PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site yarışması

Human
01-03-2006, 04:35
Şöle bakıldıgında sıtede dengesızlık cok hakım atolar bırseyler yazmaya calsıyo falan olmuyo vs kendıleınce oldugunu sanıyolar ıstdıklerını ıgnorluyolar bılmem ne

ımanlılar onde gıbı ama atolar buna bır turlu ınanamıyolar bence
bır tarafsız ama saglam secılse ve 10 maddeyle tartısam baslatılsa 10 madde ıcınde 5 4 olan yenılse ve bu sıtede artık atolar hakım olsa veya ımanlılar ve bı daha konusulmasa konular cok cıddı en ıyı adamlr toplansa ve uzun uzun tartıtıslsa konular 5 tane atolar 5 tane ımanlılar en sert ve en gozalıcı konular olsa orumlar yapılsa ve bunun gecerlılıgını sauncak bır hakem olsa ıgnore olundugunda zaten kazanıldıgı belı oluyo konuların

exclusızve tarafından oldugu meymenetsızlık gıbı NE DERSINIZ?

Mutezile
01-03-2006, 05:03
Saat sabaha karşı 04.15..

Uykum kaçtı, 30-35 sayfa kitap oku, yok. Geri gelmiyecek belli oldu.

Siteyi açtım bakarken bu düzeyli, türkçeyi güzel kullanan arkadaşın yazısına denk geldim.

Tam bu Hilkat Garibesi Yazı yolunu kaybetmiş, bu siteye ait değil diye düşünürken gözüm sol sütuna denk geldi ki ne göreyim:

Chat odasında 1 kişi var;

Sitede online 21 kişi!! bunlardan da 12si üye!!

Bu site suya atsan batmaz artık.

Human
01-03-2006, 05:39
dengesızlıge dengesızlıkle cevap verılebılırse verelım saat 4 52 uykum hıc olmadı kıtap okumakla uyku olmaz kıtapları uykuluyken okumaksa bılgıden yoksunların sonudur bılgıyle uykuyu karısıstırıcasına yazılar yazılır mutezıle denılen sahısla

MUTEZİLE BU TEZ İLE YOL YURUNMEZ...

master
01-03-2006, 05:41
zaten inanmayanların inançsızların ordan burdan bulup uydurma hadislerden aldıklarını yazıp inananların üzerine atması müslümanlara teröristsiniz siz diyen inançsızların Kuran ı düzgün okumayıp kafalarına göre anladıkları algıladıkları ayetleri müslümanlara karşı kozz olarak kullanan imansızların inananlardan imanlılardan öğreneceği okadar çok şey varki daha

exclusive
01-03-2006, 07:24
Human linki senin için veriyorum. Umarım faydası dokunur...

http://tdk.org.tr/yazim/kurallar.htm