Orijinalini görmek için tıklayınız : İSLAM ÜSTÜNDÜR
İSLAM''I TAHRİF ETME GİRİŞİMLERİ NE İLK NE DE SON OLACAK, İSLAM HER ZAMAN GALİP GELMİŞ , O''NU TAHRİF ETMEYE , O''NUNLA SAVAŞMAYA ÇALIŞANLAR da DAİMA KAYBETMİŞLER TARİHİN TOZLU RAFLARI ARASINDA YERLERİNİ ALMIŞLARDIR !
" İSLAM ÜSTÜNDÜR , ONUN ÜSTÜNDE HİÇ BİR ŞEY YOKTUR ."
quixsoul
06-01-2005, 13:16
Türkiyede islama karşı kimse galip gelemez.İslam,para,milliyetçilik ve toplumun sahiplendiği tüm kavramlar güçlü ve üstündür.Ancak bir kişinin ölümü göze alıp topluluğun sahip çıktığı yanlışları ortaya çıkarması en güçlü üstünlüktür.Kendi çapında bir karınca milyonlarca insan gücünden daha güçlüdür.
Benim asıl korkum Türkiyeden çok islam ile yönetilen ülkelerde.Petrolün bitmesi kötü sonuçlar doğuracak.
İslam’ı tahrif etmek mümkün değildir. İslam taaa başından bozuktur. Nesini tahrif edebilirsiniz? İslam daha kötüsü olmayan bir dindir.
İslam’ın üstünlüğü tahfir edilememesindedir. Hepsi o kadar. Bu cahil ve bağnaz din nasıl tahrif edilebilir? Bu mümkün değildir.
HACI
Bu ``İSLAM ÜSTÜNDÜR`` yazısını sağda solda çok görmeye başladım. Korkularından her yere yazma gayretindeler galiba.
tahrif etmek mi?
kusura bakma bizim kırılmış bir bardağı yeniden kırmaya gücümüz yetmez malum camlar elimize batar. bu cam parçaları o kadar çok kırılmıştır ki aha burası kırık desen öbür parçalardan getirip yerine oturtmaya çalışırlar ama bütünün bozukluğunu görmezler.
ngcoskun
07-01-2005, 09:58
Ahemtin islam propagandarı burda da devam ediyor.normaldir................................
ngcoskun
07-01-2005, 09:59
ahmetin olacaktı pardon.....aceleden oldu.işler yoğun arada yazmak için acele ediyorum genel olarak yazım hatalarımı affedin arkadaşlar.
kusura bakma bizim kırılmış bir bardağı yeniden kırmaya gücümüz yetmez malum camlar elimize batar.
bir kilmish bardagi duzeltemeyeceyini etiraf eden sen ....seni ALLAH(cc)YARATDIINA inaniyormusun ???
ozgur_beyin
19-02-2010, 19:14
kusura bakma bizim kırılmış bir bardağı yeniden kırmaya gücümüz yetmez malum camlar elimize batar.
bir kilmish bardagi duzeltemeyeceyini etiraf eden sen ....seni ALLAH(cc)YARATDIINA inaniyormusun ???
sevgili farid inanma bir ZAN'dır gerçek değildir .senin saksağanı bülbül zannetmen gibidir. senin inanmanla saksağan bülbül olmaz.