master
03-03-2006, 06:19
Dostlar bir kez daha birkez daha Kudreti hissettim
Ve gülümsedim şükrettim forumunn birinde gaflet uykusundan uyanamamış bir kişi adı Hüseyin harfi ile başlıyo :) Hüseyin ismini anlamınıda lekeliyo ya hadi neyse belki adının anlamı ilerde gözünü açar inşallah diyelim ve konuyaa geçelim
şöyle bir yazı yazmış bir müslüman kadeşimize
Sana birtek sey yaziyorum gozlerini ac ve oku..
Gecen gun 6 yasindaki kiz cocuguna tecavuz edildi gazetelerden okumussundur..
Allahin kafanda yaratmadigin birsey olsaydi tecavuzculeri tas yapardi...
Allah yoktur..varsa birdaha bana burada yazi yazdirmasin.
.Birdahaki yazimda muhammedin cocuklarla cinsel iliskilerini isleyecegim..pedofil muhonun..
Dikkatinizi çekmek istediğim kelime şu diyoki
Ve bu başlık kilitlenmiş dosttlarım :)
http://turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2929&postdays=0&postorder=asc&start=15
EEEEEEEE sen artık inandınmı acaba Allah ın varlığına
Heee dicektirki bu kişi ben bu forumda demek istedim deyip kolaya kaçıcaktırr ama yemezzlerrr
nasıl duaa ettiğine bak
Dinimizde dua etmenin üslubu çok önemlidir bunu herkes bilir
Allah yoktur..varsa birdaha bana burada yazi yazdirmasin. demişin
Allah ta sana orda yazı yazdırmıyo işte o başlık kitletnmişş aslanımm
Dersenki şimdide onu adminn kitledi Allah diil bende derimki sen yanmışınn evladımm
Allah sana eski kavimlerdeki gibi gazabını göstermesin diye sana dua ediyim bari
Allah böyle bazı insanları vesile ederek yapıyosaki öyle yapmış işte sen bundan çok ders çıkarmalısın hemen temizlee aklını bence yatıcanmı kapanıcanmı napıcan benden sana tavsiye evladımm
Hadi eyvallah
Bu arada adminnler bunların bu reklamınıı yaptığı siteyeede girdim daha önce dinimize hakaretten dava açıcam artık kendi rezill siteleri kapandığı için üslupplarını burda devam ettiriyolar
Sizde müasaade etmeyin daha fazla bu hakarete lütfenn
bu söylediği söz gibi
Birdahaki yazimda muhammedin cocuklarla cinsel iliskilerini isleyecegim..pedofil muhonun..
Biz bunların dillerini kesmeyide biliriz ama cezalarını Allah versin diyim
Ve gülümsedim şükrettim forumunn birinde gaflet uykusundan uyanamamış bir kişi adı Hüseyin harfi ile başlıyo :) Hüseyin ismini anlamınıda lekeliyo ya hadi neyse belki adının anlamı ilerde gözünü açar inşallah diyelim ve konuyaa geçelim
şöyle bir yazı yazmış bir müslüman kadeşimize
Sana birtek sey yaziyorum gozlerini ac ve oku..
Gecen gun 6 yasindaki kiz cocuguna tecavuz edildi gazetelerden okumussundur..
Allahin kafanda yaratmadigin birsey olsaydi tecavuzculeri tas yapardi...
.Birdahaki yazimda muhammedin cocuklarla cinsel iliskilerini isleyecegim..pedofil muhonun..
Dikkatinizi çekmek istediğim kelime şu diyoki
Ve bu başlık kilitlenmiş dosttlarım :)
http://turandursun.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2929&postdays=0&postorder=asc&start=15
EEEEEEEE sen artık inandınmı acaba Allah ın varlığına
Heee dicektirki bu kişi ben bu forumda demek istedim deyip kolaya kaçıcaktırr ama yemezzlerrr
nasıl duaa ettiğine bak
Dinimizde dua etmenin üslubu çok önemlidir bunu herkes bilir
Allah yoktur..varsa birdaha bana burada yazi yazdirmasin. demişin
Allah ta sana orda yazı yazdırmıyo işte o başlık kitletnmişş aslanımm
Dersenki şimdide onu adminn kitledi Allah diil bende derimki sen yanmışınn evladımm
Allah sana eski kavimlerdeki gibi gazabını göstermesin diye sana dua ediyim bari
Allah böyle bazı insanları vesile ederek yapıyosaki öyle yapmış işte sen bundan çok ders çıkarmalısın hemen temizlee aklını bence yatıcanmı kapanıcanmı napıcan benden sana tavsiye evladımm
Hadi eyvallah
Bu arada adminnler bunların bu reklamınıı yaptığı siteyeede girdim daha önce dinimize hakaretten dava açıcam artık kendi rezill siteleri kapandığı için üslupplarını burda devam ettiriyolar
Sizde müasaade etmeyin daha fazla bu hakarete lütfenn
bu söylediği söz gibi
Birdahaki yazimda muhammedin cocuklarla cinsel iliskilerini isleyecegim..pedofil muhonun..
Biz bunların dillerini kesmeyide biliriz ama cezalarını Allah versin diyim