PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HACININ YERİ

haci
03-01-2005, 22:24
HACI’NIN YERİ aşağıdaki adresde hizmetinize girmiştir...

http://haci-haci.typepad.com/hacinin_yeri/

Burası bir forum değildir.. Hacı’nın aklından ve gönlünden geçenleri, politik eğilimlerini, yaşam felsefesini, bilimsel olan ve olmayan hemen her konudaki görüşlerini şiir, öykü, nesir ve hicivle siz izleyicilere yansıtmaya çalışan bir sitedir. Küfür ve hakaret etmemek koşulu ile yazıları eleştirebilirsiniz. HACI’NIN YERİ her gün eklenecek yazı ve şiirlerle giderek zenginleştirilmeye çalışılacaktır. Bu sitenin, izleyicilere örnek oluşturmak ve onları olumlu olarak etkilemekten başka bir amacı yoktur. Yani temel olarak amaç sizlere hizmet etmektir. Yayınlanmasını istediğiniz şiir ve yazılarınızı sitede ilan edilen Hacı’nın e-mail adresine gönderebilirsiniz. Her yazının yayınlanacağına söz veremem ama, yayınlanmasına çalışacağıma emin olabilirsiniz.

HACI’NIN YERİ’nde aklınıza gelebilecek her konu işlenecektir. Çünkü yaşam potpuridir....

Selam ve sevgiler......

HACI

04-01-2005, 00:16
Haci sitende ki bir cok yaziyi okudum
Güzel ve cekici
ama
inandiginin farkinda degilsin
ve inandigin
ister itiraz et
yüce ALLAH

04-01-2005, 01:05
YAZIK YA, IYICE ACIDIM BU ADAMA YA, COZUTMAK UZERE. sAYFANA BAKTIMDA HACI KOMEDIDEN, ZAVALLILIGIN TEMSILLEINDEN BASKA BISEY GOREMEDIM, INAN ICIM PARCALANDI SENIN ADINA, DEMEK BIR INSAN BU HALLERE DUSEBILIYOR. ALLAHIM INSALRI BU GIBI ZAYIF VEDE ACINACAK HALLERE DUSURMESIN.

INANKI HACI SU AN SAMIMIYETIMLE SOYLUYORUM SANA COK ACIDIM, DEMEK SEN BUSUN HA, NEYSE MADEM SEN SECTIN YAPACAK BISEY YOK, INSALLAH IYILESIRSIN BE HACI, INSALLAH.

SIZINTI

ngcoskun
04-01-2005, 09:49
selam hacı
yoğun iş teleşı nedeniyle sanırım birkaç gün daha yazı yazamayacağım.arada fırsat bulup şöyle bir bakıyorum.
siteni de ziyaret ettim.gördüğüm kadarıyla çok güzel olmuş tebrik ederim ve devamını dilerim.
anlamaktan yoksun arkadaşların tekrar okumasını tavsiye ederim.orda yazılan incelikleri anlayacak kadar zekaları varsa.
görüşmek üzere hoşçakalın.