PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesaj düzenleme

kayıp
11-07-2010, 11:38
Merhaba, her üye kendi mesajını düzenleyebilme hakkına sahip olsa daha iyi olmaz mı ? Mesaj yazarken bazen yanlıslıkla yanlıs harf, yanlıs kelime veya cümle bozuklugu olusturabiliyoruz. Bunları düzenleme şansı olsa daha iyi olur düşüncesindeyim.

Saygılarımla.

AhbAp
11-07-2010, 12:57
Mesajınızı yazdıktan sonra 15 dakika boyunca bu istediklerinizi yapma şansınız var sevgili kayıp.

kayıp
11-07-2010, 19:59
Sn. AhbAp, 10 mesajdan önce düzenle düğmesi yoktu sanırım, Yazar sıfatına erişince çıktı. Yinede mesajların devamlı düzenlenebilmesi taraftarıyım.

AhbAp
11-07-2010, 23:57
Sn. AhbAp, 10 mesajdan önce düzenle düğmesi yoktu sanırım, Yazar sıfatına erişince çıktı. Yinede mesajların devamlı düzenlenebilmesi taraftarıyım.

Bu sadece moderasyon ekibinin yapabileceği bir şey. Elzem durumlarda yardım alınız.

hackercesur
15-07-2010, 09:32
Hmm. Hele 10 mesajım olsunda. Bu arada turandursun.com yazarak erişemedim siteye ktunnel üzerinden giriyorum. Yeni konu açma yetkim olmadıgından buraya yazayım dedim.

kitapsızım
19-07-2010, 14:51

Başka bir forumun yöneticisi olarak, süresiz düzenleme hakkının suistimale yol açtığına çok kez tanık oldum. Özellikle kendisinden alıntı yapılmamış mesajlara gelen yanıtlar , orjinal mesajın düzenlenmesi (tahrif-silme vs) sonucunda armut gibi ortada kalıyorlar. 15 dakikanın makul bir süre olduğunu düşüyorum.

evrensel-insan
11-08-2010, 04:24
Saygideger yoneticiler;

Forumun ana sayfasinda yer alan bazi basliklarda, "duzenleme dugesi" yok. Mesela "Sitemiz Uzerine Dusunceler" basligi. Bunun belirli bir sebebi var mi?, yoksa "gozden kacmis" bir durum mu soz konusu.

Sonucta hata insanoglu icindir. Yollanan bir mesaj, okunduktan sonra, yollanmadan once "gozden kacmis" bir hatanin, yazari tarafindan, duzeltilmesi gerekir.

"Duzenleme dugmesi" olmayinca da bu mumkun olmuyor ve yollanan yazi, hatali olarak o baslikta yerini aliyor.

Bu konuda bir bilgi verirseniz, eminim tum site yazarlarinin yasadigi bu sorun, en azindan "acikliga kavusacak", ya da "gozden kacmissa" yoneticilerin duzeltmesi beklenecektir.

Saygilarimla;
evrensel-insan