Orijinalini görmek için tıklayınız : RAEL
13 Aralık 1973''de Fransanın sönmüş yanardağların bulunduğu sakin bir yerde, yarış araba dergi gazetecesi Claude Rael ile uzaylılar temasa geçtiler. Bu buluşma tesadüf değildi. Ve hakikatte altı gün devamlı olarak buluşacaklardı.
Bu buluşmadan daha şaşırtıcı olan, üstün uygarlıklı adamın Rael''e naklettiği Mesajdı.
Farklı bir konu,
yorumlarınızı bekliyorum.. www.rael.org
ngcoskun
05-01-2005, 13:54
bunlar tamamen ticari amaçla yapılmış kandırmacalardan başka birşey değildir.konuyla ilgili bir sürü kitaplar basıp satmak ve belki başka bir sürü gelir kaynağı yaratmak için yapılmıştır.
sitede hafifçe bahsi geçen buğday tarlası halkalarının uzaylılar tarafından değil iki muzip ingiliz tarafından yapıldığı kendi itirafları sonucunda kanıtlanmıştır.fakat uzaylıların yaptığı yönündeki haberleri gölgede bırakamayacak kadar az yayınlanmıştır gerçekler.
allah arayışları tamamen çıkar mucadelesi ile devam etmektedir.hemde daha modernize edilmiş şekilde.
Zaten fazla kanıtları yok hatta hiç yok.Yakından incelendiğinde adamın ne yaptığı ve ne yapmak istediği ortaya çıkıyor (para,para,para). evet ama gerçektende fantastik bir hikaye. Rael bu hikayeyi uydurabilmek için kafayı iyi çalıştırmış anlaşılan. :D yok bizi üstün bir ırk yarattı onlarıda üstün bir ırk yarattı ve bu böylece sonsuza kadar gidiyor :shock: neyse fazlada söz söylemeye değmez aslında...
yorumlarınız için teşekkürler...
Arada islam-ateizm konularının dışına çıkmak iyi oluyor hiçdeğilse ortak yönlerimizi görebiliyoruz :)
ngcoskun
05-01-2005, 14:47
iyi o zaman bunu için cafede yeni güncel konular açabilir ve ya konulara ortak olabilirsin.fikir ayrıcalığımız islam ve allahla ilgilidir.bunun dışında konularda hemfikir olabilecek çok şey vardır.tabi bazı insanlar lafı alıp yine islama ya da ateizme getirse de..herkes bir değil tabi
firatb84
05-01-2005, 14:56
tabi bazı insanlar lafı alıp yine islama ya da ateizme getirse de..herkes bir değil tabi
Ama kendileri ateist olduklarını söylüyor: :lol: :lol:
"The Raelian Revolution, the world''s largest ATHEIST, non-profit UFO related organisation "
http://www.rael.org/english/index.html
Ayrıca bu gruba üye olanlar toplantılarında "cinsel ilişki partileri" de yapıyorlar imiş...
Saygılarımla...
ngcoskun
05-01-2005, 15:05
sanırım anlatmak istediğin şey için yanlış yerden alıntı yapmışsın.o cümlemde bazı arkadaşların tanrı islam ateizm dışında birşey yazarken bile konuyu oraya getirmelerinden bahsetmiştim ben.örnekleri cafe formunda var.
eğer bu uzaylı saçmalıklarını yapan adamların ateist olduklarını söylediklerinden bahsediyorsan onlar yaptıkları şeyin yalanına tabiki birşeyler katacaklardır.bunlar olsa olsa deist olur ama o bile değiller.onların inanç dedikleri şeylere kendileri bile inanmıyor kurbanları sayesinde para kazanıyorlar hepsi bu.ne islamın ne ateizm ne deizm ne de başka birşeyin ilgi alanına girmez onların yaptığı.yanlış anlaşılmasın yazdıklarım.
firatb84
05-01-2005, 15:23
Ngcoskun;
Söylediklerinde doğruluk payı var yalnız...
"God does not exist, we were the ones who made all life on earth....."
http://www.rael.org/english/index.html
İşte bu düşünce ateist olmak için fazlasıyla yeterli değil mi? Bence yeterli...
Sizin onlardan tek farkınız;
Siz bazı şeyleri evrim teorisiyle açıklamaya çalışıyorsunuz(dolaylı olarak Tanrı=Evrim teorisi/Darwin ve bazı felsefeciler,doğa kanunları fizik yasaları vs)
Onlar ise bazı şeyleri hem sizinkilerle+ bir de Uzaylılarla ufolarla açıklamaya çalışıyorlar.. tek farkın bu olduğunu düşünüyorum...
Yani bu gruba geleceğin ateizmi,neo-ateizm diyenler bile var ki bence doğru bir tanım....
Onlar da insanın bir hayvan oluduğunu bu nedenle hiçbir duygusunu engellememesi gerektiğini istediği kişilerle cinsel ilişkiye girmesini istediği kötülüğü yapması gerektiğini kesinlikle kendisini kısıtlamaması gerektiğini ve UZAYLILARIN DA BUNU İSTEDİĞİNİ söylüyorlar...
İşte size neo-ateizm...
Saygılarımla;
ngcoskun
05-01-2005, 15:33
sevgili ozanf
tek farkınız derken bu farkın boyunu dikkate almak gerekiyor.evrim teorisi kanıtlanmış gerçekliklerle doluyken uzaylılar denen varlıkların tamamen yalandan ibaret olduğunu unutmayalım.şu an için kanıtı somut bir uzaylı vakası yoktur.kanıt diye öne sürülen saçmalıklar sadece saçmalık olarak kalmıştır.
dolaylı olarak Tanrı=Evrim teorisi/Darwin ve bazı felsefeciler,doğa kanunları fizik yasaları vs)
derken ateistlerin evrim teorisini tanrı olarak gördüğünü öne sürersin ki bu da çok yanlış bir tesbit olur.
firatb84
05-01-2005, 18:57
gerekiyor.evrim teorisi kanıtlanmış gerçekliklerle doluyken
Evrim teorisi ne zaman "kanıtlanmış" ve hangi kanıtlanmış gerçekliklerle doludur?!? Bana lütfen,rica etsem kaynak gösterir misiniz?!? (ingilizce ve türkçe evrim sitelerini biliyorum ama açık açık kanıtları gösteren siteleri istiyorum)
(İnsan kafatasına orangutan çenesi monte edip evrim kanıtlandı diye british müzesine koyanlar hariç tabi)
Saygılarımla;
BİR KAÇ GÜN ÖNCE AKŞAM STAR TV DE OBJEKTİFTE İZLEDİM RESMEN DOLANDIRICILIK VE PARA TUZAĞI ZATEN TÜRKİYE TEMSİLCİSİDE GİZLİ KAMERALAR ÖNÜNDE HERŞEYİ İTİRAF ETTİ.
EVET ONLARDA ATEİST AMA EVRİMİ KABUL ETMİYORLAR ONLARA GÖRE BİZİ UZAYLILAR YARATMIŞ VE İSA,MUSA,MUHAMMED,BUDA HEP ONLARIN ELÇİSİYMİŞ.BUNUN İÇİN 3 SEMAVİ DİNİN TANRIYI GÖKTE TANIMLAMALARINI DELİL GÖSTERİYORLAR.
AYRICA DİKKATİMİ ÇEKEN BİRŞEY VAR BU ŞEY AKLIMA GELDİĞİNDE AZ KALSIN ONLARA İNANIR GİBİ OLUYORDUM BİLİYORSUNUZ KURANDA TANRI KENDİNDEN BAHSEDİRKEN ÇOĞUL BİR ŞEKİLDE BİZ İFADESİNİ KULLANIYOR.ONLARA İNANIR GİBİ OLUYORDUM DEDİM RAEL''E İNANIR GİBİ DEĞİL UZAYLILARIN BİZİ YARATTIĞINA.ASLINDA BU AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU AMA UZAYLILAR BİZİ YARATTI DİYELİM PEKİ UZAYLILARI KİM YARATTI.EĞER ONLARIN DEDİĞİ BİZİM EVRİM SONUCU VAR OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLSE,BİZİ YARATABİLECEK DÜZEYDE VARLIKLARIN BU ŞEKİLDE VAR OLMASI HİÇ MÜMKÜN DEĞİLDİR.
NGCOSKUN DEMİŞSİN Kİ:
uzaylılar denen varlıkların tamamen yalandan ibaret olduğunu unutmayalım
BUNU NERDEN BİLİYORSUN.SEN AMERİKAN BAŞKANI MISIN?
BENDE UFO GÖRDÜM AMA HİÇBİR FOTOGRAF ÇEKEMEDİĞİM İÇİN BUNA KİMSEYİ İNANDIRAMADIM.
Russel "AYRICA DİKKATİMİ ÇEKEN BİRŞEY VAR BU ŞEY AKLIMA GELDİĞİNDE AZ KALSIN ONLARA İNANIR GİBİ OLUYORDUM BİLİYORSUNUZ KURANDA TANRI KENDİNDEN BAHSEDİRKEN ÇOĞUL BİR ŞEKİLDE BİZ İFADESİNİ KULLANIYOR.ONLARA İNANIR GİBİ OLUYORDUM DEDİM RAEL''E İNANIR GİBİ DEĞİL UZAYLILARIN BİZİ YARATTIĞINA.ASLINDA BU AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU AMA UZAYLILAR BİZİ YARATTI DİYELİM PEKİ UZAYLILARI KİM YARATTI.EĞER ONLARIN DEDİĞİ BİZİM EVRİM SONUCU VAR OLMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLSE,BİZİ YARATABİLECEK DÜZEYDE VARLIKLARIN BU ŞEKİLDE VAR OLMASI HİÇ MÜMKÜN DEĞİLDİR."
Birincisi o çoğul ifadeyi yakalamış olman çok iyi ikincisi bizim uzaylı diye tabir ettiğimiz yaratıklar bizden üstün bir ırkmış ve onlarıda yaratan daha gelişmiş ırklar varmış ve bu böyle sonsuza kadar gidermiş (bende stardaki programı izledim) yorumu size kalmış.
ngcoskun
07-01-2005, 09:48
NGCOSKUN DEMİŞSİN Kİ:
uzaylılar denen varlıkların tamamen yalandan ibaret olduğunu unutmayalım
BUNU NERDEN BİLİYORSUN.SEN AMERİKAN BAŞKANI MISIN?
BENDE UFO GÖRDÜM AMA HİÇBİR FOTOGRAF ÇEKEMEDİĞİM İÇİN BUNA KİMSEYİ İNANDIRAMADIM.
sevgili russel, bu konuyla ilgili çok yazılar okudum.olmasını isterdim değişik olurdu ufolarla, uzaylılarla yaşam ama maalesef okuduğum kitaplar bunun aksini çok güzel anlatıyor.daha öncede tavsiye ettim, yine yazayım istersen.
carl sagan-karanlık bir dünyada bilimin mum ışığı-
her seferinde bu kitabı öneriyorum çünkü son günlerde okuduğum en güzel kitap ve her konu var içinde.biraz kalın ama okumaya değer.
amerika başkanı olmakla ilgisini de anlayamadım ya neyse.........:)
birde sorum olcak gördüğünü iddia ettiğin ofoyu ne kadar yakından gördün ve olay nasıl oldu anlatmak istermisin.yanlış analama gerçekten merak ediyorum . bu konuyla dediğim gibi çok ilgilendim ama bu da inanmadıklarım arasında yerini aldı.
ngcoskun
07-01-2005, 09:56
bu arada evrim teorisi ile ilgili kanıtlanmış gerçekler var derken yanlış bir cümle kurmuşum.kendi anladığım gibi yazmışım pardon.evrim teorisinin kullanıldığı alanlar var ve bunlar gerçek demek istemiştim.yani uzaylılardan daha gerçek.bu konuya da hacı başka bir başlıkta güzel açıklamalar yapmış.(evrimciler bağnaz olur mu başlığı altında).bu kadar bilimsel bir dilim olmadığı için yanlış anlaşılmışım sanırım.
explorer
07-01-2005, 11:51
ozanf bi kere düştüğün çelişkiyi açıklamak isterim.
biz herhangi bir dine inanmıyoruz veya tapınmıyoruz
rael de bir din sonuçta !!!!
öyleyse bende sana ,"budizm şamanizm"inde bir tanrısı var sende onlardansın deme hakkını elde ederim.
ayrıca sitede ki tespitim şu oldu.
eskiden dini bilgiler peygambere vahiy yoluyla geldiğene inanılıyormuş
bu seferde peygamberler kitabı internetten download edecekler..
Tanrı e-mail mi atıyor ne ???
teknolojiye ve zamana göre şekilleniyor demekki din kavramıda
:D :D :D
1-o tavsiye ettiğin kitabın her konuya değindiğinden bahsediyorsun eğer varsa o kitaptan uzaylı konusundan biraz bahsetsene.
2-bu işlere amerikalılar bakıyor bilmiyorsun galiba.ayrıca bence rosenberg olayı gerçekse uzaylılar vardır gerçek değilse yoktur.
ama gerçek olduğunu biliyorum aşağıda anlatacağım gibi gördüm.
3-olayı anlatayım 2-3 yıl önce saat gece yarısı 12-1 sıralarında balkonda oturuyordum.karşımızda dağlar dizili bu dağların arkasında ise bizim komşu ilimiz var.olay şöyle oldu ben bir yandan balkonda oturup bir yandan sağa sola bakarken dağların içinden çıkan bir ışık dikkatimi çekti tam olarak içinden mi arkasından mı çıktı kestiremedim ama emin olduğum şey çıktığı istikametti bu ışık hüzmedi denen şey yaklaşık 4-5 saniyede ilimizin yakınlarına geldi bu kadar çabuk hareket etmesine şaşırmıştım ama belli bir yerden sonra yavaşlamaya başladı ve havada çok seri bir şekilde hareket etmeye başladı bir sağa gidiyor bir sola gidiyordu acaba TSK''nin savaş uçağı ve eğitimemi çıktı diye düşündüm ama olamazdı çünkü bu hareketleri yapabilecek bir uçak olamazdı yaptığı hareketler anlatılacak gibi değildi ayrıca seste gelmiyordu derken tepemize yakın bir yere kadar yaklaştı bu sırada değişik renkte ışıklar belirdi mesafeyi hesaplamama imkan yok ama bulunduğum 9 katlı binanın 2-3 katı kadardı derken iyice yakınlaştı ve o malum ufo tarifindeki dairesel şekli gördüm ve bu bir ufo dedim sonra şekil dönmeye başladı hani bir madeni parayı düz tutup çevirirsiniz de döner ya işte aynen onun gibi dönmeye başladı sonra baktım ki şekil apartmanın arkasına gidiyor ve görüşümden kayboluyor gidip dürbün almak yeni aklıma geldi.dürbünü alıp geldiğimde ufo çoktan kaybolmuştu bile.fotograf çekemedim çünkü fotograf makinam yoktu.ertesi sabah gazeteyi açtığımda gerçekten ufo gördüğüme emin oldum çünkü bahsettiğim komşu ilimizde gece benim gördüğüm ufo gördüğüm saatlerden hemen hemen 10-15 dakika önce ufolar görüldüğü başsayfaya manşet olmuştu ve benim gördüğümden daha iyi fotograflar çekilmişti.
not:bütün bu olanlar 1-2 dakika sürdü.
Ufo gerçeğini izliyordum bir ara. Belki o programa saçma fln diyebilirsiniz ama adamların elinde yüzlerce kanıt var. Sağda solda sokakta gördüğümüz sizin benim gibi yüzlerce insan çıkardılar bu olaylara tanık olan. Üstelik Meksika hükümeti ufoların varlığını kabul etti. Birçok pilot çıkardılar. Şahsen inanıyorum uzaylılara.
Explorer kardeş
islmc bi kere konuyu açmandaki çelişki açıklamak isterim.
biz herhangi bir dine inanmıyoruz veya tapınmıyoruz
rael de bir din sonuçta !!!!
bana bunları açıklamışsın fakat ben bunları zaten biliyorum sen sanırım ozanf nin dediklerini benimkilerle karıştırdın ve nickimdeki "islmc" yi görünce direk ortadaki çelişkiyi bana yığmak istedin anlıyorum nede olsa nickimde islami birşeyler varyaa :D
Bana senin ne dediğin( ister şamanist ister yahudi) önemli değil aslında benim yaptığım hareketlerden ne olduğum belli olacaktır ve en önemliside kendi içimde ne olduğumu bilmek kendimi adlandırmak için yeterli olacaktır.
Russel senin dediğin uzaylı gerçeğine katılıyorum fakat Rael e katılmıyorum benimde seninki kadar net olmasada başımdan bir ufo olayı geçti.Bu olaylara şüpheci yaklaşmak lazım aslında, boşuna yere dememişler "ateş olmayan yerden duman çıkmaz"
bence bu sistem içinde yanlızız.insan türü evrende tektir.başka başka dünyaların olduğu kesindir.ve o dünyalarda yaşamda vardır.ama bizim türümüz tektir.
düşünceme göre bol sıfırlı ihtimale işte bizim evrende insanoğlu denk gelmiş..
ngcoskun
07-01-2005, 14:50
arkadaşlar bu evrende yalnız olmadığımızı başka yerlerde de insanlık ya da ne diyorlarsa adına bir uygarlık olmasını ben de isterdim .ama olmama ihtimali daha yüksek. tabi ki kesin konuşamam, şüpheyle bakmalıyız tamam ama bu uzaylı hikayeleri -russel yanlış anlama lafım sana değil- insanları nasıl sömürdüklerini sadece rael de değil başka zamanlarda da gördük.
bahsettiğim kitap bu rael den bahsetmez.başka sömürücüler de var konuyla ilgili yıllardır.
russel sana bu kitaptan alıntılar yapacağım fakat şuan buna müsait bir zaman dilimi ayırmam gerekiyor.biraz da bölüp alması zor bir kitap olduğu için özet çıkarmam gerekiyor.ama bunu müsait bir zaman yapacağım.
fakat daha önce orda bahsedilen bir konuyu biryerlere yazmıştım sanırım.tahıl daireleri ile ilgiliydi.bulursam yapıştırırım.
13 Aralık 1973''de Fransanın sönmüş yanardağların bulunduğu sakin bir yerde, yarış araba dergi gazetecesi Claude Rael ile uzaylılar temasa geçtiler. Bu buluşma tesadüf değildi. Ve hakikatte altı gün devamlı olarak buluşacaklardı.
Bu buluşmadan daha şaşırtıcı olan, üstün uygarlıklı adamın Rael''e naklettiği Mesajdı.
Farklı bir konu,
yorumlarınızı bekliyorum.. www.rael.org (http://www.rael.org)
Ustun uygarlikli adam kimdir? Bir tarifi filan var midir?