Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih Lisesi Kimlerin?
Katil zanlısı O.A. nın Fatih Lisesinde öğrenci olduğu yazılıyor. Bu lisenin benim bildiğim başka bir şehirde olanı Nurcuların idi. Sizlerin bulunduğunuz şehirde Fatih Lisesi var mı, nasıl biliyorsunuz bu liseyi? Görüşlerinizi bekliyorum.
evet var.ve cem bey sizlerde bilirsiniz.bu adamlar her gün silahlı eğitimlerle gençlere katilliğin ve nişancılığın ip uçlarını öğretiyorlar...ve yine bu adamlar türkçe yerine arapça eğitimi veriyorlar.ve yine bu tehlikeli adamlar, laik ülkemizde islamı anlatıyorlar...bence en büyük tehlike bu ve bunun gibiler...laik devletimiz bunları ortadan kaldırmalıdır!!!
şimdi bu papazı öldüren de 16 yaşındaki tetikçi sanırım iyi eğitilmiş adı geçen lisede.çünkü altyapısı sağlamdır eminim :)..
aspartam
08-02-2006, 16:45
yani Cem,oha yani.Sırf İslam a birşey çıkarabilmek için,laik bir devlet okulu ile bir cemaat okulu arasında bir bağdaşım kurdunya,daha sana ne diyim ben ya?
Fatih Liseleri hakkında bir bilgim yok ama, Hürriyet'te bugün yayınlanan iki haber Cem'in şüphelerinde haklı olduğunu gösteriyor.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3903377.asp?gid=0
Faruk Bildirici haberinin sonunda şöyle yazmış
O.A’nın birinci sınıfa kayıtlı olduğu fakat pek devam etmediği Trabzon’daki Fatih Lisesi’nde konuştuğum öğrencileri duyunca üzüldüm. Bir erkek öğrenci bu kadar çok gazeteci, televizyoncu görmekten şaşkındı, önce "Böyle ilgi göreceğimi bilsem ben öldürürdüm papazı" dedi. Maalesef gencecik çocuklar böyle düşünüyorlar burada.[/I]
Diğer haber ise Haydar Baş adında Türk-İslam sentezcisi bir adamla ilgili. Bu çocukların böyle serserilerden etkilendiği söyleniyor. Tabii başka ilişkileri saklamaya yaramıyorsa.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3903375.asp?gid=0
Site yöneticilerine teşekkür ediyorum bu ve rahibin katledilmesi ile ilgili konuyu ana sayfaya taşıdıkları için...
Ama islamcılar tabi ki yine devrede..."Aman islama zarar gelmesin" düşüncesiyle konuyu saptırmaya çalışanlar tabi ki olacaktır...çocuk cinayeti bir islamcının veya bu düşüncenin beynini yıkaması nedeniyle işlemiş olabilir..
Bu cinayet ŞU ANA KADAR kesinlikle islami terör ile ilgili olaylardan biri olarak gözüküyor...Bakalım daha konuyla ilgili neler ortaya çıkacak bekleyip göreceğiz...