilerimle
güneşinzaptıyakın
20-01-2010, 23:01
Eyvallah biraderim, sen olmasan bu azim ve sebat sanırım bu kadar olmazdı ben teşekkür ederim...
Herkese selam.sormak istediğim bir soru vardı ama konu başlığı açamıyorum o yüzden buraya yazıyorum umarım yanlış yere yazmıyorumdur acil cvp rica ediyorum. Turan Dursun Araştırma ve İnceleme Ödülü - 4 EYLÜL 1990'da evinin önünde vurulak öldürülen Turan Dursun adına 1991 yılından beri "TURAN DURSUN ARAŞTIRMA VE İNCELEME ÖDÜLÜ" verilmektedir. 2003 yılında ödül verilmemiş ve bunu takip eden yıllarda da. Sebebini biliyor musunuz?
Arkadaşlar acil bir bilgiye ihtiyacım oldu yeni üyeyim diye konu başlığı açamıyorum mesaj yazıyorum "mesajınız moderatör onu aktive edene kadar görünmez durumda olacak" yazısı çıkıyor.Forumun işleyiş şekli çok kötü sanki eski model birşey kullanıyormuşum gibi hissettim kendimi.Yeni düzenlemeler yapmalısınız forumda.pek çok kaliteli sitede böyle uygulamalar yok.Hele hele adı "Turan Dursun" olan bir sitenin forumu daha akıcı ve daha özgür olmalı.İyi çalışmalar