PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : benim icin sitenin kapisi gorundu

09-04-2006, 20:23
--MuTeZiLe-- beyin hosuna gitmiyormus yazdigim topiklerde isine gelmiyeni siliyor !

Serbest Forummus bunun neresi Serbest Forum

Cemal
09-04-2006, 23:15
Kel abi..

gitme kal abi..

.. :cry:

bi kötülünü görmedik abi..küfürmü ettiydin??

Gitme kel abi..namı olan bi sen varsın bide ben.beni yalnız koma abi..

aspartam
09-04-2006, 23:43
Kel ,Mutezile kardeş bugünlerde biraz rahatsız,hoşgör onu.

pante
10-04-2006, 00:13
Kel kardeşim ;
Son açtığın başlıktaki konu neydi bilmiyorum ama önceki açtığın konulardan ve sorduğun sorulardan ben birşey anlayamadım.
Seni biraz Cemal kardeş anladı o da yarım anladı herhalde..
Kendini anlatabilmen için kalman lazım..
Bence aç bir konu daha..Ama okkalı olsun..

10-04-2006, 00:22
KöfteciCemal kel kufur etmedi topikde adnan oktar vardi silinmeden once baktim iste link

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.haberx.com/newspictures/17/170002SmallPicture.jpg&imgrefurl=http://www.haberx.com/n/170002/ebru-simsekle-fatih-altayli-kaldi.htm&h=168&w=267&sz=7&tbnid=NEAD5LD0xtpCqM:&tbnh=67&tbnw=108&hl=en&start=2&prev=/images%3Fq%3Dadnan%2BEbru%2B%25C5%259Eim%25C5%259F ek%2B%26svnum%3D10%26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DN

Mutezile
10-04-2006, 08:20
Tarikat goygoyculuğuna izin verilmediği için siteyi terkedecek ise bir arkadaş, bu onun tercihidir.

Muhterem Daha önce de teşebbüs etmiş ve açtığı topic kaldırılmıştı.

Dolayısıyla sitenin ilkelerine hilafen topic açtığını biliyordu..

Kendisine chat odasında topicinin kaldırıldığı bildirildi..

www.turandursun.com sitesi hiç bir islami tarik'in, şeyhin vs zer-zevatın panayırı-reklam yeri değildir; olmayacaktır. Siteyi kendi reklamları için -doğaldır ki- kullanma imkanı verilmeyecektir.

Bundan rahatszılık duyanlar, siteye adım atarken altını imzaladıkları 'Site ve Forum Kuralları' maddelerini tekrar gözden geçirsinler..

Bir ara 'Suffiyun' adlı bir üyemiz İslam tebliği için internette bulduğu bütün cami, Kıble, Mushaf resimlerini siteye iktibas ediyordu. Adet olarak 100'e yaklaşmıştır. Resimler için yanlış siteyi seçtiği anımsatıldığında alınıyordu. Resimlerin silineceği hatırlatıldığında ise şirretleşiyordu.
Resimler siteden temizlendiğinde kendi varlık sebebini kendine açıklayamaz hale gelmiş olacak ki site ile ilişiği kesildi.

Mümin cemaatin Tebliğ konusundaki tutumu malumumuz. Hele Şeyh-Tarik Müritlerinin ki tamamen klişe. Ezberlediği bozulduğunda, itizal edip yerini yeni nicklere bırakıyorlar.

Ama akıbet değişmiyor. Sitemizin bir duruşu, tavrı vardır. Değişmesini kimse beklemesin; heveslenmesin.

Girdiğiniz sitenin adını dikkatlice gözden geçirin: pencereye www.ehlibeyt.com / Ravda.net / vs yazmadığınıza emin olun.

www.T u *r a n D u r s u n .comdasınız.

PS: Hoş; bu sitelerden süresiz Ban alanlarda bizde huzurla 'ikamet' ediyor. Keşke biraz kadir-kıymet bilseler. Nerde?

Herkese güzel, verimli sohbetler; fikir alışverişleri.

--MuTeZiLe--

aspartam
10-04-2006, 10:30
Hoşgörü çoğu zaman işe yaramıyor Psiko abi.İnsan hoşgörüye karşı nankörlükle cevap veren bir varlıktır (kimse üzerine alınmasın,genel olarak yazdım).Peygamberin elinde kitapta vardı,kılıçta.Yaramazlık yapan bir çocuğu hoşgörebilirsiniz,yada namaz kılmayan-içki içen bir inananı ama bir katili,bir hırsızı,bir ahlaksızı,bir zalimi hoş göremezsiniz.İslam'ın bir diğer tanımı da gerekli kişiye,gereken yerde ve zamanda,gerekli muameleyi yapabilmektir.Hoşgörülü olmak güzeldir.Ama herşeyin fazlası zaralı olduğu gibi hoşgörününde fazlası zararlıdır ve adaleti yaralar.Yoksa Allah vijdansızmı ki cezayı uygularken sizi bir acıma tutmasın diyor.

sargon
10-04-2006, 15:50
Bu topic'teki yazılar niye böyle iki metre sağa kaymış ya. Adam okumakta zorlanıyo..

11-04-2006, 22:48
Bu topic'teki yazılar niye böyle iki metre sağa kaymış ya. Adam okumakta zorlanıyo..

uzun url'lerden kaynaklanıyor. IE belli yerlerde bölebiliyor, firefox bölmüyor.
Bu konuda "Site hakkında öneriler" başlığına yazmak üzereydim ben de. Arkadaşlardan URL'lerin görünür hallerini kısa tutmalarını rica edebiliriz sanırım.