PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005

ngcoskun
30-12-2004, 16:44
HAYALİNİZDEKİ HERŞEY İÇİN
Güneşli günler, yaratıcı fikirler, verimli çalışmalar, hoşgörülü yaklaşımlar, iyimser bakışlar, cesur girişimler, yeni motivasyonlar, anlamlı toplantılar, benzersiz hediyeler, parlak projeler, büyük aşklar, lezzetli yemekler, heyecanlı karşılaşmalar, güzel filmler, konserler, sergiler, önemli başarılar, uslu çocuklar, kibar sürücüler, samimi dostlar, iyi uykular, tatlı rüyalar, sıkı egzersizler, sıcacık sohbetler, yararlı bilgiler, heyecanlı geceler, doğal güzellikler, neşeli sabahlar, eğlenceli geziler, bol şans ve gerçekleşen hayallerle dolu bir geçirmenizi dilerim.

ReS
30-12-2004, 17:01
tesekurler

.................................................. ...............................
Allah im yeni yila girdigimiz su gunlerde,Filistin de,Afganistan da,Irak ta,Dogu Turkistan da,Cecenistan da aklimiza gelen veya gelmeyen,musluman olan veya olmayan toplumlarin uzerindeki savasi,kavgayi,kani ve butun kotu fikirleri temizle ya rabbi,insanlar uzerine huzur ,baris,adalet ,sevgi tohumlari savur.tum yeryuzunu hak kitap Kuranin adaleti ile donat.insanlardan acik olanina ortu,ac olanina as nasip eyle.kimseyi senden baskasina muhtac birakma.islama dusman olanlarin firsati kes.onlarin kalbine de senin sevgin ve varligindan bir his birak.herkesi senin yolundan eyle.tum insanlara birligi beraberligi kardesligi nasip eyle.Yalniz senden magfiret diler ve yalniz senden umariz.dualarimizi kabul eyle yarabbul alemin!Amin

hberent
06-01-2005, 15:40
aynı temennileri bende yeni yılda siz arkadaşlarımız için diliyorum..ngcoskun bu yeni yıl mesajın için kendi adıma sana teşekkür ederim..

ngcoskun
07-01-2005, 09:51
sevgili hberent asıl ben sana yazdığım bu yazıya iki satır bir şeyler yazdığın için teşekkür ederim.insanlar o kadar dalmış ki allah islam ateizm diye yeni yıla girdiğimizi bile unutmuşlar.
çok önemli değil belki ama adettendir yani. :wink:

hberent
07-01-2005, 14:37
sevgili ngcoskun inan sana duyduğum saygıyı iki satırla değil sayfalar dolusu yazarım ama bilirsin bazen birini anlatmaya kelimelir yetersiz kalır işte zamanında susmak övgülerin güzelliklerin en isabetlisidir...işte o zaman şimdidir..
sana ve dostlarımıza saygılarımla..

ngcoskun
07-01-2005, 15:02
sevgili hberent beni şımartıyorsun :)
şaka bir yana teşekkür ederim arkadaşım.Senden bu sözleri okumuş olmak benim için gurur vericidir.SAYGILAR