Orijinalini görmek için tıklayınız : Misyonerlere müslümanlar neden savaş açıyor ???
explorer
10-01-2005, 18:42
slm arkadaşlar
isanın kitabınında tanrı tarafından gönderildiğini kabul edersek
savaş açtıgınız taraf aslında kardeşiniz olmuyormu ????
yani gene tanrı ya ve tanrının gönderdiği kitaba hakaret edilmiyormu
bu nasıl bir anlayış..
yoksa dinin kökeninde kin ve nefret mi var ?
sakın bundan kaybediyor olmayasınız.....
mantıklı açıklamalar bekliyorum.
insanların aklı yokmu ??
bu ülke laik değilmi??
saygılar...
ngcoskun
10-01-2005, 18:48
güzel bir noktaya değinmişsin expoler ama mantıklı bir açıklama beklemen yersiz.keza müslümanlar neye mantıklı açıklamalar getirmişlerdir ki.bütün cevapları aslında şöyle denmek istenmiştir gibi yanıltıcı ve kendilerin bile inanmakta zorlandığı belki de at gözlükleri ile baktıkları inanmak zorunda kaldıkları cevaplardır.
Ben misyonerlerin ulkesinde isci olarak calisiyorum.
Size sunu soyleyebilirim.
Misyonerlerin kendi ulkelerinde acilan cami sayisi Turkiye''de acilan kilise sayisinin en az 250 katidir.
sen ateist forumun balyozumusun len
ne bana durustluk abidesi kesilipte efelik yaparsin sen
he, sen okuduklarini anlamzmisin, yoksa derdin taraf tutmakmidir
o zaman ikide bir yazinin altina ekledigin "saygilar" lafini kaldir.
SIZINTI
explorer
10-01-2005, 19:12
SIZINTI
burda tabiki bir tarafını tutarız ,
yoksa sen müslümanlığın tarafını tutmuyormusun
tek amacın forumu karıştırmakmı ???
aptal herif neden sazanlik edip atladin hemen ben sana degil YENI ye sormusdum
ne adamlar var ya.
SIZINTI
SIZINTI
sonrada demis ki:
aptal herif neden sazanlik edip atladin hemen ben sana degil YENI ye sormusdum
ne adamlar var ya.
SIZINTI
Daha sonra hic bir sey anlasilmamis.SIZINTI kafayi yiyip gitmis.Masalamizda burda bitmis...
ngcoskun
10-01-2005, 19:19
yani SIZINTI sen de olmasan burda nasıl eğlenecez bilemiyorum.komik adamsın vesselam.
formu karıştırdığını sanan aslında forma hareket katıp kendini ve ahlakını ve tabiki islam ahlakını gözler önüne seren komik bir yaklaşımın var.sana bu konuda başarılar diliyorum böyle devam edersen biz seni hırpalamaya devam ederken eğlenmeye de devam edeceğiz.heeeh heeeh heeeh
NGCOSKUN
gecen sana bi cevap yazmisdim ama cem silmis
bak dinle sen benim ancak "anahtarligimi" hirpalayabilirsin
sitersen bulusalim bir dene
bak bakalim kim kimi nasil hirpaliyor
sen bana hangi lafinla ustun oldunda beni hirpaladin, ama ben seni haciya verdigin destekten dolayi epey hirpalamasidim, sakin hala o kuruk acin devam ediyor olmasin
seni gidi sevimli yunus seni
SIZINTI
Misyonerlerin kendi ulkelerinde acilan cami sayisi Turkiye''de acilan kilise sayisinin en az 250 katidir.
Benim bu yazdigim dogrudur.Eger 250 kati degilse 300 katidir.Bu bir yorum degildir.Gercektir.
Misyonerlerin niyetleri iyimidir kotumudur bunu bilemem.Ama misyonerlerin sirtindan prim yapanlarin niyetleri kotudur.Cunki halktan gercegi sakliyorlar.Turkiye hristiyanlasmiyor ama avrupa ve amerika muslumanlasiyor.
Bu durumdan hristiyanlar rahatsiz olsunlar.Muslumanlar neden rahatsiz oluyorlar anlamiyorum?
ngcoskun
10-01-2005, 19:32
burda konuyu açana konuyu saptırarak terbiyesizlik yapıyorsun.bunu sadece bu başlıkta değil bütün konu başlıklarında yapıyorsun.seni altetmek ve hırpalamak benim için hiç de zor değil.sen içini dolduracak yazılarını bir sun bakalım kim kimden üstün.senin lafebeliğinden başka yaptığın birşey yok.
ne o buluşunca ne yapacaksın.beni mi hırplayacaksın .sıkışınca kaba kuvvete başvuran müslümanlardan bir farkın olmadığını biliyoruz zaten.
benim bir kuyruk acım yok.bu konuyu seninle saygı cümleleriyle tamamladığımızı sanıyordum ama sen olduğun yerde saymaya ve yakaladığını sandığın konu üzerinde teklemeye devam ediyorsun.yazık ki çok sığ bir beynin var.bunu inandığın allahınla da kanıtlarken yazdıklarınla da kanıtlamaya devam ediyorsun.hakeret eden cümleler yazarak birilerini alt ettiğini sanıyorsan yanılıyorsun maalesef.
dur ben bi sana guleyim
:D :lol: :P
oyle albert einstain den soz yazip ataturkun resmini kullanmakla adam olunsaydi, dunya ne guzel bir yer olurdu.
cok hossun ama bossun be
SIZINTI
ngcoskun
10-01-2005, 19:55
burada seninle atışarak hata yapıyorum aslında zaman kaybediyorum.ama sen bir cevap alamayınca galip geldiğini sanacak kadar cahilsin bunu bilerek yazıyorum.
birileri hakkında birşeyler bildiğini sanan yazılar yazıp başkalarının aklını karıştırdığını sanıyorsun.ama herkes kimin ne olduğunu bilecek bilnçe sahip olduğu için kimseyi kandıramıyorsun.
gülmeye devam edebilirsin .çünkü cevap yazmana gerek yok. heeeh heeh heeh
hatta keeh keeh keeeh
HACIYI SAVUNMAK SANA O DENLI SAPLANMISKI, ONU GULMESINI BILE TAKLIT EDER OLMUSSUN
BUDA SENIN NEDENLI ORGUZ IRADELI OLDUGUNU GOSTERIR
BAYAN HACI DIYECEGIM BUNDAN BOYLE SANA
BAK NE DIYORUM HATTA SEN HACIDAN FOTO ISTEDE RESIM OLARAK ONU KULLAN ISTERSEN, BU ISLER YUNUSLA ATAYLA OLMAZ, KIMIN SOZCUSU ISEN ONUN RESMINI KULLAN
ZIRA GULUSLERINI, VEDE TUM SOZLERINI KULLANIP DESTEKLIYORSUN
SIZINTI
Benim bu yazdigim dogrudur.Eger 250 kati degilse 300 katidir.Bu bir yorum degildir.Gercektir.
Misyonerlerin niyetleri iyimidir kotumudur bunu bilemem.Ama misyonerlerin sirtindan prim yapanlarin niyetleri kotudur.Cunki halktan gercegi sakliyorlar.Turkiye hristiyanlasmiyor ama avrupa ve amerika muslumanlasiyor.
Bu durumdan hristiyanlar rahatsiz olsunlar.Muslumanlar neden rahatsiz oluyorlar anlamiyorum?
ngcoskun
10-01-2005, 20:08
seni anlamakta zorlanıyorum çok kızgın olduğun için hemen cevap yazmak yetiştirmek uğruna yanlış da yazar oldun.yakında küfür de edersin .nitekim etmişsin de ve Cem silmiş.yeter artık nerden tutturacağını bilmez hale geldin.sus da bari ayıbın örtülsün.
herkesin kendi fikirleri doğrultusunda yazdığı bu formda fikirlerini beğendiğim arkadaşların arkasında durmaya devam edeceğim.dikkat edersen sadece hacının değil başka arkadaşların da yazılarını destekliyorum.ama bunun yanında kendi cümlelerimi kullanarak yeni fikirler de atıyorum ortaya.ama sen de o ne gezeeeeerrrrrrr.sen sadece sataşmayı bilirsin.
yeni fikir sende ne gezer NGCOSKU
hangi yeni fikri attin ortaya, o kokusmus ateist laflarina sen yeni fikirmi diyorsun, muslumanlarin en hassas degerlerine degisik kufurler hakaretler temeyi sen yeni fikir uretmekmi saniyorsun, yaziklar olsun kafanizda tasidigniz beyine, ne zavallisinki kendini kafasi calisan biri saniyorsun, o denli az gelismis bir beyin yapin varki bunu dahi dogal olarak idrak edemiyorda, kendini bisey saniyorsun, nedir senin ilgi alanlarin, uzamnlik alanin, bana bir tek konuda uzmanim de yahu, bos lakirdiyla geciriyorsun omrunu
SIZINTI
NOT: gordugun gibi ben asla bos konusmam
ORGUZ IRADELI ne oluyor?Yani iradesinde orguz mu bulunduruyor.Orguz nerede yetisir.En cok satildigi mevsim hangisidir?Pahalimidir?Yeni versiyonu varmidir?Kac modeldir?Ikinci el orguzlarin fiyati nasildir?Ne kadar kalori bulundurur?Demokraside orguzlara yer varmidir?
ngcoskun
10-01-2005, 20:18
http://turandursun.com/phpBB/search.php?search_author=ngcoskun
bak sana benim bütün mesajlarımın bulunduğu yeri vereyim. ordan bir bak bakalım hangimiz daha dolu şeyler yazmışız.sonra da kendininkilere bir bak bakalım.küçük beyinli.
:lol:
http://turandursun.com/phpBB/search.php?search_author=ngcoskun
bak simdi buyuk beyinli(ama icinde bisey olmayan buyuk beyinli, ici su dolu teneke ici bos olan varilden daha agirdir, amam varil daha buyuktur)
Bana bos safsatalarini gosterme, onlarin zerre kadar ne bilimsel nede felsefik degerleri var, bom bos laflar, sen nasilki benimkilerini bos goruyorsun iste onlarda oyle, daha oncede dedigim gibi ben bos yaziyorum zaten, zira size bukadari yeter, siz bossunuz zaten ne diye dolu seyler yazayimki, hala anlamayacakmisin sen
SIZINTI
demek su linkleri verdigin yerde yazdiklarina sen fikirsel yazilar diyorsun ha. ben bosuna demiyorum ya, sizden cira bile olmaz diye, vallaha mi mok olmaz.
fikir diye bunlari sananin, bilimi filim sananin hali iste budur, cok hossun amam bossun be. farketmiyormusun aklin yetmiyor bazi seylerede anlayamiyor ve sonrada donum ben bunu anlamadim, oyleyse yanlistir diyorsun, yani tam cahilce davranis bicimleri, sonra donum bide ben fikir beyan ediyorum demezmisin tuketiyorsun beni
sana bisey diyeyimmi
ALLAH RIZASI OLMADAN YAPILAN HERSEY ANLAMSIZDIR
hadi kafan zerre kadar calisiyorsa bunu anla vede bana anladigini anlat bakalimda seni bi anlamaya calisalim
Not: En yoksek derecelemenin 132 oldugu IQ testinden 126 puanim vardir, bu %2 lik dilim demektir(bir soruyu yanlis yapmisim yani), resmi sonuctur istersen belgesi ile gonderirim sana
bidaha beyin muhabbeti yapma benle
simdi yukarda yazdigim sozden anladigini anlat bana.
SIZINTI