Orijinalini görmek için tıklayınız : BU SİTEDEN GİDİYORUM
Evet arkadaşlar iyi kötü burada sizler ile hasbi hal ettik tartıştık bazende küfürleştik.Forumda ki son yazılarımda hakaret olarak algıladı pantiedar ve benimle chat odasında hiç görüşmediğini iddia etti ki ben hacca gitmeden evvel ALLAH'a yemin ederim kendisi ile chat odasında konuştum hatta kendisine kitap vs. bile tavsiye ettim ya hatırlamıyor yada münkir.mamuli denen zat'a da bir cevabım var ben hamdolsun hiçte kıt akıllı anlayış fakiri değilim ve burada hiç bir yazımda tekrar tekrar söylüyorum copy ile vs. yazışmadım beni bilen bilir zaten yazılarım hep kısadır madem anlayabiliyordunda niçin sadeleştirme istedin ben kendim kavrayamadığım bir meseleyi izaha niçin kalkışayım ben senmiyim.sizlerin bir çoğunuzun küfrünün inadi olduğuna kanaat getirdim ve sizi size terk ediyorum şunu unutmayın kendi palavralarınız ile ancak kendinizi oyalar ve kandırısınız.şu karikatür olaylarıda bize gösteriyorki genelde dünyada ve özelde türkiyede ki müslümanlar gerektiğinde nasıl tek yürek olabiliyor siz inansanızda inanmasanızda ALLAH var ve sizlerin defterini dürecek.size gelin iman edin demiyorum emri bil marufa da ihtiyacınız çoğunuzun yok maşaallah çok müslümanım diye piyasada gezenden alimsiniz.sizi ALLAH ' a ısmarlıyorum nasıl mukadder ise o şekilde ıslahınızı taleb ediyorum ...
Ebabily;
Yanılıyorsun..
Tamam , kasıtlı olarak söylediğini düşünmüyorum..
"Hacca gitmiş adamsın,iftira ediyorsun" demiştim ,
Onu da geri alıyorum..
Ama , isimleri karıştırıyor olabilirsin..
Ben hayatımda hiç chat yapmadım ya , sen ne diyorsun..
Aldostu arkadaş ,Kaya arkadaş davet ettikleri halde ;
alışkanlığım yok ve hoşlanmadığım için girmedim..
Bu kadar yalan ne diye söyliyeyim..
Tersine katılmış olsam ;
" Kim chat'de acz kalmış , asıl sen aciz düştün" demek zor mu?
Kayıtlar vardır mod.'larda herhalde , açıklasınlar..
Ama sen ona da inanmazsın..
Yanıldın kardeşim..
Buradan kaçarsın ama ,
Özür dilemezsen , mizan'da iki elim iki yakanda..
Haberin olsun!!
ebabil kendine iyi bak umarım tekrar gelirsin kendini fazla özletme arada bir uğra.
Ebabiyl,
Yazının çok az bir kısmını anladım, ve hatta yorumladığım kısmı bile zorlukla anladım doğru anladıysam tabi :) Sadeleştirseydin daha sağlıklı iletişimimiz olurdu elbette...
Senden samimi bir istekte bulundum "avama yazmıyorum" diye bir kabalıkla cevap verdin. Bu kabalığına aynen cevap verdim....
Aslında herkes düşünce fakiridir bir yerde. Keşfedilecek o kadar çok şey var ki ve düşünemediğimiz nice düşünceler vardır....
Kimseyi kırmak istemem, kimse tarafından kırılmak da istemem elbette gerektiğinde gereken yanıtı vermeye çalışırım tabi.
Ama yine kırdıysam, üzgünüm.
Tekrar bekleriz..
Olayları kişiselliştirmemek dileğiyle.
Ne güzel dini tebliğ edecektin bana ama bizim kalbimiz mühürlü olduğundan sende bizle oturup kafir olmamak için gidiyorsun demi??
Biz sağırız,biz körüz....
Bu dünyadan başka bir dünya yok, arama;
Senden benden başka düşünen yok, arama!
Vaz geç ötelerden, yorma kendini:
O var sandığın şey yok mu, o yok arama!
Hayyam ne adammışsın bee.Şimdinin müslümanları müslüman bilim adamı diye seni ortaya atıyor neren müslümansa....