PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYIP ARANIYOR

ngcoskun
07-01-2005, 16:37
arkadaşlar EBU LEHEB i görenlerin veyahut yerini bilenlerin bildirmelerini rica edeceğim.yaw nereye kayboldu böyle bidenbire anlamadım.uzun zamandır göremiyorum yazılarını.bişeyde demedi kaybolurken kaçırılmış olmasın sakın............ :?:

haci
07-01-2005, 16:43
Benimde hep aklımda Ebu Leheb..
Bu ilanı ben asmayı ve Ebu Leheb’in yerini ifşa edene mükafat vermeyi bile düşünmüştüm. Gerçekten kayboldu gitti bizim Ebu Leheb efendi. Acaba diyorum foruma bir teist olarak mı geri döndü. Bir ateist başka nasıl kaybolabilir?. Sanırım Flew’dan ders aldı ve o da teist oldu.. keeh keh kehhhhhhhhhhh
HACI

ngcoskun
07-01-2005, 16:47
:( :(
aman neyse müslüman olmadığını ümid ediyorum yoksa bizim şu müslolar onu da mı kandırdı.olmaz olmaz demeyin olur mu olur yani.
umarım sadece flew e uymuştur nasıl olsa ordan dönmesi kolay. :wink:

07-01-2005, 17:35
Bende ozledim Ebuleheb''i.

Ebuleheb kardes ben Yeni.Bak buralardaysan bir sesleniver.Seninle cok atistik.Belki benden korktugun icin gelmiyorsun buralara.Soz veriyorum.Seninle ugrasmayacagim.

Ama sunu bil.Kasap sevdigi deriyi yerden yere atarmis.Buralara geldigin anda seninle atismaya devam edecegim.Neden mi?Cunki seninle atismak guzel.

Hatta simdiden kiziyorum.

Bu ne kardesim?Birden bire cikip gidiyorsun :lol:

Hadi gelsene.Ciksana karsima.

Bak iki gun icinde geri donmezsen senden rahmetli diye bahsedecegim.

Hatta simdiden soyluyorum."Rahmetli Ebuleheb iyi adamdi.Mekani cennet olsun."Saka saka.

ngcuskun ve Haci hemserime selamlar.

ngcoskun
07-01-2005, 17:44
selam yeni
bak arada sen de kayboluyorsun ebu lehebe sataşıyon ama gıyabında ben varım burda heeee. :lol:

bundan sonra her sabah 08,00 da yoklama yapacağım gelmeyenleri yok yazacağım yıl sonu karne falan yok onlara ona göre.... :lol: :lol:

07-01-2005, 17:55
Merhaba ngcoskun.

Haklisin bende kayboldum ama arada bir ugruyordum.Rahmetli Ebuleheb oyle degil.Adam bi gitti,gidis o gidis.Sirra kadem basti.

"Sirra kadem basmak" ne yaw.

ngcoskun
07-01-2005, 17:57
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sirra kadem basmak" ne yaw.

:lol: :lol: :lol: :lol:

yazıp da bu ne yaw demek bir tek sana özgüdür herhalde.çok güldüm yaw.
sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün......... :lol:

07-01-2005, 19:59
Ebuleheb''i sunlari soylerken hayal ediyorum:

"Bende ictim :D

Ben degistim :?

Ben deistim :shock:

Ben teistim :oops: "

08-01-2005, 01:20
VAH VAH DEMEK KAYBOLDU HA

YA O DAHA KURANIN ATEIST YORUMUNU YAPACAKTI, COK HEVESLI GIRMISDI BU ISE

BELKIDE ATEIST FORUMDA YAZIYORDUR ARKADASLAR NEDEN GIDIP ORADA ARAMIYORSUNUZ

BU ARADA SIZE EBU SUFYAN I VERSEK OLMAZMI ACAMA

(BU BI SAKA EBU SUFYAN KARDESIM YOKSA SENLE O BIRBI)

SIZINTI

ngcoskun
08-01-2005, 10:52
BOŞ LAFTAN BAŞKA BİRŞEY YAZSAN ŞAŞARDIM ZATEN.BUNDAN SONRA SENİN YAZDIKLARINI OKUMAYACAĞIM.ÇÜNKÜ BU SEFER BARİ DOĞRU DÜRÜST BİR ŞEY YAZMIŞTIR ŞÖYLE İYİ BİR CEVAP YAZARIM DERKEN YİNE ÇUVALLAMIŞSIN.VE BEN HEM OKUMAKLA HEM DE SANA GARİP GARİP CEVAPLAR VERMEKLE ZAMAN KAYBEDİYORUM.BİLİYORSUN Kİ ZAMAN ÖNEMLİ BİRŞEYDİR . AMA SENİN İÇİN BOŞA GEÇEN ZAMANIN ÖNEMİ YOK ZATEN .YILLARDIR GEÇİRDİĞİNİZ BOŞ ZAMANLARI DÜŞÜNÜRSEK BU HİÇBİRŞEY KALIR YANINDA.

Russell
08-01-2005, 13:50
ella da kayıp farkında mısınız?

ngcoskun
08-01-2005, 14:36
http://turandursun.com/phpBB/viewtopic.php?p=3246&highlight=#3246

ella en bugün gece bu topic altında yazmış.buldum onu russel.
EBU LEHEB i bulmak mesele ama.........

08-01-2005, 23:08
NGCOSKUN

EGER HATIRLARSAN SANA BUNDAN BOYLE HIC BIR CIDDI CEVAP YAZMAYACAGIM DEMISTIM, YANI SEN HANI HACININ O ADILIGI BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATMASINA KAYITSIZCA VEDE AHLAKSIZCA DESTEK VERDIGIN GUN.

BEN TAM O GUNDEN SONRA BURAYA CIDDI HICBIRSEY YAZMAYACAGIM DEDIM, SIZLE CIDDI NE KONUSULURKI, SIZ CIDDI DEGILSINIZKI, SIZ CIDDEN KAILE ALINCAK INSANLAR DEGILSINIZKI, SIZI DUSUNUP KENDIMI YORAYIMDA CIDDI SEYLER YAZAYIM

SIZIN GIBILERLE BOYLE NASSAKTAN MUHABBET EDILIR, ZIRA SIZ BUSUNUZ

ANLADINMI SIMDI NEDEN HER YAZDIGIM BOM BOS, BU YAZILARIM SILZERI TEMSIL EDIYOR, BAKIN VEDE KENDINIZI GORUN DIYE

SIZINTI

ngcoskun
10-01-2005, 13:56
ANLADINMI SIMDI NEDEN HER YAZDIGIM BOM BOS, BU YAZILARIM SILZERI TEMSIL EDIYOR, BAKIN VEDE KENDINIZI GORUN DIYE

SIZINTI

anladım tabi anlamazmıyım.senin ne kadar boş bir adam olduğunu çok iyi anladım.aklının yansımalarına engel olacak cümleler yazmışsın ama yemezler.bizle ciddi konuşacak aklın olmadığı için bunu örtbas etmeye çalışıyorsun ki bu seni daha da komik duruma düşürüyor. heeh heeh heeeh

Ebu Leheb
13-01-2005, 14:35
bazı işlerimden dolayı nete fazla giremedim. ama şimdi tekrar burdayım. :wink:

ngcoskun
13-01-2005, 14:40
başka yerlere de yazmıştım ama tekrar yazayım hoşgeldin.
haber vermeden kaybolma bak merakta bırakıyorsun insanı.sen yokken neler oldu neler.neyse biryerden başlarsın artık.

14-01-2005, 02:16
tamam sagol arkadasim

sizler neler yaptiniz bu arada ben yokken, neler oldu. bu kafenin acilmasi iyi oldu bence, senmi dusundun yoksa, cok iyi etmissin gercekten

ngcoskun
14-01-2005, 11:36
arkadaşlar farkettiniz mi bilemiyorum farkeden arkadaşlar var onu biliyorum .şu anda sitemize kayıtlı iki adet Ebu Leheb vardır.
bunlardan biri bizim eski Ebu Leheb.diğeri ise onu taklit edip bizim aklımızı karıştırmak isteyen sahtekar bir müslümandır.
dikkatinize Duyrulur.
işte imzaları.

eski Ebu Leheb
Eğer dininiz Tanrı tarafından gönderilseydi mükemmel olurdu ve bizler bu kadar fazla çelişki bulamazdık ve sizler de bu çelişkileri savunmak zorunda kalmazdınız.
Düşünmeden İnanma!

yeni ve sahtekar Ebu Leheb - hatta kim olduğunu da tahmin edebiliyorum-
Eğer dinimiz Allah tarafından gönderilmemis olsaydi mükemmel olmazdi ve bizler bu kadar rahatlikla dinimizi savunamaz ve sizler de bu savunmalarin altinda ezilmezdiniz.

İnanarak dusun!

ngcoskun
14-01-2005, 14:08
http://turandursun.com/phpBB/viewtopic.php?t=370

http://www.turandursun.com/phpBB/viewtopic.php?p=3719&highlight=#3719

bu topicler altına bakın konuyu daha iyi anlayacaksınız.

iki Ebu Leheb var...........

ngcoskun
14-01-2005, 14:13
bu kişi kaydını 14 ocak 2005 de yaptırmış.hatta önce Ebu Lebleb olarak isim almış sonra yanlış olduğunu görünce isim değiştirme yerini bulamamış herhalde gitmiş tekrar kayıt olmuş.üye listesinden bakıp görebilirsiniz.
en son tarihlerde Ebu Lebleb ve Ebu Leheb adında iki kayıt var.birinin gönderdiği hiç mesajı yok. diğerinin 2 adet mesajı var.

Ebu Leheb
14-01-2005, 14:14
tamam sagol arkadasim

sizler neler yaptiniz bu arada ben yokken, neler oldu. bu kafenin acilmasi iyi oldu bence, senmi dusundun yoksa, cok iyi etmissin gercekten

VAY DANGALAK VAY!!!!!!
BENİ TAKLİT ETMEYE ÇALIŞIYOR!
YALNIZ LEHEB KELİMESİ "P" HARFİYLE YAZILMAZ BUNU İYİ BİL.

ngcoskun
14-01-2005, 14:15
cafe duyuruda onun yazdığı bir topic daha var .

oguz
14-01-2005, 16:07
Sevgili ngcoskun,

yaklasik 3,5 senedir Ateistforum''un editorlugu yapmaktayim. Bu sure esnasinda oyle sahtekarlar, oyle sahtekarliklar gordum ki anlatmakla bitmez. Bu turlu sahtekarlarla kacinilmaz olarak karsilasilacaktir. Onemli olan bunlarin fark edilip, gosterilmesi.. Daha ileriye giderlerse uyelikleri sonlandirilip, IP''lerine "ban" atilir...

Sahtekarlik ezeli degildir, elbette gun gelir ortaya cikar. Muhammed''in ki bile ortaya cikmadi mi?

ngcoskun
14-01-2005, 17:32
sevgili oğuz kısıtlı zamanlarda gelip kısıtlı şeylere dikkat eden insanları düşünürsek gözden kaçırmaları normal olacak bir durumdur bu.ve insanları bu konuda bilgilendirmek ve yanlış anlaşılmaları engellemek gerekiyor diye düşünüyorum.

14-01-2005, 18:45
Ebu Lehep nikli sahtekar SIZINTI imiş. Bu forumda kaydını sildiğim yegane kişiydi. Şimdi de Ebu Lehep nikiyle ortalığı karıştırmaya çalışıyor. İkinci kez aynı kişiyi silmiş oldum.
Oguz, IP banlemek çözüm mü, kaç kişinin sabit Ip si var ki? Çoğu kişinin IP si değişken. Ben mail banlemeyi kullanıyorum. Her kayıt oluşunda farklı emailler kullanması gerekecek.

ngcoskun
14-01-2005, 18:48
tahmin etmiştim zaten.bana durumu özel mesajla bildiren bir arkadaşa da yazdım hatta bunu.(kişiyi belki ismini vermemi istemez diye yazmadım)

benimle iletişime geçmeye çalışmasından belliydi zaten.fena kuyruk acısı vermişim ona galiba.hehehe

14-01-2005, 20:14
ne oluyor arkadaslar burda yahu, kim kimle karismis ne olmus

kafam karisti vallaha

kirkit

oguz
14-01-2005, 21:24
Cem, haklisin, IP ancak sabit ise ban''lanabilir. Sabit olmayan bir IP ban''lanirsa, o IP''ye denk gelen bir baska biri de ban''lanmis olur.

Normalde ben de ban atarken e-mail''i kullaniyorum...