Materyalist
02-04-2006, 16:47
Değerli arkadaşlar. Dostlar. Siz hiç okunmuş horozla hazine aradınız mı? Ben aradım. *:D Daha doğrusu aradık. Çok dindar bir arkadaşımız bize bunun olacağını söyledi. Yine senelerce önceydi. Arkadaşımız bize horozu okuyup çayıra saldığımızda (Horozun kulağına hazine bulma duası okunacakmış :D *:D ) horozun ilk durduğu yerde hazinenin kesinlikle bulunacağını iddaa etti. Tabi ki ben buna inanmıyordum ama maksat şenlik olsun diye "tamam lan. Hadi yapalım" dedim. Biz gittik pazardan horoz satın aldık. Arkadaşımız, bize kesinlikle söylemediği, açıklamadığı, o "sır" gibi sakladığı kaynaktan ezberlediği "hazine bulma duasını :D *:D " horozun kulağına okudu. Aldık gittik horozu ucuba bir tarihi kalıntıya. (Daha doğrusu, arkadaş duayı o ucube yere gittikten sonra horozun kulağına okudu.) Neyse..... Kar,,, kış.... kıyamet, ortalık buz gibi. biz saldık horozu çayıra. (Çayır derken, yazın çayırlık ama kış olduğu için her taraf kar) Horoz bizim arkadaşın elinden kurtulur kurtulmaz başladı mı koşmaya. Bizde arkadan horoza bakıyoruz duracak diye. Ne durması be. Bizim horoz, tabanları yağlamış, tam gaz gidiyor. *:D *:P *Duracak diye bekliyoruz ama nafile. Horozun duracağı muracağı yok. Biz başladık mı horozun peşinden koşmaya (Ulan horoz kadar bile aklımız yokmuş be) Horoz önde, biz arkada deli danalar gibi koşuyoruz. Hayır, bizim yaptığımız en büyük aptallık horozun peşinden koşmak. Biz koşmasak belki horoz duracak ama biz peşinden koştukça, garibim horoz daha bir süratli koşuyor. *:D En sonunda biz koşmayı bıraktık. horozda ilerde bir yerde durdu. Biz en son durduğu yere kadar gittik. Tabi horoz yine tüydü *:D *:D Geldik horozun tam ilk durduğu yere. Başladık yere doğru bakmaya. Dedim ki "şimdi burada hazine mi var?" bir ara bir suskunluk oldu. Bastık hep beraber kahkahayı. Kahkayı patlatırken, efsuncu arkadaş "kesinlikle burada bir şeyler var" diyor ama o öyle söyledikçe biz gülmekten yarılıyoruz.
"hazine bulma duası" haaaa. Tam kepazelik yaşamışız be. *:D *:D
"hazine bulma duası" haaaa. Tam kepazelik yaşamışız be. *:D *:D