Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Siteye Neden Sansür Var ?
n4n0_s3c0nD
11-08-2010, 05:10
Ben Avusturyadan girdigim icin Sansür falan yok !
Ama kullanicilarin yazilarini okudukca Sansür oldugu söyleniyor dogrumu ?
Eger Sansür varsa Neden Sansür var ki ?
Türkiye Laik Bir Ülke degil mi ?
Dinler tartisilip elestirilemez mi ?
Buna kim ve hangi hakla yasak getiriyor ?
Insanlarin cogunun Müslüman ( DINI INANCI OLMASI ) bu sitenin sansürlenmesi gerektiginin anlamina gelmez ki bu tamamen LAIKLIGE aykiridir !
Gercekden cok ilginc sasirdim dogrusu !
Burasi Sansürlenecekse Ozaman Türkiyedede baya ateist oldugunu düsünürsek ozaman DINI SITELERDE SANSÜRLENSIN !!
evrensel-insan
11-08-2010, 05:17
Saygideger n4n0_s3c0nD;
"Bu siteye sansur var" derken, neyi kast ettin?, nasil bir "sansurden" bahsediyorsun?, konuyu biraz daha acar misin?
Saygilarimla;
evrensel-insan
n4n0_s3c0nD
11-08-2010, 05:41
Sansür siteye türkiyeden normal sartlarda giris yasak diye anliyorum !
Youtubede sansürlü mesela
Keep Away
11-08-2010, 05:43
Sayın n4n0_s3c0nD,
Siteye bir yasaklama söz konusu değil. Ayrıca Türkiye laik bir ülke değil. Laiklik sadece devletin belli kesimlerinde geçerli, o da siyasete malzeme edilebilecek konularda mevcut. Laiklik topluma hastır, laik olmak Türk halkının asla beceremeyeceği bir icraat.
´ Just!ce `
12-08-2010, 05:43
Ben Avusturyadan girdigim icin Sansür falan yok !
Ama kullanicilarin yazilarini okudukca Sansür oldugu söyleniyor dogrumu ?
Eger Sansür varsa Neden Sansür var ki ?
Türkiye Laik Bir Ülke degil mi ?
Dinler tartisilip elestirilemez mi ?
Buna kim ve hangi hakla yasak getiriyor ?
Insanlarin cogunun Müslüman ( DINI INANCI OLMASI ) bu sitenin sansürlenmesi gerektiginin anlamina gelmez ki bu tamamen LAIKLIGE aykiridir !
Gercekden cok ilginc sasirdim dogrusu !
Burasi Sansürlenecekse Ozaman Türkiyedede baya ateist oldugunu düsünürsek ozaman DINI SITELERDE SANSÜRLENSIN !!
Bence değil , sizce öylemi ?
Bu siteye sansür uygulandığını henüz görmedim.
Ancak ''AKP'' denen partinin şeriat getirmeye and içmiş lideri, partisi üçüncü kez seçildiği takdirde siyeti komple kapatıp ''gayrimüslüm'' yazarlarını da Ergenekon'dan içeri attıracağını düşünmüyor değilim. :)
Ancak bunun için Anayasa'da, din ve inanç özgürlüğünün ve bu dini düşünce ve inançların açıklanmasından ötürü kimsenin suçlanamayacağının belirtildiği maddeyi kaldırması için bir referandum yapması daha gerekecek. :)
Saygılar.
kitapsızım
15-08-2010, 19:27
Referandumda evet deyin, sonra sansürleyecekler merek etmeyin.