Orijinalini görmek için tıklayınız : Hodri meydan Davetine neden icabet edemiyorum?
UlulElbab
10-04-2010, 20:11
Sevgili Modaratör veya Adminler,
Sayın Evrensel-insanın Hodri meydan başlığı altında açtığı konuya ilişkin düüşüncelerimi belirtmek istiyorum ancak buna yetkim olmadığına dair mesaj alıyorum.
Sayın E.İ nin yanlış düşüncelere kapılmasını istemem doğrusu..eğer mümkünse kendisine cevap yazmak isterim.
Saygılarımla...
Ululebsar.
Bilgilendirme. Lütfen Önce Burayı Okuyunuz (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=13288)
Şu aşamada Hodri Meydan katılımcısı olabilmek için forumlarımızda 250 mesaj barajına ulaşmış olmanız gerekmekte. Bunun haricinde D.Ö. Grubu üyeleri, moderatörler, DK ve YK üyeleri doğal katılımcı vasfındalardır.
evrensel-insan
10-04-2010, 22:31
Saygideger UlulEbsar;
Uzulme, sunun surasinda 250 mesajina ne kalmis ki! Ya da eski lakabinla yazdiklarini yoneticilerden birlestirmelerini istersen, istenen sayiya daha cabuk ulasirsin. Ben seni bekleyebilirim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
UlulElbab
11-04-2010, 01:43
Saygideger UlulEbsar;
Uzulme, sunun surasinda 250 mesajina ne kalmis ki! Ya da eski lakabinla yazdiklarini yoneticilerden birlestirmelerini istersen, istenen sayiya daha cabuk ulasirsin. Ben seni bekleyebilirim.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Sorun değil Sayın evrensel...Amacım sizi birşeye ikna etmek değildi aksine sizin fikirlerinizden faydalanmaktı.
Klasik bir Teist bakış açısı sunmayacaktım aksine kuranın evrensel olmayan hükümlerini açık yüreklilikle ortaya koymayı düşünüyordum.
Siz buradasınız bizde gerekli rakama ulaşırız elbet...Acelesi yok:)
Ayrıca Sevgili Paslıçivinin beni Teist düzlemde tartışacak birisi gibi görmesine şaşırdım doğrusu,dolaysı ile sizi bu başlığı açmakta eleştirmesine katılmıyorum.
Sevgili Ulpiana da bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sevgi ve Saygılarımla...
evrensel-insan
11-04-2010, 01:49
Saygideger UlulEbsar;
Ayrıca Sevgili Paslıçivinin beni Teist düzlemde tartışacak birisi gibi görmesine şaşırdım doğrusu,dolaysı ile sizi bu başlığı açmakta eleştirmesine katılmıyorum.-UE-
Pasliciviye verdigim yanitta, senin ile ayni fikirde oldugumu izah etmeye calistim. Insaallah, burayi okur da kendi de gorur. Cunku cok ego'dan bahsettiginden olacak; bazan kendisi de egosunun "kurbani oldugunun" farkinda degil. :sad:
Cunku henuz onunla, benlik ve bilince verdigimiz iceriklerde mutabakata varamadik.:)
Saygilarimla;
evrensel-insan