Orijinalini görmek için tıklayınız : ALKA ve Natan Forum Yönetiminde
TD çalışkanlarından olan üyemiz ALKA Evrim, Bilim, Cafe forum moderatörü ve bir diğer çalışkanımız olan Natan Hıristiyanlık ve Cafe forum moderatörlüğü teklifimizi kabul ederek, aydınlık mücadelemizin yönetim kademesi destekçileri arasına katılmışlardır.
Her iki üyemize de teşekkür ediyor, başarılarının devamı etmesi dileği ile kutluyoruz.
YK
Arkadaşlarımıza üstlendikleri görevleri için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
Her iki arkadaşımıza almış oldukları sorumluluk için teşekkür eder,başarı ve kolaylıklar dilerim..
Her iki arkadaşa da başarılar.
müşkülpesent
29-05-2010, 10:52
Tebrik ederim sevgili ALKA ve sevgili Natan. İyi iş çıkaracağınızdan eminim. :) Başarılar dilerim.
Sevgili ALKA ve sevgili Natan sizleri kutluyorum... başarılarınızın devamını diliyorum...
Her iki arkadaşıma da sabır, anlayış ve metanet diliyorum. Kolay gelsin.
saygılarımla
Sevgili Natan,öncelikle yüzlerce Tanri,Din ve dogmalara karsi sadece bir olan aklin yolunu buldugun icin seviniyorum,sanada alkayada mücadelenizde basarilar diliyorum,cünkü bu hayalcilikle gercekciliyin mücadelesi...saygilar
nihilist
29-05-2010, 11:49
her iki arkadaşıma da canı gönülden başarılar diliyorum.
Sevgili Yönetime ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim . :)
Alka , tebrikler, başarılar .Emeklerin için teşekkürler .
sevgiler
Yeni mod'larımız ALKA ve Natan'ı tebrik ediyor, başarılar, kolaylıklar diliyorum.
ozgur_beyin
29-05-2010, 15:38
alka ve natana başarılar. iki ismede çok sevindiğimi söylemeliyim
Değerli dostlarım, her ikinizide tebrik ederim. Sabır ve başarılarınızın devamını dilerim, çalışkan adamın hali başka :D ikinizde siteye yoğun katkısı olan insanlarsınız kolay gelsin.
Sevgi ve saygılarımla, nova.
Teklif edilen gorevleri ustlendiginiz ve ailenize katkida bulundugunuz icin her ikinize de tesekkur eder, tebrik eder, gorevinizde basarilar dilerim.
Tebrikler sevgili arkadaşlar. İkinize de sabır ve başarılar dilerim.
Sevgili Alka ve sevgili Natan'a aldıkları sorumluluk ve katkıları için teşekkür ediyorum. Sitemiz, bilgiyi, bilimsel yöntemi çok verimli kullanan, birikimli iki moderatör kazandı.
Sabır ve başarılar diliyorum.
Saygılar.
thunderpoint
29-05-2010, 20:16
Tebrikler ve başarılar arkadaşlar..
Dilekleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar..
Sayin Natan sizinle eszamanli olarak moderatör olmak ayrica kivanc verici. Size de basarilar diliyorum.
Tekrar teşekür ederim. Sevgili alka benim için de büyük bir onur.
yucemanitu
29-05-2010, 23:55
Tebrik eder, başarılar dilerim...
Sevgili ALKA ve Natan, her ikinize de basarilar dilerim.
insan_olmak
30-05-2010, 10:57
Bende tebriklerimi iletmek istiyorum ikinize de başarılar.
sevgilerimle
insan_olmak
Alka geç bile kaldı, natan'ın giderek ilgi gören hırıstiyan forumu için ideal bir seçim olduğu da ortada. Her iki arkadaşımıza da başarılar dilerim.
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.. Şimdiden çok başarılar ve sabır dilerim :)
tebrikler ve başarılar sevgili dostlar...