Orijinalini görmek için tıklayınız : TURAN DURSUNUN ASIL KATİLİ
oxygen49
29-05-2006, 20:32
Toplum herkesi yanlız bıraktı...
Ama gün gelecek toplumda ırakta olduğu gibi ellerinde M-16 silahlarıyla bekleyen askerle etrafı çevrilmiş şekilde yönetilecek...
o günler yakındır ...
Vurulduk ey halkım unutma bizi unutma....
Yazdiklarina tamamiyle katiliyorum sevgili Psikokemoterapi,
Toplumumuzun bu hale gelmesinin sebebini aciklayabilir misin? Bana dokunmayan bin yasasin mantigi nasil yerlesmistir toplumuza.Asil sebebi cehalet olabilir mi? Rusvet, sahsi menfaati her seyden ustun tutanlar midir problem?Yoksa asirlarca devam eden aliskanliklara ,alismis olmamizdan mi kaynaklaniyor.
cehhenem
30-05-2006, 01:17
abi sana saygılıyım öncelikle şu turan dursunu ne doğruluğu vardır ben anlayamadım kime göre doğrudur eğer insanlıgasa o zaman biz muslumanları içinden cıkar lutfen biz allaha inkar edenlerin yolunda uğrunda değiliz biz onlardan uzağız sende bilirsin o ayeti abi.
biz müslümanlar allaha karşı gelenlerin safında bulunmadık vede asla bulunmucaz onun yolundada olmuyacağız.
gelelim abi şu kelimene.........Turan Dursun hayata BAKIŞI ve hayata DURUŞU mükemmel olan bir insandı ve bunu Bakara 94. De ki: "Allah katindaki âhiret yurdu diger insanlarin degil de yalniz ve yalniz sizin ise, eger dogru sözlü iseniz, hadi isteyin ölümü!" ayetindeki doğru sözünden dönmeyerek ve sonucunda hayatını vererek göstermiştir.
ayetle turan dursunu sözünden dönmeyerek ölmedi öldürüldü buda oluyorki kendi isteğinin dışında öldü kendini öldürmedi ..sakın abi şunu deme hayat cizgisiyle ölümü cagırdı veistedi.
ben *ozaman büssürü örnek verebilirim ve ve örneğin sonu tukenmez.
gelelim turan dursuna onu dünyaya allah getirdi ama allah sız gitti.
abi bide onun hakkında hayranlık duydugunu yazmısın.
bana turan dursunun nunda kaç kıtabını okudugumu sorma vizyonu bellı ınsanın ben ne kıtabını okurum nede alırım ....
saygılarımla
merhaba
turan dursdunu öldürenler insan haklarından haberi olmayan ,saygısız,demokrasiden haberi olmayan , CAHİL ,seviyesiz ,"piskopat katillerdir" bu metin hakaret amacıyla yazılmamıştır..ağır sözler içerdiği doğrudur ama bunu yapanlar ya dinden imandan haberleri olmayanlar yada kuranın "öldür emrini uygulayan *katillerdir"..zaten din denen şey insanları birşeylerle avutarak kendi amacını uygulatan bir şeydir..evet amaç ..bu muhammedin siyasi güç ve kariyer elde etme çabalarıyla arap olmayan başka inanç sistemine üye insanları öldürmek yok etmek yıpratmak * mücadelesidir..yozlaşmış insan toplumu başka fikirleri hemde kaynağınıda sundu diye masum ..açık fikirli bir insanı katletti neyazıkki *..kim suçlu sizce bu acımasız gibi görünen pasajı yazan mı yoksa birilerini kaynaklarla aydınlatan birini öldürenlermi ? işte sizede hak vermek lazım dimi *!! nede oılsa islam böyle birşeyi emrediyor...
tabirlerim için özür dilerim ...gerçekleri bukadar açık sölememeliydim