Orijinalini görmek için tıklayınız : KUR’AN’DA ZİNA
Bakara, 213’de insanların birbirleri ile çekişme nedenleri arasında, kırkançlık, doymazlık, azgınlık, sapma, yalancılık ve diğerleri ile birlikte, zinakarlık da geçer.
Ali İmran, 19’da Allah’a teslim olmaktan bahsedilir ve kendilerine kitap verilenlerin aralarındaki kıskançlık, doymazlık, azgınlık, sapma, yalancılık, zulüm, kibir ve zinakarlıktan dolayı ihtilafa düştüklerinden bahsedilir.
Nisa, 25’de esir kadınların iffetli olmalarını, zinadan uzak durmaları şeklinde tanımlar. Evlilikten sonra fuhuş yapan esir kadınlara, hür kadınlara verilen cezanın yarısı verilir.
Maide 5 Kendilerine kitap verilen kadınların, zinadan uzak kalmanız durumunda helal olduğundan bahseder.
İsra 32 der ki: Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o iğrenç bir iştir, yol olarak da çok kötüdür...
Nur, 2: Zina yapan kadın ve erkeklere verilecek cezadan bahseder. Ceza 100 sopadır.
Nur, 3: Zina eden kadın ve erkeğin ilerde nasıl evleneceğini düzenler.
Nur, 4: İffetli kadınlara iftira edenler 80 sopa ile cezalandırılırlar.
Furkan, 68: Müslüman’ların zina etmediğinden ve bunun bir suç olduğundan bahsedilir.
Mümtehine 12: Muhammed’e yönelik bir emirdir. Muhammed’le bey’atleşmek isteyenlerden (hakimliğini isteyenlerden) zina da yapmamış olmaları şartı aranmaktadır.
Kur’an’da zina büyük bir suç değildir. Kur’an’da recm yoktur. Zina, hırsızlık, çocuklarını öldürme, yalan söyleme, azma, çılgınca davranma vs gibi, bir günah ve suçtur..
Peki zina nasıl olmuşda İslam’ın en büyük günahlarından ve en affedilmez suçlarından biri haline gelmiştir?
Müslüman’lar bu soruyu kendilerine tekrar tekrar sormalıdırlar..
Neden? Neden?
Ben bunu açıkayacak bir ahlaksızlık biliyorum.. İlerde bahsedecegim.
HACI
haci sen hastamisin
hem yazdigin seylerde kuran zinayi yasakliyor vede suc sayiyor hemde yazinin sonunda sen kuranin zinayi yasaklamdigini soyluyorsun
sen hakkatende artik dengeyi iyice yitirmeye basladin.
Yedigin yumruklardan sonra afalladin vede kendine gelelmedin galiba
Yoksa her girdigin forumda artik tartaklanmayami basladin.
Biraz dinlende maydonoz corbasi ic istersen.
SIZINTI
Sızıntı..
Sen kafayı mı yedin..
Yazılanı neden anlamıyorsun?
Bak ben ne demişim...
Kur’an’da zina büyük bir suç değildir. Kur’an’da recm yoktur. Zina, hırsızlık, çocuklarını öldürme, yalan söyleme, azma, çılgınca davranma vs gibi, bir günah ve suçtur..
Şimdi buna ne diyorsun?
Dikkatli oku benim kafasız çocuğum..
HACI
biz zaten ta en basinda beri recm yoktur diyoruz, szide yok vardir diyordunuz ne oldu simdi, haplari bir bir yutuyorsun haci efendi.
esas lafdan anlamayan sensin.
AMA SUNU O KALIN KAFAN IYI SOK, ALLAHIN INDINDE ZINA BUYUK BIR GUNAHDIR.
Biraz kafasi calisan insanlar olsaydiniz ne olurdu sanki. Bu kadar kalin kafali olmak zorundamisiniz
Yaw..
Sen gerçekten bir idiotsun..
Ben ne zaman Kur’an’da recm vardır dedim. Kur’an’ı adım gibi bilirim.. Ne yalancısın sen..
Ayrıca sen Allah’a eş koşuyorsun..
Sen ve senin gibi tonla sapık Müslüman..
Ne biliyorsunuz zinanın Allah’ın indinde büyük suç olduğunu ha?
Ne biliyorsunuz ?
Size Kur’an’da zinadan bahsettim. Hiç öyle diyor mu Allah ha?
Yalancı sahtekarlar sizi.
Harun Yahya Müslüman’ları sizi..
Daha dininizi bilmiyorsunuz. Hep bizden öğreniyorsunuz..
Zavallılar
Gafiller..
Hadi bakiiiiiiimmmmmmmm
HACI
Senin bi bok bildigin yok aslanim, kurani nerden bilecen. Kim inanir sana ya.
Kuarnada recm yokmu dedin, neden gidipte ateist forumun sayfalarinda ayzdiklarina bakmiyorsun, dedimya sen belkide yaslilikdan iyice bunadin haci, istersen bi doktora gorun, gerci sende doktormussun ama. Artik ne zaman doktorluk yapiyorsan, gununun tamamini insanlari allah yolundan saptirmaya ugrasan biri nasil kendi isinde usta olurki. Sen gitte uzamanlik alaninda biseyler ogren. Senin kafan basmaz boyle seylere, bassaydi zaten boyle essege bile asilan bit tip olmazdin.
Ha s ordan. Senin bi bok bildigin yok aslanim, kurani nerden bilecen. Kim inanir sana ya.
Kuarnada recm yokmu dedin, neden gidipte ateist forumun sayfalarinda ayzdiklarina bakmiyorsun, dedimya sen belkide yaslilikdan iyice bunadin haci, istersen bi doktora gorun, gerci sende doktormussun ama. Artik ne zaman doktorluk yapiyorsan, gununun tamamini insanlari allah yolundan saptirmaya ugrasan biri nasil kendi isinde usta olurki. Sen gitte uzamanlik alaninda biseyler ogren. Senin kafan basmaz boyle seylere, bassaydi zaten boyle essege bile asilan bit tip olmazdin
Çocukca iddialarını kanıtlayamazsın.. Ben sen daha kısa pantolonla gezerken Kur’an’ı ezberden biliyordum.. Sen de kim oluyorsun! Üstelik yalan söylüyorsun. Ateistforumun hiç bir yerinde ben Kur’an’da recm vardır demedim. Çünkü olmadığını ben iddia etmişimdir. Ancak Kur’an’a alınamayan recm duasının var olduğunu biliyorum.. Ömer halife bile hatırlıyordu onu.. İki şahit bulunamadığı için Kur’an’a konmamıştı. O dua şu:
Eşşeyhu veşşeyhatü iza zenaya fercumuhuma elbettete nekalen minallahi vallahül azizün hakiyim...
İhtiyar erkekle ihtiyar kadın zina ettiklerinde Allah’tan bir ceza olarak onları recmedin.
Bak bugün bir şey daha öğrendin benim kafasız çocuğum..
Hacı abine isyan etme bi daha..
Onu dinle.. keeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhh
SIZINTI..
Bu arada terbiyeni takın..
Küfrederek Müslüman olduğunu kanıtlamana gerek yok..
Ben yaptığın saçmalıklardan senin bir Müslüman olduğunu zaten biliyorum..
siz kufredince iyi dimi terbiyesizler, terbiyeyi sizden ogrenecegine gider ucurumdan atlarim daha iyi.
Sen hic birseyi iyi bilemessin haci efendi. Merak etme ben kisa pantolanla gezerken sende buyuk ihtimal pantolsuzdun, gerci halada oylesinya.
Senden hic bisey ogrenmedim, ve senden ogreneceklerime lanet olsun.
Ben ogrenecegim yeri iyi biliyorum, cok sukurki Allahin nuru elimizdedir, vede onu okumayi biliyoruz cok sukur, kala kala bir musluman bozmasina kalmadik.
Zaten bir ateist olarak okuyacaginiz baska ne varki, sizde kurana muhtacsiniz, catlasaniz bile, patlasaniz bile.
Icinizden sizde onun ne muhtesem oldugunu kabul etmekle beraber kibrinizi yenemiyorsunuz. Iste bu sebebden siz zavallsiniz vede benim icin bisey ifade etmiyorsunuz.
Terbiye tavsiye eden kisi, vede yasinin buyuklugunu anlatmayan kisi sensin, once sen terbiyeli olmayi ogren. Sikisincada o bildik ateist piskinliginden vazgec, sen iyice afalladin artik, e normal tabii.
SIZINTI
Simdi sen beni burdan atarsin, terbiyeli cocuk.
Merak etme.. Seni bir yere atmam..
Sen kendinin en büyük düşmanısın..
Savunmaya çalıştığın İslam’ın da benden büyük bir düşmanısın sen..
Seni ben baş tacı ediyorum..
Bize yararlısın sen..
Sen ve senin gibiler sayesinde biz İslam’ı bilmeyenlere tanıtıyoruz..
Bana istediğini söylemekte özgürsün..
Yalnız küfürlere izin vermiyoruz..
Tabii forumu boğmana da izin veremeyiz.
Sen içinden gelenleri korkmadan yaz..
Atılmayacaksın..
HACI
sen merak etme, ben senin gibilere kotuyum elbet vede hep kotu olacam, asla bardaginizdan su icemeyecegim, ekmeginize yag surmeyecegim, benim icin benim Allahima peygamberime kitabima vede bu dinin mensuplarina acikdan agza alinmayacak kufur eden insanlarin gozumde insan olarak degeri yokdur.
Sen beni ancak NGCOSKUNA ornek gosterebilirsin, digerleri ise sizlerin ne derece pislik oldugunuz biliyorlar.
Kur’an’da zina en büyük suç olmadığı halde, hatta düzeni bozmak ve yalan söylemek ayarında bir suç olduğu halde, Müslüman’lar tarafından neden son derece önemli bir insanlık suçu imiş gibi kabul edilir ve şeriatı uygulayan ülkeler tarafından recmle cezalandırılır?
Bunun hiç beklemediğiniz ilginç bir yanıtı vardır.
Benzer bir durum İslam’da kadınların örtünmeleri ile ilgili Kur’an ayetleri için de geçerlidir...
Zinayı İslam’ın en büyük suçu yapanlar ve Müslüman kadınları tepeden tırnağa örtenler yalnız erkeklerdir.
Bu ikisi de Kur’an’da sırasyıya aşırı suç ve zorunluk değildir. Kur’an yalnız Muhammed’in karılarının giyinmesinden bahseder. Hepsi o kadar..
Ama Müslüman erkekler İslam’ı kaçırmışlar ve istedikleri gibi manüple etmeye başlamışlardır. Bu daha İslam’ın ilk günlerinden itibaren böyledir. Nedeni ise eski Yahudi geleneklerinin İslam’a hakim olmasıdır. Ayrıca Arap’ların kadınlara karşı olan tutumları da bundan sorumludur. Kadınları bir meta olarak görür Arap erkekleri. Onların ihaneti kendi onurlarına indirilen bir darbedir. Kadın erkek kadar değerli olmadığından, onuru da erkek kadar yüksek değildir.
Yahudi ve Arap toplumarında kadın değersiz bir metadır.
İlginç olarak İslam kadınlara onlara erkeklerin yaptığı zulümden fazla zulüm yapmaz.. İslam’ın erkekleri İslam’ı kaçırmışlardır ve zinayı dünyanın en büyük günahı ve suçu olarak ilan etmişlerdir.
Daha da ötesi bazı kadınların beyni de bu erkek iddiaları ile yıkanmış ve kadınlar hipnotize edilmişlerdir. Kadınlar kendi hemcinslerinin yaptığı zinaları erkeklerin etkisi altında en büyük günah olarak kabul ederler. Oysa bu çok yanlıştır. Kadın zina ederek kimseye kötülük etmez. Tek kötülük kendisine kötü davranan kocasına yöneliktir.. Onu seven ve hoştutan erkeğe kadının ihanet etmesi için bir neden yoktur...
Ya...... Durum işte böyle SIZINTI ve İslam’ın sümbülleri Müslüman erkekler.
Karınızı en son ne zaman check up ettiniz bakiiiiiiiimmmmmm
HACI
sanane pezevenk
Bide donmus millete ahlak dersi veriyorsun, terbiyeden bahsediyorsun. Essek kadar adam olmussun su ettigin lafa bak. Ben sana sen karini ne zaman check up ettin diye sordum mu soysuz herif.
Hem boyle psilikleri yapip hemde bide ahlakdan medeniyetten ne diye bahsediyorsunuz siz ya, siz nekadar adi insanlariniz boyle. Simdi tabi ktu ben olurum, kufur etmis olurum ben, kimse bu pezevengin dedigine bakmaz.
Serseri. Senin bi bokdan anladigin yok, sen islamin i sini bile bilmiyorsun. Zina gunahdir kardesim, Allahin yasakladigi onemli olaylardan biridir. Zaten sana ne, sen ateist degilmisin, kuran zinayi yasaklamis yasaklamamis sane ne, sen git zinani yap yapacaksan. Bu olay seni niye geriyorki, kendi yaptigin pisligi aklamakmi istiyorsun.
Dedimya simdi delir, olunce cildiracaksin. Bidahada benim ailemle ilgili agzina laf alma. Bilmemki anlatabildimmi
SIZINTI
Şansını zorluyorsun.. Burada küfürlü kelime kullanmamalısın... Sonunda çatlamaya başladın değil mi? Seni terbiyeli yazmaya davet ediyorum.. Sana dinini öğretiyorum burada.. Bunun için bana ve bize teşekkür etmelisin.. Burayı çok sayıda Müslüman izliyor.. Onlara kötü örnek oluyorsun.. İslam’ın yüzkarası olmamalısın.. İstersen ol.. Orası sana ait bir seçenek.. Yazılarına dokunmayacağım.. Küfürlerin kalacak.. Bakalım ne kadar dayanacaksın!
HACI
Her ikinizede sesleniyorum...
Bu oyunu birakin...
Ateist arkadas, müslüman olacaksan, ilk önce sakin olmasini ögren. Nefsin ile hareket etme.. Hem bilincli olarak konu baslatip, hakaretlerle devam edip.... Sonrada sucu islamiyete atiyorsun. olmuyor Garip bir celiski icindesin, pardon sen ateist degilsen papagansin. Bunlari Turan Dursun dan duyduk.. Su an karanliklar icerisinde olabilir... Düsünceleriniz hep ayni, Eksik arama motorlari gibi... Sorularinizin cevaplarini defalarca vermemize ragmen, yine de ayni sorularla site dolduruyor sonrada tahrik etmeye caba harciyorsun.....
SIZINTI arkadas lütfen senden olmasini istediklerinden olma!, Onlarin oyunlarina gelme... Onlarin nefslerine uyma, eger ilahi adalete inaniyorsak imtahanda kötü not alma.. kisi inanmasada ona inanacak gözü ile bak.. Hadi birgün haci inancli oldu. Karsilikli özür mü dileyeceksiniz... Bana kalirsa siz simdiden birbirinize hasta muamelesi yapin. Birbirinize doktor da olun. Sevkatli olun ki tartismaniz sohbete dönüssün.
Selamlar
ngcoskun
24-12-2004, 12:01
sana katılıyorum ahmet.telafisi olamayacak konuşmalar yapmamak lazım .yoksa burda hiçbirşey paylaşmayız.insanları tahrik etmek ve bu tahrikler neticesinde doğan muhabbet artık sıktı.
Kur’an’ın birçok ayetinde zinadan bahsedilir.
Bakara, 213’de insanların birbirleri ile çekişme nedenleri arasında, kırkançlık, doymazlık, azgınlık, sapma, yalancılık ve diğerleri ile birlikte, zinakarlık da geçer.
Ali İmran, 19’da Allah’a teslim olmaktan bahsedilir ve kendilerine kitap verilenlerin aralarındaki kıskançlık, doymazlık, azgınlık, sapma, yalancılık, zulüm, kibir ve zinakarlıktan dolayı ihtilafa düştüklerinden bahsedilir.
Nisa, 25’de esir kadınların iffetli olmalarını, zinadan uzak durmaları şeklinde tanımlar. Evlilikten sonra fuhuş yapan esir kadınlara, hür kadınlara verilen cezanın yarısı verilir.
Maide 5 Kendilerine kitap verilen kadınların, zinadan uzak kalmanız durumunda helal olduğundan bahseder.
İsra 32 der ki: Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o iğrenç bir iştir, yol olarak da çok kötüdür...
Nur, 2: Zina yapan kadın ve erkeklere verilecek cezadan bahseder. Ceza 100 sopadır.
Nur, 3: Zina eden kadın ve erkeğin ilerde nasıl evleneceğini düzenler.
Nur, 4: İffetli kadınlara iftira edenler 80 sopa ile cezalandırılırlar.
Furkan, 68: Müslüman’ların zina etmediğinden ve bunun bir suç olduğundan bahsedilir.
Mümtehine 12: Muhammed’e yönelik bir emirdir. Muhammed’le bey’atleşmek isteyenlerden (hakimliğini isteyenlerden) zina da yapmamış olmaları şartı aranmaktadır.
Görüldüğü üzere Kur’an’da zina büyük bir suç değildir. Kur’an’da recm yoktur. Zina, hırsızlık, yalan söyleme, azma, çılgınca davranma vs gibi suçları arasında yer alan, bir günah ve suçtur…
Peki zina nasıl olmuş da İslam’ın en büyük günahlarından ve en affedilmez suçlarından biri haline gelmiştir?
Müslüman’lar bu soruyu kendilerine tekrar tekrar sormalıdırlar..
Neden? Neden?
Kur’an’da zina en büyük suç olmadığı halde, hatta düzeni bozmak ve yalan söylemek ayarında bir suç olduğu halde, Müslüman’lar tarafından neden son derece önemli bir insanlık suç imiş gibi kabul edilir ve şeriatı uygulayan ülkeler tarafından recmle cezalandırılır?
Bunun hiç beklemediğiniz ilginç bir yanıtı vardır.
Benzer bir durum İslam’da kadınların örtünmeleri ile ilgili Kur’an ayetleri için de geçerlidir...
Zinayı İslam’ın en büyük suçu yapanlar ve Müslüman kadınları tepeden tırnağa örtenler yalnız erkeklerdir.
Bu ikisi de Kur’an’da sırasyıya aşırı suç ve zorunluk değildir. Kur’an yalnız Muhammed’in karılarının giyinmesinden bahseder. Hepsi o kadar..
Ama Müslüman erkekler İslam’ı kaçırmışlar ve istedikleri gibi manüple etmeye başlamışlardır. Bu daha İslam’ın ilk günlerinden itibaren böyledir. Nedeni ise eski Yahudi geleneklerinin İslam’a hakim olmasıdır.
Ayrıca Arap’ların kadınlara karşı olan tutumları da bundan sorumludur. Kadınları bir meta olarak görür Arap erkekleri. Onların ihaneti kendi onurlarına indirilen bir darbedir. Kadın erkek kadar değerli olmadığından, onuru da erkek kadar yüksek değildir.
Yahudi ve Arap toplumarında kadın değersiz bir metadır.
İlginç olarak İslam kadınlara, onlara erkeklerin yaptığı zulümden fazla zulüm yapmaz.. İslam’ın erkekleri İslam’ı kaçırmışlardır ve zinayı dünyanın en büyük günahı ve suçu olarak ilan etmişlerdir.
Daha da ötesi bazı kadınların beyni de bu erkek iddiaları ile yıkanmış ve kadınlar hipnotize edilmişlerdir. Kadınlar kendi hemcinslerinin yaptığı zinaları erkeklerin etkisi altında en büyük günah olarak kabul ederler.
Oysa bu çok yanlıştır. Kadın zina ederek kimseye kötülük etmez. Tek kötülük kendisine kötü davranan kocasına yöneliktir.. Onu seven ve hoş tutan erkeğe kadının ihanet etmesi için bir neden yoktur...
Ya...... Durum işte böyle İslam’ın sümbülleri Müslüman erkekler.
Karınızı en son ne zaman check up ettiniz bakiiiiiiiimmmmmm
Bu forumda da öyle erkekler vardır. Zinayı en büyük günah kabul ederek karılarını karanlık giysilerin ardına saklamaya çalışanlar İslam’ı yanlış yorumlayan gerçekten ahlaksız inanırlardır.. Onlar için kadınların zinası önemlidir. Çünkü erkekler zinadan kolaylıkla kurtulurlar. Ama kadınların böyle bir hakkı ve olanağı yoktur.
Selamlar
HACI
sizlere zavalli diyorum aliniyorsunuz, ama ben ne yapayim, herif ben zavalliyim diye bas bas bagiriyor. Onun dile getirdigi gercegi benmi saklayim yani.
iste okuyun yaziyi ve zavalli halllere dusmus birini gorun, simdi siz buna zavalli demeyeceksinizde kime diyeceksiniz. Onsan sonrada zavalli kit akilli deyincede beylerin canlari sikiliyor, sikilsin kardesim biz genede hakedene hakkettigini soylemeye devam edecegiz, bunun sizleri siktigini bile bile, olurki akillanirsiniz. Elbet hersey allahin izni ile olur, o dilerse hersey olur, bunu bilmek cok hos bi duygu, keske sizlerde tadabilseniz.
SIZINTI
Bu yazıyı ihmal edebilirsiniz. Aynı konuyu tekrarlamışım..
İslam’ın erkek dini olduğunda hem fikir misiniz? Önemli olan odur. Erkek kadına üstünse, İslam erkek dinidir.. Kadının örtünmesi ve zina gibi bir suçtan recm edilmesi de bunun kanıtıdır..
Tabii siz hala çırpınıp, kaçırdığınız İslam’la kadınlara yaşamı zehir etmeye devam edeceksiniz.. İslam’ı siz kendi küçük aklınıza göre yorumlayacak ve zaten sapkın olan bu dini çok daha sapkın bir hale getireceksiniz.. Ben bu durumu hiç yadırgamıyorum. Ahlak konusunda en ufak bir nosyonu olmayan sizlere ne desem boş..
HACI