PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TOPİC KİRLİLİĞİ/KALABALIKLIĞI ÜZERİNE

Mutezile
22-02-2006, 08:45
Son günlerde her ıvır zıvır için -hem de tekrar tekrar- açılan topic kirliliğinden - artık hiç bir başlık kolay kolay hakettiği ilgiyi görememekte-
dir. Başlıkların altında 1-2 yanıt durmakta, konular konuşulamamaktadır.

Lütfen aklınıza gelen her cümle için bir topic açıp çevre kirliliği - topic kalabalıklığı yaratmayın.

Zaten bu şekilde açtığınız konularla kimsede kolay kolay ilgilenmiyor.

Çok topic açan, çok tebliğ yapan Adn veya Naima cennetine alınmayacağına göre (bu kadarcık latifeden alınmıyoruz umarım).....

..Lütfen SİTE ARŞİVİNİ taramayı alışkanlık haline getirelim. 40-50 ileti ile konuşulan mevzulara fikirlerimizi eklersek; siteye yeni üye olan ama o topicten haberdar olmayan bir çok dost da önünde hazır konuşulmuş, tartışılmış konu başlığı bulacaktır; sormaya hazorlandığı soruları orada bulacaktır..

Topic kalabalıklığı bu hızda sürerse moderatörler de müdahale etmeye
devam edecektir haliyle..

Son kez yinelemek üzere noktalayım:

Bazı arkadaşlar siteye ilk adım attıkları günü s i t e n i n d e M i l a d ı sanıyorlar. Arkadaşlar sizin aklınızdan geçen konular çok büyük olasılıkla aylar yıllar önce bu sitede konuşuldu, tartışıldı.

O topicleri bulup onun altına fikrinizi eklerseniz koskoca bir Fikri de güncellemiş olursunuz.

Hayyam'dan güzel bir dörtlükle perdeyi kapayalım

Için temiz olmadiktan sonra
Haci hoca olmussun kaç para
Hirka tespih post seccade güzel
Ama Tanri kanarmi bunlara..

Ömer Hayyam

dirilis
22-02-2006, 09:52
Hayyam şiirinde bence hiç bir anormallik yokdostum :)
ama aşağıdaki şiir de senin için problemler olabilir :

Her şey, her şey şu tek müjdede;
Yoktur ölüm, Allah diyene
Canım kurban, başı secdede,
İki büklüm, Allah diyene

Akıl, kırık kanadı hiçin;
Derdi gücü 'nasıl' ve 'niçin'...
Bağlı, perçin üstüne perçin,
Benim gönlüm Allah diyene... ( necip fazıl şiiri)
saygılar...

sodomo
22-02-2006, 12:23
aslında burasıda turknet, mynet gib forumlara benzemeye başladı zannadersem lise öğrencilerinin işi hem vara yoğa topic açıyorlar hemde topic başlıkları topic açılacak değerde değil.

Bu uyarı yerindedir.

sodomo--
27-08-2006, 02:50
Konunun önemi ve güncelliğine binaen

--Güncelliyorum---

27-08-2006, 03:27
Sevgili Sodomo,

Biz yönetim olarak bu topic kirliliğinin üzerinde duruyoruz. Mümkün olduğu kadar engellemeye çalışıyoruz. Ama üyeler olarak bizler de yeterince bu hassasiyeti gösterebiliyor muyuz? Bunu da sorgulamak gerekir. Eğer üyeler olarak gereksiz açılan başlıklara cevap vermezsek bu kirliliği önlemiş olmayacak mıyız? Site hepimizin. Lütfen her şeyi yönetimden beklemeyelim.
Sevgiler...

sodomo--
27-08-2006, 03:31
Sevgili Ezkamo, gördüğün gibi bu konuya el attım ve bundan sonra ne zaman gereksiz topikler açılırsa o zaman ön sayfayı eskilerden değerli ve emek harcanmış çalışmalar ile dolduracağım. Böyle önemli ve emek harcanmış çalışmalar arkalarda durmasın öne çıksın da insanlar biraz örnek alsınlar ve topic nasıl açılırmış görsünler. Saygılar ve sevgiler...

27-08-2006, 03:38
Teşekkürler sevgili Sodomo. Bu duyarlılığı tüm üyelerimizden bekliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.