Orijinalini görmek için tıklayınız : İslam gerçeklerinin kanıtı (.avi)
İslamın ve kuranın gerçek yüzünü izlemek isteyenler. Vahşi cinayetler canlı canlı izleyebilirsiniz
Download adres: --XXXXX--
---Cevatın uyarısı üzerine adresi siliyorum; Virüs falan kimseye bulaşmasına vesile olmayalım---MuTeZiLe--
DİKKAT --VİRÜS UYARISI ALDIM..
deli_cevat
08-02-2006, 22:07
kimse indirmesin arkadaşlar dosyada download trojan var
Bu "merve" nikli arkadaş önce sitemize üye oluyor IP numarasına dikkat edin, bana gelen üye bilgisi:
merve has applied at Turan Dursun Sitesi from 85.98.223.82
Sonra da abuse-script denilen bir yöntemle sitemizi hacklamaya çalışmış bakalım güvenlik sistemimiz raporda ne yazmış, hepsi aşağıda (IP numarasına dikkat edin):
Date & Time: 2006-02-08 11:39:46 CST GMT -0600 Blocked IP: 85.98.223.82 User ID: Misafir (1)
Reason: Abuse-Script
--------------------
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Query String: turandursun.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=\"OR\"
Get String: turandursun.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=\"OR\"
Post String: turandursun.com/modules.php Forwarded For: none Client IP: none Remote Address: 85.98.223.82 Remote Port: 50628 Request Method: GET
Merve gibi lamerleri utandırıp ana sayfamızda sağ alt tarafta listeliyoruz sayılarını. Nasıl mı utandırıyoruz? Hacklamaya çalıştıklarında güvenlik sistemimiz bu kişileri banlayıp aşağıdaki linke yönlendiriyor:
http://piv.pivpiv.dk
Mutezile
08-02-2006, 23:48
:)
Dinamik IPye sahip olanlar için bu yönlendirme sorun olmayacak mıdır?
Gerçi kurunun yanında yaş da yanar :D
Bu "merve" nikli arkadaş önce sitemize üye oluyor IP numarasına dikkat edin, bana gelen üye bilgisi:
merve has applied at Turan Dursun Sitesi from 85.98.223.82
Sonra da abuse-script denilen bir yöntemle sitemizi hacklamaya çalışmış bakalım güvenlik sistemimiz raporda ne yazmış, hepsi aşağıda (IP numarasına dikkat edin):
Date & Time: 2006-02-08 11:39:46 CST GMT -0600 Blocked IP: 85.98.223.82 User ID: Misafir (1)
Reason: Abuse-Script
--------------------
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Query String: turandursun.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=\"OR\"
Get String: turandursun.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=\"OR\"
Post String: turandursun.com/modules.php Forwarded For: none Client IP: none Remote Address: 85.98.223.82 Remote Port: 50628 Request Method: GET
Merve gibi lamerleri utandırıp ana sayfamızda sağ alt tarafta listeliyoruz sayılarını. Nasıl mı utandırıyoruz? Hacklamaya çalıştıklarında güvenlik sistemimiz bu kişileri banlayıp aşağıdaki linke yönlendiriyor:
http://piv.pivpiv.dk
Bana da idiot dedi bu yaw, ben naaptım ki?:yell:
Deistic Thought
01-12-2009, 23:27
hahaha böyle lamerler kaldı mı hala ? :D