Orijinalini görmek için tıklayınız : TURAN DURSUNUN KABRİ.
turan dursunun kabri nerde?
sormamın sebebi onun bir müslüman mezarlığında olup olmadığını merak etmemdendir.
bilen varsa ne çeşit bir mezarlıkta olduğunu söylesin yeter bu müslümanların ne yapacağı belli olmaz bunlar gider adamın mezarını bile açar.
İstanbul''da ama neresinde bilmiyorum. Türkiyede ateist veya dinsizlere özel mezar bulunmadığı için muhtemelen müslüman mezarlığına gömülmüştür. Önümüzde çözülmesi gereken sorunlardan biride bence budur. Ateist ve dinsizlerin dernekleşmesinden sonra ele almaları gereken bir konu.
ngcoskun
01-02-2005, 13:47
Turan Dursun''un mezarı istanbulda değil Ankaradadır.
ve bir müslüman mezarlığıdır.yerini söylemek istemiyorum.merak edenlere özel mesajla cevap verebilirim isterlerse.
ngcoskun
01-02-2005, 13:47
Turan Dursun''un mezarı istanbulda değil Ankaradadır.
ve bir müslüman mezarlığıdır.yerini söylemek istemiyorum.merak edenlere özel mesajla cevap verebilirim isterlerse.
ama cenaze arabası ile değil ambulansla taşınmıştır.
Sevgili ngcoskun , aytac bu zavallilara cevap bile vermeyge degmez.
Onlarin saygidederleri Turkleri KERKUK`ten KAFKASLAR`a sloganiyla savunatrilyonn gercek USApatentli subay eskisi oldugunde mal varligi ortaya cikti TRILYON `larla ifade edildi.6000 kisinin kanina girip gitti.
Oteki tarafin bsi olan HOCA devletin politik namusuna emanet ettigi TRILYON`lari tokatladi iSLAM DiNARIbasamadan basildi.
TURAN DURSUN`lar ne yaptilar???????? Trilyonlari varmi.Bu salaklari tokatlamadilarki,tokatlasaidiler bu salaklar onada anit mezar yapip tapinirlardi simdide kufredeceklerdir bundan daha normal ne olabilir.Sizlere sevgilerimi yolluyorum,yola devam.