Orijinalini görmek için tıklayınız : MÜSLÜMANLAR OLARAK TÜM ATEİSTLER DEN ÖZÜR DİLİYORUZ !
bayseyyah
28-02-2006, 21:32
gerçek anlamda islami bir hayat süremediğimiz ve size iyi örnek olamadığımızdan dolayı sizin inkarcı olmanızda yani bir anlamda
GAVURLAŞMANIZDA bizimde katkımız olması nedeni ile sizden
özür dileriz
bayseyyah
28-02-2006, 21:43
oguz kardeş ::
bu konuda ciddiyim şuanda sizin gibi gavur kardeşlerin bulunduğu siteleri SIRADAN GEÇİREREK bu öz eleştirimizi yapacağız en azından bizde öz eleştiri yapma becerisi var sizde o bile yok abi burnunuzdan kıl aldırtmıyorsunuz havanızdan geçilmiyor hatta o kadar belirgiinsinizki dışarda bile görsek sizi aha buda gavurlaşmış demekten alamıyoruz kendimizi abi ..
bu nedenle suçluluk duygusu kemiriyor bizi ....
bayseyyah dostum...bu ozru ben ustlenmiyorum arkadasim..kimsenin gavurlasmasinda bir katkimiz oldugunuada inanmiyorum...herkes guzel olani bulabilir....dunyada islamin yasandigi bir yer goremiyorum ben...ve bundan nefret eden insanlarin islami secmemeleriden de kendimi sorumlu tutamiyorum.....bende ayni manzarayi gorerek inandim....bu carpitilmis dinin din olmadigini gormek cok zor degil ki gorunuyorda...her insan kendi defterinin hesabini verir....kimseninkinden bir baskasi sorumlu degildir...ayrica inanmayan insan inanmamakla kotu bir sey yapmiyor ki onun acisindan baktiginda....o tabularini yikmis olarak goruyor kendini....sen kendi acindan baktigin zaman kotu bir manzarayla karsi karsiya kaliyorsun....o yuzden ozur dilemek anlamsizlasiyor bu duruda dostum....bu senin inceligin......ama kendini sorumlu tutup kendine aci verme....inanclarini yasayabiliyorsan ne mutlu sana....sukredelim biz kendimiz icin.....hepsi bu
Bayseyaa kardeşim nedemek istedini anlıyorum ben ama ben özür fln dilemiyorum
Her koyun kendii bacağandan asılır diğer bir müslümanın yaptığını gözönünde bulundurarak bizede çamur atıyolarsa bu inanmayanlar ve onları ölçü alıp dine savaş açıyolarsa ayrıca birde bu yüzden Allah a ve Hz Peygambere inanmıyolarsa
YAZIKLAR OLSUN ONLARA
ÖZÜR FLN DİLEMEM BEN BU BEYNİ KEMİRİLMİŞ İNANMAYANLARDAN
hee kendi adına özrdiliyosan dile onada ben karışmam ama bütün müslümanlar adına özürdileme
Mutezile
01-03-2006, 10:19
Kuranda 'gavurlaşmak' diye bir kavram var mı? Hiç rastlamadım.
Başka kavramlar var: İnanmazlar, İrtidat edenler (Mürted), Münafıklar, Şirk koşanlar, Kafirler, Zındıklar, Ehl-i Kİtap olanlar, Şirk koşanlar (Müşrikler)..
Kuranın terminolojisine katkı yapma çabası mı bu?
İslamda olan Kuran'la konuşmaz mı?
'Gavurlaşmak' ne ola?
Bu 'gavurlaşma' çirkefi için mahkeme-i kübrada hesaba çekilmeyesin o kıt aklınla..
''Ruyetullaha'' senin gibilerinin nail olamayacağı İslam da yaygın inanıştır.
Ama tut ki oldun, seni nelerin beklediğini tasavvur etmek kolay.
Senin yerinde olmayı g e r ç e k t e n istemezdim.
Bu tip fodul aşağılamalardan, çamur atmalardan medet uman ve bu yazıya kalben ve ileti ile katkı yapan, katılan herkes yazdıklarımı lütfen üzerine alınsın..
Sadece 'bayseyyah' için geçerli değil tabii yazdığım.
Sabırlı sizlerin büyümesini, olgunlaşmasını bekliyoruz. Ama ne acı ki bir arpa boyu yol alamayorsunuz.
Bir insanın İslamı s e ç m e m e s i için sizler sebep olabilir misiniz? Bu ne Kibirdir?
Bir dini seçmek için Dine bakılır önce. Aynı Hukuku anlamak için yasaya bakıldığı gibi... Önce Yasa yerine ictihada bakana gülerler..
Asr-ı Saadeti ve sonraki 30-50 yılı; Kuran'ı okuyan birinin İslamda durmaya devam etmesi zaten başlı başına bir paradox iken..
bayseyyah
01-03-2006, 17:50
Mutezile !
GAVUR ifadesi bizim nacizane anadoludan çıkma ve inkarcı olan ateist kominist vs. gibi cehennem kütüklerine taktığımız ifadelerdir yani bunun içeriğini kurandan aramanıza gerek yok türkçe sözlüğe bakın yeter.......
bayseyyah kardesim, Anadolu turkcesinin derinliklerine erismis bir sahis olarak ,senin ve senin gibi,bu dunyadayken KUTUKLESMIS ,beyni muhurlenmis,gozu korelmis,kisilere ne dendigini de biliyormusun?
>>>Hakaret Yok<<<
>>>exclusive<<<
bayseyyah
01-03-2006, 18:31
>>>Hakaret Yok<<<
>>>exclusive<<<
Gericiliğin odaklandığı , kümelendiği taraf daima dinci saflar olmuştur..
Zaman zaman yobazlıklara diğer kesimlerde de rastlansa da , istisna teşkil etmiş , bu tür düşünce ve akımlar genel de dincilikten kaynaklanmıştır..
Dindarları tenzih ederek , dincilerin psikolojisi ve karakter yapısı belli ki değişmedi , değişmeyecek..
Hep suçlayıcı , isnat ve iftira tavırlı , alıngan ve saldırgan , anlayışsız , hoşgörüsüz , sözde herkesten daha müslüman ve şiddete eğilimli bir yapı arz ederler..
Özeleştirilerinde bile bir suçlama vardır , özürlerinde dahi bir gönül kırma..
Bu yazıda bayseyyahın düştüğü durum gibi..
Üstelik de , tüm müslümanlar adına konuşma yetkisini nerden alıyor ve bu saygısızlığa cüret edebiliyor ? Doğrusu , şaşılacak bir zihniyet yapısı..
Oysa ki , gavur kelimesi halkımızın daha ziyade batılı milletlere , ecnebilere kullandığı bir terimdir , kelimenin kökeninden çok , yüklendiği anlam önem taşır..Gericiler "Gavur İcadı" derken ateist icadı karşılığında değil batılı ülke , "Türk ve müslüman olmayan" anlamında kullanmışlardır.
Yani sadece "müslüman olmayan" anlamı da yoktur..Musevi'yi de , isevi'yi de kapsar..Ve Türk'e espri dışında , ya da küfür dışında kullanılmaz..
Dolayısıyla , buradaki kullanımında maksat , dini tanımlamanın dışında , vatansever olmayan gibi manaya yönelik ve küfür niyetlidir..
Vatanseverliğin ölçütü ise kesinlikle dini inançlar değildir..
Bu ülke bu deneyimi yaşamıştır..Vatanın kurtuluş mücadelesinde , gavura destek olan , gavurdan yana olan nice dinciler görmüştür..Bunlar , dindar kesim içinde küçük bir azınlık olsa da , Kuvayi Milliye'ye başından itibaren karşı olmuş , milli kuvvetler gavura karşı savaşırken , bir de içerdeki dinci gavurlara karşı savaşmak zorunda kalmışlardır..
Bu dinci gavurların veletleri , Kurtuluş savaşından sonra da devrimlerin önünde engel teşkil etmiş , Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığını fırsat buldukça , isyan ederek ya da nurcu toplantılarla çoğalmaya ve örgütlenmeye çalışarak sürdürmüşlerdir..Bu gerici nurcu gavurların , ulusalcı yapılarının olmadığı , Türklüğü reddettikleri , sanki öyle bir millet varmış gibi , " İbrahim aleyhisselam'ın milletindenim" diyerek Türk olmadıklarını beyan ettikleri bilinmektedir..
Bugün de bölücü terör örgütü ile olan kardeşlikleri ve işbirliği İbda-C beyanları ile ortadadır..
Dışarıdaki düşmandan çok , yüzünü belli etmeyen içerideki düşman daha tehlikelidir..
Allah , içerideki bu gavurlardan vatanımızı , milletimizi korusun..
Oldu mu şimdi bayseyyah!!
O yazıya bu yazı , uydu mu?
Sen ateistleri suçlarken , döndü söz dincilere..
Bunu yapmayalım! Yanlış yapıyorsun..
Bu siteye istekle bağlanıyorsun ne ala , tadını çıkarmaya bak , nefretle bağlanıyorsan , niye kendini ve başkalarını da üzüyorsun kardeşim , takıl başka tarafa..
Bak , ben işlerimin yoğunluğu nedeniyle artık siteye uğrayamıyacağım ya da fırsat bulursam arasıra uğrayacağım ve bundan üzüntü duyuyorum..
1-2 gün kapalı kaldı da bir boşluk hissettim..Çünkü en tad aldığım konu dini araştırmalar ve tartışmalardır , ama kırmadan..
Bu vesileyle tüm arkadaşlara geçici olarak veda ediyor , gönül kırdıklarımdan özür diliyor (bayseyyah da dahil) , tekrar görüşmek dileğiyle allahaısmarladık diyorum..
mutezile arkadasim demissin ki
Bu tip fodul aşağılamalardan, çamur atmalardan medet uman ve bu yazıya kalben ve ileti ile katkı yapan, katılan herkes yazdıklarımı lütfen üzerine alınsın..
bay seyyahin ozrunu uzerime almadigim gibi senin yazdiklarinida uzerime almiyorum......camur atma olaylarina gelince........bu konuda sizlere asla yetisemiyecegimizi daha oncede belitmistim.....
tabikide isalami secmemenize bizler sebep olamayiz seninde dedigin gibi....bu kibir olurdu yoksa ama ben asil kibir dolu cumleyi yaziyimmi size....
Asr-ı Saadeti ve sonraki 30-50 yılı; Kuran'ı okuyan birinin İslamda durmaya devam etmesi zaten başlı başına bir paradox iken..
entelluktel bir uslupla guzel turkce kullanarak yazilmis yazilarin icindeki kalp kirici laf gecirmece oyunlari sizleri daha saygideger kilmiyor ne yazikki.....
>>>Hakaret Yok<<<
>>>exclusive<<<
Hadis No : 4133
_RAVI: Cündeb
_TANIM: Resulullah (sav) buyurdular ki: "Bir adam: "Vallahi Allah falancayı mağfiret etmiyecek!" diye kesip attı. Allah Teala Hazretleri de: "Falancaya mağfiret etmiyeceğim hususunda yemin eden de kim? Ben ona mağfiret ettim, senin amelini de iptal ettim!" buyurdu."
_KAYNAK: Müslim, Birr 137, (2621)
su an inanci olmayan insanlari assaglayanlarin yukardaki hadisi dikkatlice okumalarini onemle rica ederim
kalkandelen
10-03-2006, 16:22
Ateistlerden ozur dilemek fikri nereden geldi..Ne yapayim bugun degisik bir yaklasimda bulunayimmi dedin?
Insanliktan ozur dileyebilirsin..soyleki
Ben bes yasinda cocukla evlenmis pedofil muhammedin yazdigi sacmaliklari din zannettim ve tum insanliktan ozur dilerim gibi..
yada kadinlara saygisi olmayan onlari oyuncak gibi kullanan sex manyagi pedofil muhammed diyede baslayabilirsin ozurune..tabii istersen,,
aspartam
10-03-2006, 16:38
Adam 3-5 yazı yazmış bütün yazıları küfür,hakaret,alaydan ibaret.Forum yöneticileri uyuyor mu?Daha ne kadar böyle hastalıklı kişiliklere forumda yer vererek,formun kalitesinin düşmesine yer vereceksiniz?Adam resmen ve alenen benim Peygamberime sex manyağı diyor ya.Şimdi ben bu şerefsize (ana-babasının suçu yok,tek suçları böyle çocuk peydahlamaları)o... ço. desem haklımıyım haksızmıyım?