PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidiyorum

SULTAN
24-01-2010, 18:09
Fazla uzatmıyıcam!!!gidiyorum…..

Açıkçası bu site bana hiçbir şey kazandırmadı. Ne siz ne de buradaki hurafeler. Hatta dinime karşı yapılan başarısız iftiralara bizzat tanık oldum. Gülerek okuduğum kitaplarıyla ve de “bunları biliyor musunuz?” kısımları ile hem bu site hem de Turan Dursun riski benim için bitmiştir.zaten yaptıkları ile yazdıkları ile açıkladıkları ile tamamen GEÇERSİZ VE ALAKASIZ DOGMALAR olan bu tür verileri okuyan herkes bunu görür.sizlerden tek isteğim neden Müslüman olmadığınızı ban özel mesajla atmanız.bunları derleyip cevap vericem ve bir daha bu siteye adımımı dahi atmıyıcam!!!!

Gördüğüm şey ileride koministliğe faşistliğe ve güya medeniye doğru giden bir topluluk

müşkülpesent
24-01-2010, 18:17
Taktir ettim Sultan, en sonunda giderayak da olsa kendini ifade etmeyi başarabildin.. Her ne kadar tarafımdan, serzenişlerinin ve öngörülerinin bir anlamı olmasa da, eksikliğinin doldurulamayacağı (?) kesin.

AhbAp
24-01-2010, 18:25
Başlık, "Tanışalım" bölümünden "Site Üzerine Düşünceler" bölümüne taşınmıştır.

Sayın Sultan,

Açıkçası, biz de sizden pek bir şey kazanamadık. Keşke daha fazla katkıda bulunabilseydiniz. Kararınız buysa, saygı duymaktan başka yapılacak bir şey de yok.

Güle güle! Yine bekleriz!

ozgur_beyin
24-01-2010, 19:21
sevgili ere sultan kolayıa kaçmışsın cevap vermede zorlanınca yiğitliğin son umdesini uygulamışsın .hepsi bu. burası amfi değil .sana rapor verecek değiliz güle güle rabbin yollarına hikmet döşesin

Titan
24-01-2010, 19:29
Hoşçakal erkağımm!:D

İvan Karamazov
24-01-2010, 20:15
Gördüğüm şey ileride koministliğe faşistliğe ve güya medeniye doğru giden bir topluluk

islam tanrısı allah müstakını versin :lol: sonunda buldum kendimi: ben, komünist bir faşistim :lol:

madem gitmek istiyorsun güle güle.. ama öyle ya da böyle tekrar geleceğine inanıyorum :)

cin
24-01-2010, 20:59
Sayın Sultan,

Takıldığınız konunun sadece müslümanlık olmaması gerekir, Bu sadece sizler ve bizler yada onlar arasındaki bir sorun değil farkındaysanız. Gerek dinler öncesi tarihlerde karşımıza çıkan efsaneler ve gereksede kendinden önceki bu efsaneleri kendilerine eksik ve yetersiz yamalamaya çalışanlar hepsi aynı sepetin çürük meyvalarından başka bir şey değildir, bunu anlamak için tüm dinleri araştırmanız yeterli olacaktır ve inanın normal insan zekasına sahip her birey bunu görebilecek seviyededir, Yaşadığımız alan ve içindeki diğer olgular ne kadar gerçekse insandığımız etkenlerinde bi o kadar gerçek olması gerekir ve unutmayınki, Musevilik , Hristiyanlık vede Müslümanlık Asla bir gerçeğe dayanmaz, din adı altındaki diğer saçmalıkları hiç saymıyorum bile hepsi bir amaca hizmet eden toplumların günlük siyaset ürünleridir sadece, Din'i insan için ihtiyaç haline dönüştüren etken ise inanma isteğinin binlerce yıldır ortalama aynı orantıda devam etmeside,insanoğlu için henüz tedavisi bulunmayan bir hastalık olmasından kaynaklanmasıdır.
Bilinmeyenenin Çözümü Teoride Sonsuzdur, Cevabı bilinmediği için sonsuza kadar çözmeye devam edersin,
Bildiğin bişi söyle dersen Titan'ın dediği gibi,
Tek bildiğim şey, bu dünya'dan sağ çıkamayacağımız... Saygılarımla...

KızıL
24-01-2010, 21:26
sayın sultan büyük harflerle yazdığınız dogmalar gerçekte kimin dogmalarıydı bizler bunu biliyoruz sizlere bişeyler verememek bizi üzdü ancak sizdende bşeyler alamamaış olmamız umarım sizide düşünmeye sevk eder.. yolunuz ve aklınız daima açık olsun...

uyar
24-01-2010, 22:17
sevgili sultan .....
bende aynen hayallah mustaakını versin dicem ama yanlış anlayabilirsin :)....
halbuki güzel bir söz her koyun kendi bacağından asılır da diyebiliriz...
yine gelirsin diye umuyorum çünkü bu iş böyle birkere kulağına bir kar suyu kaçtı mı insan yapamıyor... acabalar içini kemiriyor... huzun bulman dileğiyle...

saroz
24-01-2010, 23:02
Çocukça yazdığın yetişkin histerisi kıvamında büyük harfli yazıların ancak kalın küçük harfe evrilebildi. Ama dogmatik tebliğlerin yerini diyalog alamadı maalesef.

Her yazından sonra, herkes senin mutlaklarını kabullenmediği için sıkıldın galiba.

Yaşam yolculuğunda daha renkli bir seyahat ve yanında sevgiye de yer vermen dileği ile.

Uğur'lar olsun...

UlulElbab
25-01-2010, 05:04
Hoşçakal Sevgili Sultan:)Bey,

Üzüldüm gitmene,daha fevkaladenin de fevkinde; HANİF Aşama ile

tanışmadan gidiyorsun? Ateizmin ötesi ...sonun başlangıcı olan noktaya,diğer bir deyişle

başlangıcın sonuna... Hanif Platforma beklerim...

Adresi şöyle tarif edeyim;

Önce doğduğun Dini terkediyorsun..ilk sola dön ve Deist ol..panteizm ve bilimum Animizm , Antiteizm, Biniteryanizm ,Determinizm,Duoteizm, Ezoterizm,Euteizm ve disteizm , Gnostisizm ,Henoteizm,Hümanizm , İgnostisizm , Katenoteizm ,Mistisizm ,Monizm, ilerden ilk sağdan 3. Çıkmaz sokaktan biri olan Ateizme gir:)
[Burada Evrensel-İnsan felsefesini de AYTICA dahil etmek istiyorum...Bu İZMlerden aşağı kalır bir yanı yok...hatta fazlası var:) Saygı değer bir Kurucusu var üstelik Canlı...]

Bir müddet takıl orada...ama fazla oyalanma da Agnostizm trenini kaçırma...
Sonunda Monoteizm Durağında inmelisin...
Karşında HANİF ışığı Göreceksin...

Eee artık Adresi şaşırırsan...ne diyeyim;

Sevgi herkese...

Selam Hüda'ya tabi olanlara...

İvan Karamazov
25-01-2010, 06:17
Adresi şöyle tarif edeyim;

Önce doğduğun Dini terkediyorsun..ilk sola dön ve Deist ol..panteizm ve bilimum Animizm , Antiteizm, Biniteryanizm ,Determinizm,Duoteizm, Ezoterizm,Euteizm ve disteizm , Gnostisizm ,Henoteizm,Hümanizm , İgnostisizm , Katenoteizm ,Mistisizm ,Monizm, ilerden ilk sağdan 3. Çıkmaz sokaktan biri olan Ateizme gir:)

Bir müddet takıl orada...ama fazla oyalanma da Agnostizm trenini kaçırma...
Sonunda Monoteizm Durağında inmelisin...
[B]Karşında HANİF ışığı Göreceksin...

ne mutlu size :) bütün labirenti avcunuzun içi gibi biliyorsunuz :)

UlulElbab
25-01-2010, 19:46
ne mutlu size :) bütün labirenti avcunuzun içi gibi biliyorsunuz :)

Yok Sayın karamazov kardeş,
Birşey bildiğim yok ...adım çıkmış ukalaya zaten.
bir kaşık suda boğacaklar beni:)

Oysa ben onları çok seviyorum...Hep sanal dünyanın yan etkileri...

Squall
25-01-2010, 22:43
Sultan bacımızın ayrılmasıyla müslüman olma umudumu neredeyse yitirmiş bulunuyorum...

vartor
26-01-2010, 04:04
Sorma squall, uzuntunu paylasiyorum:D

saroz
26-01-2010, 11:03
Sultan ''Erkak'' bikere. Bir mesajında kayışı koparmış, kızdığı kişiye tam 16 defa sen yazmıştı:)

Bu mesajı erkek olmadığını düşündürmüştü bana.

Squal'a katılıyorum, biz ne yapacağız şimdi? Sultan olmadan hidayet te zor, Osmanlı hayranı olmak da:)

timurcan
26-01-2010, 12:10
Veda mesajınız mükemmel:D,eğlendirdiniz beni teşekkürler bir de mesajın sonuna küfür yazıp kaçsaydınız güzel olurdu.

matillda
26-01-2010, 17:02
sultan

vvann minüutt! lütfen.!

SULTAN
27-01-2010, 17:27
gardaşlar ben dönersem böylre bir sitede dönmem!elimde yetki olmadan sitede yazılar yazmak canımı sıkıyor!sitenin ana sayfasında ve bunları biliyor musunuz köşelerinde hiç alakasız ve dogma blgiler var!peki ben ne yaparsam yapayım bunu değiştirebilir miyim?

bütün gerçekleri önünüze koysak acaba oradaki tek bir kelimeyi değiştirirmisiniz?acaba değiştirilir mi?hayır demi...

amaç milleti alakasız yollarla ateizmme çıkarmak değil mi?neymiş efendim Osmanlı padişahları niye hacca gitmemiş.aslında bunun ne alakası var?hiç bir alakası yok.ama buradaki amaç bir olayı ateizme maal etmek !!!!doğruya doğru!!

kimse bana bunların gerçek olmadığını söylemeye çalışmasın!herşey o kadar netki!elinizde olsa herşeyi birtek ateistliğe bağlarsınız!elinizdeki yetkiler azcık büyütülse neler yapacağınızı çok iyi bilmekteyim!!!!

ben harun yahyacı değilim!cübbelide değilim!AKP'yi de savunmuyorum (diğerleri daha berbat o ayrı).ben bir müslümanım!bu kadar!!!olayları değişik yerlere sürükleyip olayları çarpıtan ben miyim?

güya ben bilimden uzağım...

mendelin kalıtım kanunları gibi binlerce kanunu yerle bir eden daha sonra laiklik adı altında ateizm'i devlete sokak biz miyiz?

bu kadar!gitmek istiyorum çünkü burası beni sıkıyor!savunduğum düşünce nedeni ile teröristten cahile kadar her tülü hakareti işiten ben değil miyim?

saygıalrımla SULTAN..................................

saroz
27-01-2010, 17:46
gardaşlar ben dönersem böylre bir sitede dönmem!elimde yetki olmadan sitede yazılar yazmak canımı sıkıyor!sitenin ana sayfasında ve bunları biliyor musunuz köşelerinde hiç alakasız ve dogma blgiler var!peki ben ne yaparsam yapayım bunu değiştirebilir miyim?

bütün gerçekleri önünüze koysak acaba oradaki tek bir kelimeyi değiştirirmisiniz?acaba değiştirilir mi?hayır demi...

amaç milleti alakasız yollarla ateizmme çıkarmak değil mi?neymiş efendim Osmanlı padişahları niye hacca gitmemiş.aslında bunun ne alakası var?hiç bir alakası yok.ama buradaki amaç bir olayı ateizme maal etmek !!!!doğruya doğru!!

kimse bana bunların gerçek olmadığını söylemeye çalışmasın!herşey o kadar netki!elinizde olsa herşeyi birtek ateistliğe bağlarsınız!elinizdeki yetkiler azcık büyütülse neler yapacağınızı çok iyi bilmekteyim!!!!

ben harun yahyacı değilim!cübbelide değilim!AKP'yi de savunmuyorum (diğerleri daha berbat o ayrı).ben bir müslümanım!bu kadar!!!olayları değişik yerlere sürükleyip olayları çarpıtan ben miyim?

güya ben bilimden uzağım...

mendelin kalıtım kanunları gibi binlerce kanunu yerle bir eden daha sonra laiklik adı altında ateizm'i devlete sokak biz miyiz?

bu kadar!gitmek istiyorum çünkü burası beni sıkıyor!savunduğum düşünce nedeni ile teröristten cahile kadar her tülü hakareti işiten ben değil miyim?

Sevgili ve saygıdeğer Sultan, siteye geldiğinden bu yana, her yazında yazım hatası vardı. Bir kere hatasız yazsan diye bakıyorum nafile. Yahu yazını bitirdikten sonra 10-15 saniye harcasan da hatalı kelimeleri düzeltsen ne olur?

Düşüncelerinde, bu yazıların gibi savruk, ilişkisiz, bütünlükten ve tutarlılıktan yoksunmu yoksa?

Anasayfa da yazılanlarla ilgili bir yanlışı bul, yerine gerçeğini koy, altına SULTAN imzası ile yayınlamayan şeriatçı olsun.

Forumlarda kişisel düşünceler paylaşılır. Yazanı bağlar sadece. Ama anasayfaya laf ettinmi altını dolduracaksın.

Hadi bekliyorum ilk yanlışımızı ve senin gerçeğini:)

SULTAN
27-01-2010, 17:49
bekle geliyor
(saroz)

SULTAN
27-01-2010, 17:56
-Atatürk' ün cenaze namazının camide kılınmadığını. (http://www.turandursun.com/index.php?categoryid=41&p2007_articleid=1)

-Hiç bir Osmanlı padişahının hacca gitmediğini.

sadece şu ikisi bile atistlikle alakası yokken ateist bir sitede ateistliğe dayatılmıyor mu?yoksa ben mi yanlış görüyorum?yoksa bunlar bu sitede yok mu?

lütfen anlayışla karşıla şimdi kapatmam lazım.şöyle yapalım yarın sana açıklamalı ve %100 dayatma yazılar göstericem.bu sitede bulunan ve saçma sapan yazılar.şimdilik şu ikisi bile yetli...

AhbAp
27-01-2010, 17:57
Sayın Sultan,

"Gidiyorum" dediniz ama bakıyorum hala buradasınız. Yanlış anlamayın, "Madem gittin, neden geri geldin" demiyorum. Hatta ilk mesajımda "Yine bekleriz" demiştim. Dahası, kimsenin buradan gitmesini de istemeyiz.

Vahdettin Hain miydi başlığına cevap bile vermişsiniz. Bunu artık geri döndünüz şeklinde mi yorumlayalım? Eğer öyleyse, şu an cevap yazmakta olduğum başlık, bir forum kirinden başka bir şey değildir ve kaldırılması gerekir.

Nihai kararınızı bildirirseniz, biz de ona göre hareket edelim. Forumlar, gerçekten düşüncelerimizi ve bilgi birikimlerimizi paylaştığımız alanlardır. "Küstüm işte, oynamıyorum" diye birbirimize sevimsizlik yapmayalım derim.

Saygılarımla

uyar
27-01-2010, 17:59
...........bu kadar!gitmek istiyorum çünkü burası beni sıkıyor!savunduğum düşünce nedeni ile teröristten cahile kadar her tülü hakareti işiten ben değil miyim?

seni kim tutuyor sultan... ama diyorum ya... için içini yiyor merak ediyorsun... zor dostum zor...

saroz
27-01-2010, 18:02
-Atatürk' ün cenaze namazının camide kılınmadığını. (http://www.turandursun.com/index.php?categoryid=41&p2007_articleid=1)

-Hiç bir Osmanlı padişahının hacca gitmediğini.

sadece şu ikisi bile atistlikle alakası yokken ateist bir sitede ateistliğe dayatılmıyor mu?yoksa ben mi yanlış görüyorum?yoksa bunlar bu sitede yok mu?

lütfen anlayışla karşıla şimdi kapatmam lazım.şöyle yapalım yarın sana açıklamalı ve %100 dayatma yazılar göstericem.bu sitede bulunan ve saçma sapan yazılar.şimdilik şu ikisi bile yetli...

Sevgili Sultan, yazdığın link de Atatürk'ün cenaze töreni hakkında bilgiler var. Bu bilgiler yanlışmı?

İtiraz ettiğin şey nedir?

Padişahların Hacca gitmesi hakkında ana sayfada bir yazı göremedim. Link verirsen beraberce değerlendiririz.

Ama neye itiraz ettiğini anlamadım doğrusu:):fish2:

SULTAN
27-01-2010, 18:25
Sevgili Sultan, yazdığın link de Atatürk'ün cenaze töreni hakkında bilgiler var. Bu bilgiler yanlışmı?

İtiraz ettiğin şey nedir?

Padişahların Hacca gitmesi hakkında ana sayfada bir yazı göremedim. Link verirsen beraberce değerlendiririz.

Ama neye itiraz ettiğini anlamadım doğrusu:):fish2:

Bilgi yanlış değil ama Atatürk köşesi olmuyan bir siteden böyle derinlemesine bilgi insanı şüpheye düşürüyor(!)

saroz
27-01-2010, 18:29
Bilgi yanlış değil ama Atatürk köşesi olmuyan bir siteden böyle derinlemesine bilgi insanı şüpheye düşürüyor(!)

Sultan sen git en iyisi, yoksa ben gidecem :yawn: :bored:

irsArtvin
27-01-2010, 22:31
:hippie:

Sevgili SULTAN; gidiyorum diyorsun gidemiyorsun. Sana yardımcı olmak için Onur Akın'dan Gidiyorum İşte şarkısını armağan ediyorum belki yardımcı olur.:drum:

:wave:

KızıL
27-01-2010, 22:54
sevgili sultan burası bağımlılık yapar kopamazsınız bizden :)
siz bize tek bir gerçeği gösterin siz bize ispatlayın biz dünyayı değiştirelim sizin için anasayfayı bırakın yani...

SULTAN
28-01-2010, 12:58
gardaşlar ben giderim gitmesine ama altına bir çizik atmıştım!

"derleyip topladıktan sonra gidicem"

okey?

SULTAN
28-01-2010, 13:00
Sultan sen git en iyisi, yoksa ben gidecem :yawn: :bored:

niye gidiyorsunk ki?yada neyi anlamadın?

açık açık diyorum ki alakasız bilgilerle insanların beyni karıştırılmaya bilgilere farklı amaçlar verilmeye çalışılıyor!!!

mhmd
28-01-2010, 13:41
İlk ileti;
24-01-2010, 19:09
Şu an;
28-01-2010, 12:30

89 saat 21 dakikadır bekliyoruz.

Hud, 112 muhtemelen unutuldu.

uyar
28-01-2010, 13:59
sultan kardeş...,,

dediğim gibi gidemezsin.... birkere bulaştın bu işe :)

SULTAN
28-01-2010, 14:01
adımı kirletmemiştim ki!!!

vartor
28-01-2010, 19:43
Aslinda ateistlerin maas baglamasi gerekir sana:D. Onlarin yapamadigini yapabilecek kapasitedesin.

güneşinzaptıyakın
29-01-2010, 11:15
sultan kardeş...,,

dediğim gibi gidemezsin.... birkere bulaştın bu işe :)

adımı kirletmemiştim ki!!! Daha neyi konuşursunuz behey ateistler!!!

SULTAN; biz moderatörleri sık sık uğraştırsanda kal bence, sendeki cevher kolay kolay ortaya çıkmaz ve herkezde bulunmaz, yukardaki küçük yorumun bile bu kasvetli yağmurlu sabahıma neşe kattı, uzun yorumların için ne desem az bence...