Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZ KİMSİNİZ ???¿¿¿
MiRZABEYOGLU
10-01-2005, 09:59
SİZ KİM OLUYORSUNUZ .. KAC PARALIK ADAMLARSINIZ ??? BİR MAHLUK OLARAK ALLAHI , KITABINI , VE DİNİNİ NE HAKLA ELESTİRME CURETİNDE BULUNUYORSUNUZ !!!!!!! SİZDE BUTUN İNSANLAR GİBİ BİR MAHLUKAT SINIZ .. SİZİ YARADANA İHANET EDİP ONUN HİKMETİNE NE HAKLA SUAL EDİYORSUNUZ.. YARADANINA İHANET EDEN SİZİN GİBİLER VATANA DA İHANET EDER AİLESİNE DE NAMUSUNADA SEREFİNEDE ... SİZE ACIYORUM Kİ MAHSER GUNU ASLA İCİNDEN CIKAMAYACAGINIZ BİR DURUMA DUSECEKSINIZ!!! ALLAH-U TEALA SİZLERİ ISLAH EYLESİN!!!!
sELAM vE DUA İLE....
öncelikle hoşgeldin kardeşim..
ıslah etme konusunda ki duana hepimiz için amin diyorum...
problem zaten arkadaşlaşların bir "yaratan" kavramına inanmaması...
saygılarımla...
ngcoskun
10-01-2005, 14:15
hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş.heeh heeh heeh
ngcoskun
10-01-2005, 14:17
bizim namusumuzla , şerefimizle islamınkini karşılaştırma istersen zararlı çıkarsın.kaldı ki islamın ahlaksızlıklarını hacı çok güzel ortalığa seren yazılar yazmıştır.
oku oku oku................
Bu zavallı da kim ola?
Küfür ve hakaretle başladı.
Kul ve SIZINTI’nın hemşerisi olmalı..
Keeh keh kehhhhhhhhhhhhh
sazanlar da yemlerini bulmakta gecikmiyor...
küfür ve hakaret konusuna istersen sen hiç girme efendi...
bana burda örnekleri yirminci kez kopyalatma...
bir de maşallah pek komiksiniz bugün...
ne diyeyim...
explorer
10-01-2005, 16:14
isme bakılırsa vede "caps lock tuşunu açık tutarak konuşmasına" sanırım 12 yaş altı bir kurtlar vadisi düşkünü . sorgulamaktan uzak, çevresi bugüne kadar ne demişse onların dışına çıkamayan ayrıca birileri tarafından bolca gaza getirilmiş biri ...
ama neyseki forumdaki inançlı kişileri bu gruba ısrarla sokmuyorum..
çünkü onlara haksızlık olur
Saygılar
Kul
Hacı’nın küfürleri nerede? Senin aklında olmasın onlar. Bulabilirsen göster.. Sana birkaç iletisinde ahlaksız ve namussuz demesi mi Hacı’nın küfürleri.. Utanmadan Hacı’nın doktorluğuna bile dil uzatan sen yine de Hacı’nın elinden iyi kurtuldun.. Hala tipik Müslüman ahlaksızlığı sergiliyorsun. Bu ahlaksızlıkların daha ne kadar devam edecek?
Senin bu sayfanın yazarından farklı olduğunu bilmemiz için çaba göstermen gerekiyor. İyi ve kaliteli yazmak elinden geliyor. Yine de SIZINTI ve MİRZABEYOĞLU gibilere çanak tutmaktan geri kalmıyorsun. Sizden çok şey beklediğimi biliyorum.. İnanç konusunda aramızda büyük bir uçurum var. O uçurum asla kapanmayacak.. Haberin olsun istedim.. Ahlak konusunda hiç ağzını açmasan çok iyi edersin.. Ben o konuya değinmedim henüz.. Hadi sana bir fırsat daha.. Nerede Hacı’nın küfürleri.. Ha.. Nerede?
ULJKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK... ALLAH IN HUZURUNDA EGİLİRİZ BİZ ANCAK
bu ne lan şerro az önce bize vatanınızı satarsınız diye ithamda bulununan sen göklerde bulunan o tek bir yeşil ümmet sancağına özlem duyuyorsun ha.ŞERRO
ULJKUMUZ ayrıca sarhoşsun galiba
Heytt bee koçum işte müslüman dediğin böyle olmalı.
Bir iki ateist verelimde parçalasın kenarda.
küfür diyince sen tabi muhteşem zekanla burda ana avrat dümdüz küfür ettiğini iddia ettiğimi sanıyorsun...
elinden gelse yapacağından kuşkum yok...
ama forumun kuralları var...
yapamazsın...
bizim köyde "hanımın belkide seni aldatmıştır", "hanımı kul''u aldatabilir" lafları ağır küfüre giriyor hacı efendi..
sanal kabadayılık olarak algılama ama, yüzyüze iken bana bu ifadeyi kullansan meslektaşlarına muhtaç kalırsın...
sizin köyü bilemem...
ayrıca doktorluğunu bir kere ağzımı aldım ve senin yine o muhteşem(!) idrak kapasitenle anladığın üzre onu yermedim, bilakis doktorluğunu yücelttim...
ama ne fayda...
kimseyede çanak tuttuğum yok...
bu arkadaşa da hoşgeldin dedim ve son cümlemde de kinayeli olarak "yanlış yerden başladın" diyerek uyarmak istedim..
tabi bunu da anlamadın...
neyse....
başka bir başlıkta da dediğim gibi bana ahlaktan, küfürden, hakaretten bahsetme sen hacı efendi..
illa konuşacaksan delikli zımba burda..
ona konuş...
canı sıkılmış zaten....
Ahmet sana ne oldu öyle.. Çok heyecanlandın..
Haci bir sey oldugu yok kendi yazmadigim yazilar var, sadece sasiriyorum
MiRZABEYOGLU
14-01-2005, 13:22
explorer ilkonce yasım 12 degil ama senin Allah ı tanımamazlıgına bakılırsa 50 yasında bile olsan Kafan Henuz Dunyaya gelmemis .. Bunu bir hakaret olarak gorme aslanim.. Sazan Gibi Atlayip Lafi Ustune alindigina Gore ... RUSSEL sana gelince ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN BiR SANCAK ewet... Bu sancak Yesil de olabilir Ay Yildiz da olabilir.. Bu tavrinla Aslinida inkar etmis oldun.. Sen Osmanlı Torunu degilmisin ? ¿ Osmanlı imparatorlugu zamanında Senin atalarin ( Tabi Senin irkin turk ve muslumansa) Bu bayrak altinda yasamadimi ? Bu arada Bi Laf vardir unutma ASLINI İNKAR EDEN SOYSUZDUR..!!!
(Mirzabeyoğlu''na)
Buraya gelip adam gibi argümanlarınızla tartışacaksanız yazın. Bu sloganlarla neyi çözmeyi, neyi tartışmayı düşünüyorsunuz? İlk mesajdan itibaren başladı kafatasçılık. Önce şu Türkçe''yi bir güzel kullanın da sonra bağırıp çağırırsınız. Bu mu soyluluk. Biz Osmanlı torunlarıyız deyince mi soylu oluyorsunuz? Kafanız da türkçeniz gibi darmadağınık. Kendi dilini doğrudürüst konuşamayan adam mı başkalarına aslını öğretecek? Sağa sola diş göstermeyle birşey olmuyor, kof slogan atmayla da. Varsa açılımınız, eleştiriniz oturur efendi efendi yazarsınız. Asena''nın kemiklerini sızlatmayın, yol gösterdiğine pişman etmeyin size..
slycakonun dediklerine katılmakla birlikte aslımıda soyumuda sopumuda biliyorum.asıl bunu bilmeyip arap tanrısına ve peygamberine tapan sizsiniz.
ve de aynen iade ediyorum:
ASLINI İNKAR EDEN SOYSUZDUR! :evil:
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgar, artık ne yandan esersen es!..
explorer ilkonce yasım 12 degil ama senin Allah ı tanımamazlıgına bakılırsa 50 yasında bile olsan Kafan Henuz Dunyaya gelmemis .. Bunu bir hakaret olarak gorme aslanim.. Sazan Gibi Atlayip Lafi Ustune alindigina Gore ... RUSSEL sana gelince ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN BiR SANCAK ewet... Bu sancak Yesil de olabilir Ay Yildiz da olabilir.. Bu tavrinla Aslinida inkar etmis oldun.. Sen Osmanlı Torunu degilmisin ? ¿ Osmanlı imparatorlugu zamanında Senin atalarin ( Tabi Senin irkin turk ve muslumansa) Bu bayrak altinda yasamadimi ? Bu arada Bi Laf vardir unutma ASLINI İNKAR EDEN SOYSUZDUR..!!!
1-Sizin icin Turk olmak neden onemli,hic dusundunuzmu?
2-Soysuz ne demek?
3-Bugun hangi yonumuzle Turk olmaktan gurur duymaliyiz?
4-Turk olmaktan utanacak yonlerimiz varmidir?
5-Insan olmak ne anlama geliyor sizin icin?
6-Kotu bir Turk mu iyidir yoksa iyi bir Alman mi iyidir?
7-Osmanlilar nerede?Batmadilar mi?
8-Turk olmakla musluman olmanin ne alakasi var?
Nedenmi sordum bu sorulari?Ateizm ve dinin tartisildigi bir foruma pattadan milliyetciligi soktunuz.O zamanda bu sorulara muhattab olursunuz.
Bana iki sekilde cevap verebilirsiniz.
Birincisi tabiri caizse agzimin payini verirsiniz ve ben bu forumda rezil olmus olurum.
Ikincisi ise kafanizdaki butun on yargilari yarim saatligine yok eder ve bu sorulara tarafsiz bir sekilde cevap verirsiniz.Bana vereceginiz cevap onemli degil kendinize vereceginiz cevap onemli.Cevabi benden saklayabilirsiniz ama kendinizden nasil saklayacaksiniz?
Bir Türk
16-01-2005, 00:37
Türk olmak ulu bir olaydır, birşeye inanmanın yada inanmaman sana kalmıştır... Mirzabeyoğlu takma isimli şahıs, eğer gerçekten bir Türk isen ve kürt ve kürdofil düşmanı isen senin http://www.nihalatsiz.org sitesine bakmanı öneririm (Türk otağına mutlaka girmelisin)...
Gerçekleri görmen buna bağlı. yazmış olduğun bu şiddetli yazılardan senin mhp (sentezci olan ve milliyetçilik ile alakası kalmamış ümmetçi topluluk) kaynaklı biri olduğunu anlayabiliyorum.
Yazımın başında belirttiğim gibi, herkez istediğine inanabilir önemli olan o kişinin yaptıklarıdır. Burada bulunan bütün Türkleri istediği şeye inansın veya inanmasın kucaklarım....
Ayrıca, burada bulunanları ahlaklı veya ahlaksız diye nitelendirmek büyük yanlışlıktır, kimseyi birkaç yazısı ile böyle bir hüküme bağlayamayız....
Bir Türk
16-01-2005, 00:54
1-20000 yıllık şanlı bir geçmişe, anlamı "Güçlü" olan bir ırk ismine sahip, en başından beri mertliğe, dürüstlüğe ve doğruluğa inanmış bir toplumun bireyi olmak kim istemez ? sorarım...
2-bunun iki şartı var... biri gerçekten toplama bir guruha mensup olmak (mesela kürd), yada kendi soyuna hıyanet etmek...
3-her yönü ile...
4-günümüzde, şu anda başımızda bulunan ifritleri yerin dibine göndermediği her gün için utanmalıdır Türk olan...
5-En önemli şey mensup olduğun Irk için gerekeni yapmak, insanlık denilen şey eziklerin korumasıdır...
6-Kötü Türk''ü tercih ederim çünkü o kişinin Türklük damarını bir konuşma ile kabartıp iyi bir Türk haline getirebiliriz...
7-Osmanlı diye bir şey kalmamıştır, zaten öyle birşey hiç olmamıştır bu sadece osmanlı devletini kurtarmak için uygulanmak istenen ve başarısız olan birkaç politikadan biridir, tıpki panislavizm gibi başarısız ve imkansızdır...
8-Herkez müslüman olabilir, ancak herkez Türk olamaz bu şeref doğuştan gelebilir ancak....
umarım açıklayıcı olmuşumdur....
Hey Türk titre ve kendine gel.
Uyan artik...
Vatan elden gidiyor, lambalari yak...
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Bir Türk dünya ya bedel,
zort, ne özelligimiz varmiski.... Ne o. ben de Türk üm
öyle kendimi dünya ya bedel gibi görmüyorum.
Türkler Hangi soydan gelmis, soylarini biliyorlar mi...
israil ogullari, maymun ogullari, kurt ogullarim,,,????
sadece bilmek istedim...
selamlar
Bir Türk
16-01-2005, 01:29
Türk dediğin zaten ulu bir soydur geldiği yerde orta asyadır...
bence sen Türk değilsin, yada kırma bir Türksün yada Türk olduğunu zanneden bir boşluksun... Türk olmadığın için dünyaya bedel de olamazsın ve bu duyguyu anlayamazsın, belki de beynin yıkanmıştır....
neyse... esen kal
Neyseki azim bozuk bir insan degilim...
Senin türklügün orta asya da kaldi... illa istiyorsan oraya git..
Gecenlerde Mars a da gitmek istemislerde raki yok diye vaz gecmisler,
Hem bir de oraya gitse bak sen o zaman
bir türk evrene bedel, vay ...
Kardesim benim soyum Horasan dan gelme, Ailemde ki kayitlar 800 yil öncesine götürür.
Ben kendime Türk üm diyor sam Türk üm dür. Onu söyleyemiyenlerden degilim...
Ama bununla ne gurur duyarim nede övünürüm.
tek gurur duydugum soyumdaki ünlü bilim adamlari. Hemide dini iSLAM.
Tek gurur kaynagim dinimin ISLAM olmasi.
Saldirin siz uyduruk yargilarinizla.
Allah ona da sabretmesini ögretiyor...
Selamlar
Bir Türk
16-01-2005, 01:56
nasıl uyduruk yargılarımızla ? :)
binlerce yıllık bir medeniyetin bir parçası olup sonra 1 buçuk bin yıllık bir şeye boyun eğmek ? işte ben buna inanamıyorum...
Ayrıca, toprağım sadece Orta Asya ile sınırlı değil ki "Orta Asya''na git" diye bilmeden bir cümle sarfediyorsun... şu an üzerinde bulunduğumuz anadolu ve çevresi (pardon sen zaten almanyadasın anlamak istesende anlaman zor olacaktır yada almanyadayım diye yalan atmaktasın ki bu doğruysa zaten Türk değilsin) , kafkaslar, orta asya(doğallıkla), hazar gölünün kuzeyi, kuzey asya, balakanlar binlerce yıl önce Türk akınlarına uğramış, fethedilmiş ve Türklere ev sahipliği yapmış bölgelerdir.
Sen istesen de övünemezsin, çünkü kalbin yanlış yönde atıyor (tabi bu sözüm gerçekten Türk isen...). Asıl şimdi ben sana:
"Türk, Oğuz beyleri, milleti, işit! Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,
Türk milleti, ilini, töreni kim bozabilecekti? Türk milleti, vazgeç, pişman
ol! Disiplinsizliğinden dolayı, beslemiş olan kağanına, hür ve müstakil iyi
iline karşı kendin hata ettin, kötü hale soktun." sözünü hatırlatıyorum (tabi Türk isen ve içinde bir nebze Türklük kalmış ise...)
Ben de kendisinin Türk olmadığın ilanı eden Yeni kardeş gibi aslen Kırşehirliyimdır. Aslım yörüktür. Atalarım Anadolu’ya Alparslan’la birlikte gelmişlerdir. Baba ve dedemin gözleri benden daha çekikti.. Benimkiler de belli belirsiz çekiktir. Fark edemezsiniz.. Anamda biraz Çerkez’liğin olması bu belirsizlikten sorumludur..
Evet ben bir yörüğüm.. Bir şey olmam gerekirdi, değil mi? Çingene de olabilirdim.. Yörük olmam bana ne gibi bir üstünlük sağlayacaktı?.. Yörük olacağıma bir Ermeni veya Arap olabilirdim. Bu benim kabahatim mi olacaktı?..
Evet.. Ben de ait olduğum yöre ve içinden çıktığım ırkımla iftihar ediyorum. Ama bu ne ifade ediyor? Onları red mi edecektim? Elbette onlarla iftihar edecektim. Ailemle, soyumla, sopumla, memleketimle..
Yine de benim kendimle iftihar etmem demek, başkalarını küçük görmem demek değildir... Ben kendimle iftihar ediyorum.. Başkalarının da kendileri ile iftihar etmelerini anlayabiliyorum. Ama kimseyi küçük görmüyorum..
Yeni kardeşimiz de mutlaka kendi ailesi ve geçmişi ile iftihar ediyordur. Neden etmesin?..
Kendi ırkından dolayı iftihar etmek başka bir olay, o ırkın üstünlüğünden bahsetmek ayrı bir olay..
Benim anladığım kadarıyla hiç bir ırk, diğerlerinden üstün değil.. Aşağı da değil..
Hacı böyle düşünüyor...
Ahmet dini ile iftihar ediyor.. Etsin bakalım.. Hiç bir itirazım yok.. Dininin benim ateistliğimden daha üstün olduğunu iddia etmesin yalnız..
Keeeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhh
HACI
Türk dediğin zaten ulu bir soydur geldiği yerde orta asyadır...
bence sen Türk değilsin, yada kırma bir Türksün yada Türk olduğunu zanneden bir boşluksun... Türk olmadığın için dünyaya bedel de olamazsın ve bu duyguyu anlayamazsın, belki de beynin yıkanmıştır....
neyse... esen kal
Neden orta asyadan buralara kadar geldiniz.Sizi kovalayanmi vardi?(Mesela çinliler)
Neden 18 devlet kurduk.Simdi elimizde bir devlet kaldi.Yani 17 devletin icine etmisiz.Talan etmisiz,batirmisiz.
Bana verdigin cevaplar benim icin inandirici degil ama senini icin hic degil.
Bence aklini basina al.Senin gibi saf insanlari kandirip arada mali goturuyorlar.Yetim hakki yiyorlar.Onlarla mucadele et.
Sana ciddi bir soru:
Dusunki cocugun hasta(tedavisi olmazsa olecek) ve sigortasiz.Dusunki fakirsin.Elinde ufak bir arsa ve birazcikta tarlan var.Bunlari satarsan elde edecegin parayla cocugunu iyilestirebilirsin.
Sen cocugun icin arsani ve tarlani satarmisin?Yoksa cocugunu olumemi terkedersin?
Cevap bekliyorum.
kardesim lütfen su medeniyetinden bir bahsetsene... Ne olur...!!!!
Istersen ben sana anlatayim...
Ama hayir bilip bilmedigini bilmek istiyorum. Sen anlat...
Ama Islamiyetden öncesini...
birde denmissin ki..
kafkaslar, orta asya(doğallıkla), hazar gölünün kuzeyi, kuzey asya, balakanlar binlerce yıl önce Türk akınlarına uğramış, fethedilmiş ve Türklere ev sahipliği yapmış bölgelerdir.
kocum bu medeniyet degil barbarlik....
Neyse oku biraz daha....
selamlar
Tesekkur ederim Haci.
Ben dedemi ve bir cok akrabami canakkale ve kurtulus savasinda kaybettim.Gerekirse kendi canimi bile feda ederim.
Devlet icinde cete kuran ve yetim hakki yiyen sozde milliyetciler gibi iki guzel laf soyleyip mafia olmaya karsiyim.
Milliyetcilikten odun vermeyen ama milyonlarca turku avrupada,amerikada,surda ve burda calismak zorunda birakan zihniyete karsiyim.
Seninde dedigin gibi belli bir irka mensup olarak dogmak bizim elimizde degil.Bana sorulmus olsaydi fransiz,isvec yada ingiliz olarak dogmak isterdim.Hic olmazsa su kisa hayatta insan gibi yasardim.
Ama kendi gercegimle yasamak zorundayim.Gerekirse bu ulke icin bin kez olurum.Ama fasist olmam.Mafia olmam.Hele irkci hic olmam.
Omrumun sonuna kadar savunacagim en onemli seylerden birisi sudur:
Irkcilik pisliktir.Irkcilik insanoglunun gelebilecegi en asagilik kademedir.Irkcilik lanettir.Irkcilik mafia,hirsizlik ve duzenbazliktir.
Bir Türk
16-01-2005, 02:27
yörük olman ile övünmen için sana bir şeyi söylemem lazım...
Mustafa Kemal Atatürk bir Yörük Türkü idi (tıpki benim olduğum gibi).
Bu üstünlük olayı tamamen göreceli bir kavramdır...
mesela bir kişi savaşçı olmayı bir üstünlük olarak görür, yada barışçı bir toplum olmayı. Birisi arkadan vurmama geleniğini üstün görür, biri arkadan vurma geleneğini üstün görür. Bu sadece bakış açısına bağlıdır...
Orta Asyadan buralara gelmemizin sebepleri dünya fethi aşkı ile yanıp tutuşmamız dır, çin bir etken olsa idi şu anda Orta Asya''da Türk olmazdı, ama var peki buna ne demeli...
18 devlet kurmuş olmamız sana hiçbirşey hitap etmiyorsa eğer sana diyebileceğim bir şey yok, ama şunu söylemeliyim ki elimizde 1 değil 9 tane bağımsız devlet bir o kadar ve fazlası Türk özerk devlet mevcut (umarım eksik saymamışımdır)
kandırılma konusuna gelince... Kendi milletin için en iyisini istemek onun için gerekirse ölmek, ne zamandan beri kandırılmaca oldu ?
soruna cevap olarak ne yazık ki tam ve gerçekçi bir cevap veremiyeceğim çünkü öyle bir koşulda bulunmadım ve umarım bunmam (tanrım beni öyle azaplardan korusun). Ama sanırım tarlayı satardım (tabi duruma göre değişir)
Sanırım bu gece bu kadarlık yeter, uyumam lazım :) hepinize iyi geceler, Esen kalın....
IRKCI YENI TÜRK
yazilarinin altinda ki siteye girdim ve kusmamak icin kendimi zor tuttum.
Siteye girdikten sonraki karsima cikan o nazi subayi görüntülü herif de kim öyle... Hitler mi ki diye de düsünmedim degil...
Bu ne kokusmusluk , sen aslinda birak Türk´ü insan ol ilk önce...
Bu nu hakaret olarak alma ama site bir alman fasistlerinlkini andiriyor...
Galiba onlarla da ortak yanlariniz var...
KAHROLSUN TÜRKCÜLÜK
YASASIN TÜM iNSANLIGIN KARDESLIGI
meraba
öncelikle söyliyeyim bende bugün türk kimliğiyle yaşayan biriyim ama ırkım ne kadar türk onu bilemem çünkü ben yani biz türkiyeliler imparatorluk torunuyuz ve ırkı bozulmamış bir imparatorluk düşünülemez.
sadece imparatorluk olayı değil osmanlıda birde devşirme olayı vardır.
ayrıca türk tarih kurumunun başkanı bizim ırk türkü değil kültür türkü dediğimi itiraf etmişti.
bu konuda söylenebilecek şey çok şimdi aklıma gelmedi ama bir zamanlar bu konu hakkında döküman hazırlamıştım bulabilirsem buraya yazarım.
Russel
ahmet hümanizm adına türkçülüğe kahrolsun diyemezsin.
ırçılıkla türkçülük aynı şey değildir!
olur russel !!
Kahrolsun irkci TÜRKLER
OLDU MU ??? :?: :?:
MiRZABEYOGLU
17-01-2005, 12:22
Bırakın kardesim bu konulari.. Ben kimseyi irki yada mezhebi icin yargilamiyorum... Ben Turkum Turk oldugum icinde Cok gururluyum.. Yuykardaki Cocuklardan birisi beni MHP li sanmis.. ( Eeee Cenab-ı Hak bunun gibilere akıl vermemis) benim sizi elestirmemin sebebi su .. Siz Bizim Yani muslumanlarin sahib oldugu degerlere bizim size Gosterdigimiz saygiyi Gostermediginiz Muddetce , bu tur elestirilere ve Dusmansı tavirlarimiza Boyun egmek Zorundasiniz.. Sonucda bir avuc azinliksiniz .Bunu unutmayin.. Sizin ateist olmaniz yada baska bir irkda olmaniz Bizi ilgilendirmez.. Sizede Bizim Degerlerimizi Elestiri hakkını asla vermez.. Kimseyi Zorlayarak İmana getirme gibi bir niyetimizde yok..!!!! Tekrar Soyluyorum Allah sizi Affetsin ve islah eylesin ins..
Mirzabeyoglu,malkocoglu gibisin beh,breh osmanlidan geldigini soyluyosun hangi osmanli "Rus,Macar,Slav,Musevi,Ermeni vs." osmanliyi sizin gibi dusunenler savunuyor.Bende ozbe oz TURK`um ama Ataturkun tarihten sildigi osmanliyi atalarim diye ASLA kabul etmiyorum.Vede o isimden utanc duyuyorum.Ben MSTAFA KEMAL ATATURK`un turkiyesinin vatandasiyim.Bunlar degilmi milliyetcilik adina bir suru insani katlettiler CATLI`larla,Kircilarla vatan millet milliyetcilik adina dediler,ne aciki simdide UKRAYNA`da allaha degil ruslara emenetler.Yazik ulkeme lagim fareleri gibi bir o`yandan bir bu yandan kemirip duruyorlar.
Milyonlarca Turku avrupalara kacirdilar.Cocuklari oralarda turkce konusamiyorlar.Turkler avrupanin pisligini temizliyorlar.Kolelik yapiyorlar.Bizim akillilarda halen Tarkan,Malkacoglu,Battal Gazi filmlerini yasiyorlar.Batmis Osmanlilarin torunlari halen ne ile uugrasiyorlar.
Birde unutmadan soyliyeyim.Avrupada yasayan milliyetci kahraman ulkuculerimiz utanmadan avrupadaki sol ve asiri sol partilere oy veriyorlar.Milliyetci partilere bir tane bile oy vermiyorlar.
Buna ne denir?Iki yuzluluk ve vatan hainligi denir.
Osmanliyi inkar eden bir turk dusunulebilirmi, osmanliyi inkar temekle neyi kanitlamis olursunuz, siz onu nekadar inkar tesenizde o sizin gecmisinizdir. Hem neden boylesine anlmasizca bir tutum sergilersinizki.
Yarin bir gun gizli belgeler aciklanipta turkiye cumhuriyetinin bazi gizli anlasmalarla kuruldugu ortaya cikarsa bu seferde TC gecmisinizimi inkar edeceksiniz. Ismet Inonunun bir sozu vardir, Turkiye cumhuriyeti devleti, Ingiliz ve Rus devletlerinin birbirlerini dengeleme cabalari sonucu kurulmusdur diye. Eger ingiltere lojistik destek veremeyecegini vede anadoluyu koruyamayacgini anlamamis olsaydi ruslara karsi, Saniyormusunuzki burayi bize birakirdi, yada rusya yayilmaci ingiltereyi durdurmak icin Turk yunan savasinda turkiyeye destek olmasaydi. Ote yandan Ingiltere ise, daha gucsuz Yunanlilarin(savasta bize yenilince) anadoluyu ruslara karsi koruyamayacagini, kendi elinde olmasi halinde ise lojistik destek eksikliginden dolayi ruslara direnemeyecegini anlamisti, o yuzden adadoluda anadolunun yerlilerince(turkler) olusturulmus bir hukumetin daha iyi olacagini dusunmustu. Kisaca Turkiye cumhuriyeti Rusya ve Ingilterenin hassas dengeleri arasinda yukselmisdir.
Durum bu iken, oturupta gecmisinize kufur etmeyin. Unutmayinki onlar bizim atalarimiz, onlar anadoluya gelmemis vede osmanli devleti kurulmamis olsaydi bugun turkiye cumhuriyeti devletide olmayacakti.
Ben gecmisimde Osmanli gibi sanli bir devlete sahip olmaktan gururluyum, ama gozumu kapayarak surekli ovunum yerimde saymamam gerektigini bilecek kadarda uyanigim.
Damdanakan.
Damdanakan’a bir şey hatırlatmam gerekiyor.
Osmanlı’yı inkar etmek başka, onunla iftihar etmemek daha başka şeylerdir.
Elbette inkar etmek mümkün değildir. Biz Türk’ler aslında Osmanlı’nın tümünden şikayetçi değiliz. Son 200-300 yılıdır, bizi rahatsız eden Osmanlı tarihi.. Ondan önceki Osmanlı tarihi ile elbette iftihar ederiz.
Geçmişimize küfür etmek aptallıktır. Geçmişi kabul etmeye mecburuz. Bizim yaptığımız geçmişimizi idealize etmeye çalışmaktır. Edemeyince de, ona küfür etmekteyiz.. Ya da onu reddetmekteyiz...
Gerçeklerden uzaklaşmayalım.. Kendimizi olduğumuz gibi kabul edelim. İdealize etmeyelim. Çünkü idealize edince önce biz düş kırıklığına uğramaktayız.. Bu hem bizim geçmişimize, hem de kendimize ettiğimiz haksızlıktır. Diğer toplumlardan, ülkelerden, uygarlıklardan daha farklı ve üstün olmadığımızı bilmemiz, bizi huzura kavuşturacaktır. Üstünlüğümüzü kanıtlamak zorunda olmamamız rahatlık değil mi? Üstün değiliz işte.. Ama kimseden daha kötü de değiliz..
HACI
elbette kimseden ne ustun nede asagiyiz
ustun olmamiz icin bir tek sebeb yokken, asagi olmamiz icinde sebebler yoktur. Ben zaten yazimda demisimki, osmanliyi reddetmem, ama oturupta gecmisimle kor gibi ovunmem.
ben disarda yasayan biri olarak, burada birakin Turkun ustun oldugunu, turkun ne oldugunu bilmeyen tonlarca insanla karsilastim. Siz Osmanliyi dunyaya hukmetmis bilirsiniz, ama bulundugum yerde birakin osmanlinin sanini, ismini bile bilmiyen insanlr cogunlukta.
yani ben bosuna ovunecek kadar avanak degilimdir cok sukur.
damdanakan
Damdanakan...
Seni elbette hatırlıyorum.. Ben herşeyi hatırlarım. Seni unuttuğumu nasıl düşünebilirsin!
Osmanlıyı bilmemek başka bir olaydır, kabul etmemek ve küçük görmek daha başka bir olaydır..
Avrupa Osmanlı’yı çok çoooooooooookkkkkkkk iyi bilir..
Ondan ne kadar çok korktuğunu, aşağılık duyguları içinde kıvrandığını, onunla mücadelenin ne kadar zor olduğunu, onun ne büyük bir canavar olduğunu çok, çoooooooookkkkkk iyi bilir..
Senin bulunduğun yerde Osmanlı’nın bilinmemesinin iki nedeni vardır..
Ya oradakiler gerçekten idiotturlar.. Cahil ve aptaldırlar..
Ya da Osmanlıyı bilmiyor görünerek geçmişlerini inkar etmkte ve şimdiki üstün durumlarına sığınmaktadırlar.
Çoğu kere Avrupalılar bunlardan ikincisidirler..
Türk’leri ve Osmanlıyı çok iyi bilirler ama, bilmemeyi yeğlerler..
Çünkü Türk’ler onlara çok çoooooooookkk geçirmişlerdir..
Benim Amerika’da karşılaştığım aydın Avrupalılar Türk’leri ihmal etmezler. Türk’leri sevmezler belki ama, nelere muktedir olduklarını çok iyi bilirler..
Yine de hemen her fırsatta Türk’leri aşağılamaya çalışırlar..
Benim bulunduğum yerlerde bunda henüz başarılı olamadılar..
HACI
haci ben avrupada degil amerikadayim, ve burada insanla bilmiyor inanki, herkes bristish imparatorlugunu biliyorda osmanliyi bilmiyor, ben elbette siradan halk tabakasindan bahsediyorum, yoksa okumus olanlar biliyorlar elbette.
Bu arada beni hatirlamis olmana sevindim
Damdanakan
Evet.. Haklısın.. Damdanakan. Amerikalı aptallar hiç bir şeyi bilmezler.. Ayrıca bilmek de istemezler..
Türk’leri siyah ırk sanarlar..
Seni unutmam için bir neden var mı?
HACI
Elbette beni unutman icin neden var haci, cunku beni hatirlaman icin sebeb yok.
Su guluslerinden bir gulsene gene, gerci pek sevdigim soylenemez ama.
Bu arada bakiyorumda kafirligin son haddine ulasmis, dolu dizgin ilerliyorsun, ne zaman bizden olacaksin insallah.
Bak haci ben adim gibi eminimki, akli selim herkes, kafasi azbucuk calisan herkes sonunda kendini Allaha teslim ede, kimileri bunu teslim olmakla, kimileri ise uzun akil erdiemelerden sonra yapar, sen akil erdirmeler asamasindasin su an. Ama rica etsem sanada akil erdirirken bizim kutsallarimiza hakaret etmesen.
Nasil olur acep haci.
Damdanakan.
Damdanakan kardeşim.
Sizin kutsal değerlerinize hakaret etmemek için ne yapmam gerekiyor? Size hakaret etmek gibi bir niyetim yok....
Yani onları kabul etmediğimi başka nasıl ifade edebilirim?
Bunu bilmemin bana çok yararı var.. Sizi üzmeden, size sizinle aynı fikirde olmadığımı, başka nasıl belirtebilirim..
HACI
soyleyeyim haci kardesim:
Diyelimki ben senin dusuncelerini begenmiyorum, o halde seni elestirmek istiyorum, peki ne yapmalayim, elbette elestirmeleyim, simdi su yazdiklarima bak.
Haci ateist bir kisi olup arzetmis oldugu dusunceler bizlerce kabul edilir seyler degildir.
Bide suna bak,
Bu adi insan bizim dusuncelerimiz hakkinda serefsizce yazilar yazmakta, biz bunlari kiniyoruz, kendisini gordugumuz yerde tepeleyecegiz, hem zaten onun aile yapisida sapkinca, kendiside kumarbaz sarhosun teki, kucuk kizlara sarkintilik ettigi rivayet olunmakta.
Simdi haci sence bunlardan hangisi elestiri. Elbette birincisi, ikincisi ise hakaret icerir vede elstiri yapmak degildir.
Sizler neler soylemissiniz yazilariniza bir bakin. Hani su "Russel geyigi" baslikli yazida soylenenlere bakin, sizce elestirmek boylemi olmali.
Siz islamin kendinize gore varsa yanlislarini, Haz Muhammedin varsa(kendinize gore) yanlislarini ortaya koyun, ama bu sozleri "sapik, ahlaksiz, sunyanci" gibi insana tiksinti verici sozlerle suslemeyin. Boyle yaptiginiz zaman karsi tarafada sizin gibi davranma hakkini verirsiniz, dogal olarakta tartismadan cok, kavga olur.
Sen akli basinda biri olarak kendi degerlendirmenizi yaptiginda, soylediginiz sozleri gercektende normalmi karsilyorsunuz, ve gercektende karsi tarafin bu sozlere "bunlar elestiri, ne olacakki" demesinimi bekliyorsunuz.
Olmaz degiilmi, seviye istiyorsak, oncelikle o yere kendimiz cikmaliyiz.
siz seviyeli oldugunuzda eger bir musluman kardesim seviyeyi bozarsa onu uyarmakta bize dussun.
Sevgilerimle
Damdanakan.
MiRZABEYOGLU
27-01-2005, 10:29
hasavci Benim savundugum osmanlının musluman ve Turk olduklarini kendin Cok iyi biliyorsun ama işine gelmedigi icin konuyuu sacma sapan yerlere cekiyorsun .. Gerci sana Cok gormemek lazim .. Adamın birisi gibi Aslını inkar ediyorsun .. Daha once dedigim gibi Aslını inkar eden SOYSUZDUR.. Eger Turk lerin atalarının osmanlı oldugunu ve Senin dedigin gibi rus , macar , V.s gibi halklari savunmadıgımızı bilmiyorsan.. Senden Suphe ederim.. Gerci Siz Burda sadece bir avuc azinliksiniz .. Bizim Gorevimiz TEBLiG dir... Buna Ragmen Tebligi inkar ediyorsanız.. Bu da sizin sahsiyetinizin ve Beyninizin olmadıgını kanıtlar
Osmanli ordusunun en guclu bolumuleri yenicerilerden olusur.Yeniceriler Osmanli cocugu degillerdir.Fethettikleri(yagmalayip yiktiklari) bolgelerdeki cocuklari alip yeniceri olarak yetistirmislerdir.Bir avuc Turk nasil olupta uc kitada ayni anda savasabilirlerdi?
Tarihimizi sorgulamaliyiz kardesim.Nasilki dinimizi,ekonomimizi,torelerimizi sorguluyoruz;tarihimizide sorgulamaliyiz.Sorun almanlara,Hitler ile gurur duyuyorlarmi?Sorun Fransizlara,Cezayir savasiyla ovunuyorlarmi?Birakin boyle ulkucu,mulkcu davalari.Dunya sizin gibi dusunenleri hapislere atiyor.
Gormuyormusun ,sancak altinda yasanan pislikleri.Yillardir bu memleketin kurumlari,okullari sizin elinizde,ne yaptiniz soyle ne yaptiniz?Sayenizde memleket dagildi be.
Avrupaya nam salmislar!Milyonlarca Turk avrupada asagilaniyor.Ne yapabiliyorsunuz?
Sen bir arap olarak dogsaydin ne yapacaktin?Turkmu olacaktin.Aslinimi inkar edecektin?Soysuzlasacakmiydin?Soylesene!
Aslini inkar eden soysuzmus!Vah vah.Boyle salakca seylerle kandirdilar sizi.
Insan olmak sizin icin ne ifade ediyor?
Turk dogmak icin ne yaptin?Cokmu calistin?
Bu memleket icin kanlarini akitmis insanlar benim atalarim.Senin degil.Senin atalarin ancak bu memleketi satarlar.Simdi yaptiginiz gibi.Bir savas ciksa bu memlekette once ben olurum sen degil!Kahramansiniz ya.Susurluk davalarindan memleketinize zaman bulamazsiniz.Buyuk davaniz bu.Baska varmi davaniz?
Osmanliyi batirdiniz.Osmanlidan oncekileride batirdiniz.Simdi masallarla yasiyorsunuz.Aciyorum size.
Avrupada calisan ulkucu kardeslerine sorsana kime oy veriyorlar?Hepsi sol veya asiri sola oy veriyorlar.Neden?Cunki onlarda insanlik on plandaymis,irkci degillermis,yabancilara cok yakinlarmis.Madem oyle Turkiyemdede boyle yapsaniza.Yapamazsiniz.Cunki maddi olarak isinize gelmez.Memleket sizin neyinize?Mafyacilar sizi.Iki yuzlusunuz kardesim.
Aksini ispatlada gorelim.Ispatlayamazsiniz.Cunki din ve bayrak kavramlarini kullanip her turlu yediginiz pislik ortaya cikacakta ondan.
Insan olun.Tek turk sizler degilsiniz.
Memleketin yetimleri turk degillermi?
kafir billah
03-02-2005, 05:57
hasavci Benim savundugum osmanlının musluman ve Turk olduklarini kendin Cok iyi biliyorsun ama işine gelmedigi icin konuyuu sacma sapan yerlere cekiyorsun .. Gerci sana Cok gormemek lazim .. Adamın birisi gibi Aslını inkar ediyorsun .. Daha once dedigim gibi Aslını inkar eden SOYSUZDUR.. Eger Turk lerin atalarının osmanlı oldugunu ve Senin dedigin gibi rus , macar , V.s gibi halklari savunmadıgımızı bilmiyorsan.. Senden Suphe ederim.. Gerci Siz Burda sadece bir avuc azinliksiniz .. Bizim Gorevimiz TEBLiG dir... Buna Ragmen Tebligi inkar ediyorsanız.. Bu da sizin sahsiyetinizin ve Beyninizin olmadıgını kanıtlar
Aslini inkar eden sensin!!!!!! Eger Turksen tabi ki.
Turklerin eski dini Gok Tanri dinidir. Sen bunu inkar edip arap bir sapigin dinine inaniyorsan, aslini inkar eden hain sensin. Sen bence Arapsin. Damarinda bir damla Turk kani yok senin!!!!!!!!
kafir billah
03-02-2005, 06:07
IRKCI YENI TÜRK
KAHROLSUN TÜRKCÜLÜK
YASASIN TÜM iNSANLIGIN KARDESLIGI
Senin de bir dedigin birini tutmuyor. Turkculuk kahrolsun diyorsun. Ama bir musliman olarak nasil tum insanligin kardesligini savunursun? Senin musliman olarak gayri musliman bir insana selam vermen bile yasak. Ne kardeslikten konusuyorsun?
Kurani iyi bir oku.........orada musliman olmayan kisileri hemen oldur diye yaziyor. Yani fasist olan muslimanlardir......Turkculer degil.
Cevap yok. sen bu konuda duygusal davranacaksin...
Kendi yazdigini oku sonra sorunu tekrar sor...Ha birde Bu konuda ki yazilari da oku...
:) :) :)
hasavci
Bende ozbe oz TURK`um ama Ataturkun tarihten sildigi osmanliyi atalarim diye ASLA kabul etmiyorum.Vede o isimden utanc duyuyorum.Ben MSTAFA KEMAL ATATURK`un turkiyesinin vatandasiyim.
cok guzel, sizler asagilanmaya alismissiniz biliyoruz zaten bunu acikca ima etmene gerek yok kardes. :!: :!:
1923 den sonra dunyanin insanimiza, birakin dunyanin bizim kendi kendimize nasil bir gozle baktigimiz ortada.
dunyda(ozellikle avrupada) yeni ninde soyledigi gibi Turkler avrupanin pisligini temizliyor :D :D
Adamlar( :!: :?: :!: :?: ) hala dustukleri durumdan memnuniyet duyuyorlar.
6 asir dunyaya baris ve huzur getiren gogsumuzun ve basimizin dik oldugu yillari hice sayiyorlar. :shock:
ne zihniyet helal olsunnn.
bu osmanli tarihini bir konu basligi altinda acmam lazimm :idea:
Mirzabeyoglu sizin goreviniz teblig devam edin.Sizin gibi teblig`ciler sayesinde turkler WC temizligi yapiyorlar.Avrupa,Amerika ALLAH`a inanniyorlar ama senin gibi at gozlukleri ile bakmiyorlar .Sen ve senin gibileri
bos islerle ugrastirip BOK`larini temizletiyorlarsa bu ayip sen ve senin gib dusunenlerindir.
Ben sana bir gercek olay anlatayim.Benim bir akrabamin oglu Avusturyada ilkokula gidiyor.Ogretmeni bir ders esnasinda diyorki "COCUKLAR OSMANLI VIYANA KAPILARINA KADAR DAYANIP BIZI SOYUP SOGANA CEVIRDI FAKAT
SIMDI NE ACIDIRKI ONLARIN TORUNLARIDA BIZIM KAPIMIZDA ISCI OLARAK CALISIYORLAR" bu hadise sonra okul idaresine kadar tasindi ve o ogretmene uyari cezasi verilip akrabalarimdanda ozur dilediler.Simdi bu olay aynen dogrudur.Senin savundugun osmanli atalarinin cezasini birileri cekiyor.
Eger ATATURK olmasaydi belki turkiyenin 70 milyonun 68-69 milyonu bok temizlemekle mesguldu.Turkiye cumhuriyetinin kurulusu ile ilgili laf uretme.
Canakkaleye gidersen oradaki goruntuler sana coook seyler anlatir.Su yada bu gibi tevaturlere yama yapma.Biraz gozunu ac.Dilerim inandigin tanri sana
gercekleri gorecek goz anlayacak kadar beyin vermistir.UMARIM